Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2022 18:00

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoký zápas nakonec dopadl vítězně pro Jičín


Branky


8

Utkání mezi Jičínem a Chlumcem bylo plné zvratů, kdy oba celka vedly, ale v závěru si tři body vybojovali domácí.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jičínský Nálevka se postaral o poločasové vedení

První branka přišla v 19. minutě. Domácí Dítě vybojoval míč na útočné polovině hřiště a přihrál do běhu na nabíhajícího Leoše Joukla, který z ostrého úhlu prostřelil brankář Němce. 1:0.

 

Vedení Jičínu dlouho nevydrželo. Už ve 24. minutě srovnal Jakub Mrázek, který dorazil vyraženou penaltu svého spoluhráče. 1:1.

 

Domácí si vzali vedení zpět ve 39. minutě, kdy se po zpětné přihrávce objevil v pokutovém území nehlídaný Jakub Nálevka, který překonal přízemní střelou hostujícího brankáře. 2:1.

Domácí v závěru otočili skóre zápasu

Druhý poločas stál opravdu za to a přinesl pro diváky gólové hody. Už ve 47. minutě vstřelili domácí třetí branku. Do dvoubrankového vedení je poslal opět záložník Jakub Nálevka. 3:1.

 

Za pouhé dvě minuty ve 49. minutě však přišlo snížení. Chybu domácího brankáře po centru potrestal chlumecký Lukáš Pánek. 3:2.

 

V 58. minutě se podařilo hostům podruhé v utkání srovnat. Ondřej Vaníček trefil z voleje odražený míč perfektně a svou ranou propálil domácího brankáře Masiara. 3:3.

 

Obrat byl dokonán v 72. minutě. Po standartní situaci se prosadil David Hubený a poslal Chlumec do vedení. 3:4.

 

Když už to vypadalo na krásnou pohádku pro hosty, tak domácí vymysleli v závěru ještě lepší. Vojtěch Matějka našel povedeným lobem za obranu střídajícího Martina Glosa, který střelou na vzdálenější tyč překonal chlumeckého brankáře. 4:4. 

 

A v zápětí v 88. minutě se parádně trefil z přímého kopu ranou přes zeď jičínský David Fridrich, který definitivně vrátil vedení domácím a stanovil konečné skóre zápasu na 5:4. 



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Zbyněk Houška (trenér): "Fotbal je krásná hra, když se chce a umí se. Obě družstva chtěla, hrála a bylo z toho nádherné utkání. Gratuluji hráčům Jičína k vítězství a děkuji."

FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek (trenér): "1. půle byla z naší strany nepovedená, hráli jsme příliš individuálně, byli jsme nervózní a vázla nám kombinace, domácí využívali nákopy za obranu a smrtící brejky, když jsme je nechali po přestávce odskočit až na 2 branky, zdálo se být rozhodnuto. Ve zbytku zápasu se pak děly věci-zariskovali jsme, vysoko jsme napadali, byli dostatečně agresivní, dali kontaktní branku Pánkem, skvělý Vaníček vyrovnal a Hubený parádou 3:4. V závěru nám však došly síly a domácí strhli vítězství na svoji stranu."



Sestavy


SK Jičín
A. Mäsiar [-] (86. M. Glos [-] ) - J. Kuncíř [-] , J. Lánský [-] , P. Beneš [-] - D. Fidrich [-] , L. Joukl [-] (86. J. Zápotocký [-] ) , O. Zugar [-] (80. D. Zezulka [-] ) , D. Machačný [-] , J. Nálevka [-] (69. D. Čeřovský [-] ) - J. Dítě [-] , V. Matějka [-]

FK Chlumec nad Cidlinou B
O. Němec [-] (46. D. Šafránek [-] ) - V. Doležal [-] , J. Mrázek [-] , M. Tichý [-] (46. J. Vlk [-] ) , P. Staněk [-] , J. Hartman [-] , D. Hubený [-] (78. V. Kříž [-] ) , J. Labík [-] , J. Vopátek [-] , O. Vaníček [-] , L. Pánek [-]

ŽK: 53. J. Nálevka , 74. D. Fidrich - 55. J. Labík , 90. J. Mrázek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Ikizgül Varol - JIŘÍČEK Adam, FRYŠ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Daniel Krotil
Tip experta: výhra hostů

Chlumec má na jaře velice dobré výsledky, a proto si myslím, že zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů