Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"B" tým Chlumce deklasoval Polici na jejím hřišti


Branky


8

Souboj v horních patrech tabulky vyzněl jednoznačně pro hosty z Chlumce. Nasázeli osm branek a vezou si tak suverénní výhru.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vypracovali dvoubrankový náskok

Hosté vstoupili do zápasu aktivně a vytvořili si mírnou převahu. v 16. minutě měl velkou šanci hostující záložník Hartman, ale sám před brankářem přestřelil.

 

Ve 30. minutě si centr hostujícího Hartmana našel v pokutovém území Petr Staněk, který hlavou prostřelil domácího brankáře Kuneše. 0:1.

 

Jen za pouhé tři minutý to bylo už o dvě branky. Na centr z pravé strany si na zadní tyči naskočil Jakub Mrázek a hlavou zvýšil na rozdíl dvou branek. 0:2.

 

Další změna stavu už nepřišla, a tak hosté vedli o poločase o dvě branky

 

Šest branek do domácí sítě

Ve druhém poločase se hra domácích zcela rozsypala a branky padaly jen do jejich sítě. Ve 49. minutě potrestal chybu domácího brankáře Petr Staněk, který vsítil svou druhou branku v utkání. 0:3.

 

V 53. minutě zaznamenal druhou trefu v zápase i útočník Jakub Mrázek. Ten zas využil chybu v rozehrávce a zblízka ranou pod břevno upravil na 0:4.

 

V 58. minutě si na přihrávku Staňka naběhl Dominik Koubek, který púrostřelil domácího brankáře Vlka popáté.

 

V 67. minutě se po závaru před domácí brankou odrazil míč k Romanu Čápovi, který ho už dostal do sítě. 0:6.

 

V 75. minutě se Roman Čáp prosadil podruhé, když se trefil z přímého kopu. 0:7.

 

V 86. minutě neunesl situaci domácí Josef Klapkovský, který oplácel po faulu na jeho osobu a vyfasoval za to červenou kartu. V závěru utkání v 88. minutě se prosadil i střídající David Mlynář, který upravil na konečných 0:8.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Police
Karel Klimeš (předseda): "No jo...Stalo se. Asi nemá cenu se v tom nějak patlat , prostě dnes vše špatně. Tento duel musíme prostě hodit za hlavu a za týden hrajeme utkání jara. Vše zlé je pro něco dobré. Sympatický byl domácí fanklub , který povzbuzoval do poslední chvíle."

FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek (trenér): "Těžko by se dnes hledala piha na kráse našeho výkonu. Mužstvo složené z hráčů A,B i C týmu praktikovalo téměř celý zápas skvělý represing už na polovině soupeře, vstřelili jsme krásné branky, prezentovali jsme se disciplinovaným a kolektivním výkonem. A několik premiér náctiletých v přeboru-branka Mlynáře v 18, čisté konto Vlka v 17 a start Burkalo Mykhaila z Ukrajiny v 17. Domácím děkujeme za vstřícnost při převlečení trenýrek a stulpen a jejich fanouškům za hezkou atmosféru...bezchybná neděle.



Sestavy


TJ Spartak Police
J. Kuneš [-] - M. Jandík [-] (77. J. Kollert [-] ) , J. Hauschke [-] , F. Awuku [-] , L. Kudláček [-] , F. Kalaš [-] , M. Moravec [-] , M. Mbah [-] , J. Klapkovský [-] , P. Franc [-] (77. M. Ansuma [-] ) , J. Nessoumou [-] (59. T. Mucha [-] )

FK Chlumec nad Cidlinou B
J. Vlk [-] - J. Labík [-] (77. M. Burkalo [-] ) , J. Hartman [-] , O. Jansa [-] , J. Mrázek [-] (23. M. Tichý [-] ) , V. Doležal [-] , D. Koubek [-] , M. Kučera [-] , L. Pánek [-] , R. Čáp [-] , P. Staněk [-] (77. D. Mlynář [-] )

ŽK: 36. M. Moravec , 48. M. Jandík , 66. J. Kollert - 51. J. Labík , 86. V. Doležal . ČK: 86. J. Klapkovský .
Počet diváků: 198. Rozhodčí: Jiříček Adam - TREJBAL Adam, KIEZLER Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Pavel Drozd
Tip experta: výhra domácích

Police je doma hodně silná. Myslím, že si poradí i s Chlumcem, který má silné jaro.

Tip: výhra domácích

Police doma neprohraje.