5:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2022 17:00

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice doma porazily Kostelec nad Orlicí


Branky


10. D. Drozd , 30. D. Drozd , 38. D. Drozd , 72. D. Drozd , 82. D. Pour - 40. O. Bečka , 87. V. Kozák
10

Hořický celek potvrdil zlepšený závěr sezóny a připsal si v posledním kole pátou výhru v řadě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořický David Drozd zaznamenal hattrick

Za slunečného a teplého počasí nastoupili k poslednímu utkání krajského přeboru hráči Hořic a Kostelce nad Orlicí. Vyrovnaný úvod utkání rozčísla standartní situace v 10. minutě. Na centr domácího Nečesaného si naskočil David Drozd, který hlavou překonal hostujícího brankáře Matouška. 1:0.

 

Další branka přišla ve 30. minutě. Po pěkné kombinační akci středem hřiště našel Pavel Drozd v pokutovém území David Drozda, který zvýšil náskok domácích na 2:0

 

Ve 38. minutě dokonal hořický David Drozd hattrick. Po přímém kopu Nečesaného se v hlavičkovém souboji prosadil domácí kapitán Dominik Palm, který hlavou přistrčil míč na Drozda D., který ve skluzu dostal míč za Matouškova záda. 3:0.

 

Za pouhé dvě minuty přišlo snížení hostů. Po rychlé akci středem hřiště se prosadil kostelecký Ondřej Bečka, který propálil brankáře Krejčího. 3:1. Za tohoto stavu se šlo o poločase do kabin.

Domácí si náskok pohlídali

Po změně stran měli hosté šance na vstřelení kontaktní branky, ale své příležitosti nevyužili. V 72. minutě vystřelil zpoza vápna domácí David Drozd a jeho pokus propadl Matouškovi až do branky. 4:0.

 

V 82. minutě se na útočný výlet vydal hořický stoper Domink Pour a povedenou ranou z dálky zvýšil na 5:1.

 

Hosté ještě stačili do konce utkání snížit. V 87. minutě se dokázal střelecky prosadil střídající Vojtěch Kozák. Hořice tak doma zvítězili na Kostelcem nad Orlicí 5:2.

 

Fotogalerii připravil Jaroslav Laušman. Děkujeme.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra (předseda): "Dnešní výkon a výsledek jsou pěknou tečkou za velice dobrým jarem. Zápas si hráči užili a potvrdili asi nejlepší půlrok působení v KP. Dnešní podvečer se vším všudy ukázal proč je radost dělat fotbal. Všem kdo se podíleli na úspěšném jaru velké poděkování a do další sezóny hlavně zdraví a hodně radosti z hořického fotbalu."

FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan (trenér): "Dnešní utkání jsme zvládli díky součinnosti s trenéry mládeže, za což jim moc děkujeme. Sezónu symbolicky uzavřel střelec naší druhé branky brankář mladšího dorostu Vojta Kozák."



Sestavy


TJ Jiskra Hořice
D. Krejčí [-] - A. Kedroń [-] (60. P. Hátle [-] ) , D. Drozd [-] , J. Šedivý [-] (70. J. Šeda [-] ) , P. Drozd [-] , P. Palm [-] (70. A. Vávra [-] ) , M. Havelka [-] (60. J. Rozsévač [-] ) , Z. Nečesaný [-] (75. M. Dobrovolný [-] ) , D. Pour [-] , D. Palm [-] , M. Bango [-]

FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - J. Ježek [-] , D. Sejkora [-] , O. Bečka [-] (65. M. Žežule [-] ) , M. Plocek [-] , D. Idrissov [-] , K. Kaplan [-] , L. Říha [-] (75. V. Kozák [-] ) , M. Vídeňský [-] , M. Pups [-] , P. Klapal [-]

ŽK: 82. D. Pour - 45. M. Vídeňský .
Hráči zápasu: D. Drozd .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Škoda Martin - KIEZLER Vlastislav, JEŽEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Daniel Krotil
Tip experta: výhra domácích

Hořice mají skvělé výsledky a v posledním kole to potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza