2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí porazilo Kostelec nad Orlicí po pokutových kopech


Branky


8

Zápas mezi Vrchlabím a Kostelcem rozhodovaly až penalty, které vyšly lépe domácímu celku.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky se dokázali gólově prosadit

Na úvodní branku nemuseli diváci dlouho čekat. Již v 8. minutě se po zpětné přihrávce v "šestnáctce" hostů objevil nikým nehlídaný Petr Žďárský, který uklidil míč k levé tyči Matouškovy branky. 1:0.

 

Hostům se podařilo vyrovnat v 41. minutě. Chybu v domácí rozehrávce potrestal povedeným lobem Lukáš Říha, který upravil na poločasových 1:1.

Bezbranková druhá půle poslala zápas do penalt

V druhém poločase se oba celky snažily strhnout vedení na svou stranu, ale své šance nedokázaly proměnit. Jelikož po devadesáti minutách svítilo na tabuli skóre 1:1, tak následovaly pokutové kopy.

V penaltách si lépe počínali domácí

Domácí brankář František Janalík zneškodnil jednu penaltu a jedna sřela skončila na tyči jeho branky, tak si druhý bod za výhru po pokutových kopech připisují hráči Vrchlabí.



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
Michael Hradecký (trenér): "Do zápasu jsme vstoupili dobře a v 8.min se zaslouženě dostali do vedení ,když hezkou akci zakončil Ždárský.Další šance jsme bohužel neproměnili a ke konci poločasu přišel trest, kdy hosté po naší chybě vyrovnali. Druhá půle mnoho fotbalu nenabídla.Nám vázla kombinace a klid na míči.Při penaltách se štěstí přiklonilo na naší stanu a bod navíc zůstavá ve Vrchlabí."

FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan (trenér): "Domácí vstoupili do utkání lépe a po pěkné kombinační akci šli do vedení. Nám se podařilo srovnat skóre po zaváhání v jejich obraně. Druhý poločas už moc fotbalové krásy nenabídl a šlo se do penalt, kde byli šťastnější hráči v bílém dresu. Děkujeme za zapůjčení výstroje po chybě našeho kustoda."



Sestavy


FC Vrchlabí
F. Janalík [-] - M. Tomčík [-] , V. Novotný [-] (69. M. Slavík [-] ) , P. Žďárský [-] , T. Fišar [-] , S. Mlejnek [-] (75. J. Blažej [-] ) , M. Hawel [-] , L. Hawel [-] , Z. Kout [-] , D. Štefan [-] , J. Cink [-] (65. M. Tauchman [-] )

FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - J. Sameljak [-] (89. D. Idrissov [-] ) , P. Brandejs [-] (78. D. Sejkora [-] ) , M. Plocek [-] , O. Kotyza [-] (62. O. Bečka [-] ) , K. Kaplan [-] , L. Říha [-] , M. Vídeňský [-] , R. Dostálek [-] , M. Pups [-] , P. Klapal [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Rychtár Tomáš - HALEŠ Vladan, ŽEROVNICKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Pavel Drozd
Tip experta: výhra domácích

Podle mě půjde o vyrovnaný zápas, ve kterém se však budou na konci radovat domácí.

Tip: výhra domácích

Jasná 1.