3:4
(3:0)
81. R. Kuneš
86. V. Kober
89. V. Kober
90. F. Kalaš (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2022 17:00

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš otočila zápas z 0:3 na 4:3 během poslední destiminutovky


Branky


18. L. Kudláček , 22. F. Awuku , 45. J. Matějka - 81. R. Kuneš , 86. V. Kober , 89. V. Kober , 90. F. Kalaš (vl.)
10

Málo vídaný obrat přinesl závěr utkání, kdy Police přišla o vítězství vlastní brankou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapitán Kudláček poslal domácí do vedení

V 18. minutě otevřel skóre zápasu domácí kapitán Ladislav Kudláček, který se prosadil hlavou po rohovém kopu. 1:0.

 

Ve 22. minutě to bylo už o dvě branky. Z přímého kopu centroval Matějka a hlavou dostal míč za Heřmanova záda Felix Awuku. 2:0.

 

Za hosty mohl snížit Kuneš, ale v dobré příležitosti přestřelil domácí branku. Další nebezpečnou střelu hostujícího Havrdy musel likvidovat brankář Vacho. Ve 30. minutě šel sám na hostujícího brankáře Musa Ansuma, ale při poklusu o kličku mu míč utekl do zámezí. 

 

Ve 39. minutě se po faulu na hostujícího Ryšavého kopala penalta pro Třebeš. Kapitána Krykorku však skvěle vychytal domácí brankář Libor Vacho.

 

V nastaveném čase se po individuální akci gólově prosadil Jakub Matějka, který zvyšoval už na 3:0.

Nevídaný obrat v závěru utkání

Hosté o poločase vystřídali brankáře. Heřmana nahradil mladý Daniel Hofman. V 63. minutě šel sám na brankáře domácí Matějka, ale jeho pokus o lob skončil jen v náruči Hofmana.

 

Hra plynula, hostům se krátil čas, a tak nic nenasvědčovalo závěrečnému dramatu. V 81. minutě si v pokutovém území Richard Kuneš zasekl domácího obránce a propálil brankáře Vacha. 3:1.

 

V 86. minutě vznikl po dlouhém vhazování závar před domácí brankou, míč se odrazil ke střídajícímu Vojtěchu Koberu, který snížil na rozdíl jediné branky. 3:2.

 

V 88. minutě obral hostujícího hráče o míč domácí Franc, který šel následně sám na Hofmana a pokusil se ho přehodit, což se mu sice podařilo, ale brankář Třebše stihl doběhnout do branky a míč chytit před čárou.

 

V 89. minutě nejprve trefil hostující Štajer tyč z přímého kopu, poté odcentroval z pravé strany Zeman a Vojtěch Kober zakončil hlavou přesně a vyrovnal. 3:3.

 

V nastaveném čase vyslal hostující Štajer do úniku Ryšavého, který přihrál pod sebe na Zemana, jehož střelu si do vlastní sítě srazil Filip Kalaš. 3:4. Neuvěřitelný obrat v posledních deseti minutách byl na světě. Třebeš si tak v posledním kole připsala tři body.

 

 



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš (předseda): "Dnes poprvé v životě nejsem schopen něco komentovat. Jedině můžu citovat legendárního trenéra pražských Bohemians pana Pospíchala: " fotbal nemá logiku "."

TJ Sokol Třebeš
Petr Kincl (trenér): "Velmi šťastné utkání, kdy jsme v prvním poločase neproměnili své šance a domácí naopak vstřelili tři branky. Ani hra nebyla ideální po oslavách. Nakonec jsme to zvládli, když si domácí mysleli, že vítězství je jasné."



Sestavy


Spartak Police nad Metují
L. Vacho [-] - F. Awuku [-] (84. J. Nessoumou [-] ) , M. Mbah [-] (77. T. Rotter [-] ) , T. Mucha [-] (61. M. Jandík [-] ) , M. Ansuma [-] , J. Hauschke [-] (84. J. Kollert [-] ) , M. Moravec [-] , P. Franc [-] , L. Kudláček [-] , J. Matějka [-] (77. T. Gregar [-] ) , F. Kalaš [-]

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] (46. M. Štajer [-] ) - M. Krykorka [-] , T. Havrda [-] (48. J. Sobotka [-] ) , R. Kuneš [-] , M. Ryšavý [-] , J. Zeman [-] , I. Kosyak [-] (50. V. Kober [-] ) , F. Císař [-] (46. D. Hofman [-] ) , O. Kunc [-] (48. T. Téra [-] ) , J. Kudrna [-] , D. Tesař [-]

ŽK: 40. F. Kalaš , 88. M. Jandík , 90. M. Ansuma - 21. M. Krykorka , 69. M. Ryšavý .
Hráči zápasu: V. Kober .
Počet diváků: 410. Rozhodčí: Šiling Karel - BERÁNEK David, ŽEROVNICKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Daniel Krotil
Tip experta: výhra domácích

Zde to bude velmi vyrovnané utkání, ale myslím, že Police doma tento zápas zvládne.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích