0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec nestačil doma na Nový Bydžov


Branky


9

Nový Bydžov si v minulém kole zajistil postup do divize. Na půdě Červeného Kostelce však neponechal nic náhodě a připsal si další výhru.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyzněla jasně pro lídra soutěže

Nový Bydžov už má sice jistotu, že si v příštím ročníku zahraje v divizi, ale ani tak trenér Průcha nenechal nic náhodě a se sestavou moc nezamíchal. 

 

Ve 13. minutě šli hosté do vedení. Gólově se dokázal prosadil Filip Drobný, který otevřel skóre zápasu. 0:1. 

 

Další branka přišla ve 38. minutě a opět to byli hosté, kteří skórovali. Nejlepší střelec krajského přeboru bydžovský Štěpán Blažek si připsal další trefu a na svém kontě jich má už dvacet sedm. 0:2.

 

A v závěru prvního dějství ve 42. minutě prostřelil domácího brankáře Středu i obránce Matěj Vincour, který upravil už na 0:3.

Hosté si výhru pohlídali

Ve druhé půli se zápas již jen dohrával. Hosté si vytvořili dostatečný náskok v první poločase a nic nanasvědčovalo tomu, že by Červený Kostelec zápas zdramatizoval.

 

V 87. minutě domácí Lukáš Hlava ještě uviděl od hlavního rozhodčího červenou kartu. Lídr soutěže z Nového Bydžova si tak připsal další tři body do tabulky a upevnil si tak první místo.

 

Fotogalerii připravil Josef Bekera.



Ohlasy k zápasu


TJ Červený Kostelec
David Hlava (trenér): "Dobré nasazení našeho týmu a kombinační hra nestačila na postupující tým letošního ročníku. Doplatili jsme na neproměnné šance v úvodu první půle, kdy jsme mohli dát dva góly. Soupeř ukázal kvalitu v ofenzivní činnosti a tak si dnes odvezl všechny body."

RMSK Cidlina Nový Bydžov
Petr Průcha (trenér): "Důraz domácích nám činil problémy a jen s velkou klikou jsme po závarech neinkasovali. Naopak se nám v první půli povedly tři akce a ty určili ráz utkání. Druhá půlka už tak kvalitní nebyla, přesto jsme k vítězství, dá se říci, v pohodě dokráčeli. Jedeme dále, nepolevujeme!"



Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - J. Čejchan [-] , D. Petrů [-] , J. Škoda [-] , D. Vejman [-] , L. Hlava [-] , Z. Mudroch [-] , D. Hlava [-] (75. J. Malina [-] ) , M. Srkal [-] , M. Zajíc [-] (80. D. Hepnar [-] ) , P. Prokop [-] (65. J. Hundák [-] )

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - P. Pokorný [-] , F. Drobný [-] , N. Bekera [-] (83. P. Mejstřík [-] ) , M. Vincour [-] (83. F. Rejl [-] ) , A. Roubal [-] (46. D. Hruška [-] ) , M. Voldán [-] (46. M. Marek [-] ) , J. Novák [-] , Š. Blažek [-] , J. Trejbal [-] , V. Mokošín [-] (72. V. Svatoň [-] )

ŽK: 7. J. Škoda , 62. D. Hlava - 52. J. Novák . ČK: 87. L. Hlava .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: Horský Leonard - MARTÍNEK Miroslav, PILNÝ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 5. 2022 13:19
Rudou mašinku "okopávali zahrádkáři" z Červeného Kostelce hodně dlouho, než stále se usmívající Leonard musel začít tahat žluté kartičky, objevil se i sekáč za červenou, ale i AR 2 si měl s ultras z Bydžova o čem popovídat, včetně o možném prošlápnutém bubnu po utkání a kdopak, že se nám to tam opět jako AR 2 objevil?!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Pavel Drozd
Tip experta: výhra hostů

I když mají hosté už jasný postup, tak i přesto zvládnou zvítězit.

Tip: výhra hostů

Dvojka i když Č. kostelec dovede překvapit.