5:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Jaroměř doma zvítězila nad posledním Černilovem


Branky


4

Hosté z Černilova vzodrovali proti favoritu první poločas. V tom druhém si Jaroměř zastřílela a zaslouženě získala tři body.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

První půle moc zajímavých momentů nepřinesla. Domácí sice byli aktivnějším týmem a tlačili se za vstřelením úvodní branky, ale jejich akce končily před pokutovým územím Černilova, kde hostující obrana obětavě vzdorovala. Jaroměř si žádnou stoprocetní gólovou šanci nevytvořila a jelikož ani hosté vážnějí nezahrozili, tak skončil první poločas bezbrankovou remízou.

 

 

Druhá půle přinesla hned pět branek do sítě Černilova

Obraz hry ve druhém poločase byl podobný tomu prvnímu. Domácí dobývali obranu Černilova a snažili se vstřelit branku. Nakonec svou převahu přetavil v 62. minutě, kdy byl ve vápně hostů faulován Daniel Votrubec. Sám faulovaný si vzal míč a penaltu bezpečně proměnil. 1:0.

 

Hosté po inkasování první branky přestali být důslední v obraně a jejich hra se začla hroutit. Postupně přicházel jeden gól za druhým. V 69. minutě se z přímého kopu trefil technickou střelou přes zeď domácí Radek Gorol a zvýšil na 2:0.

 

V 78. minutě odcentroval domácí obránce Častvaj na Koucourka, který přiklepl míč na nabíhajícího Daniela Votrubce a ten prostřelil brankáře Nováka. 3:0.

 

V 86. minutě napálil míč do břevna Novákovy branky aktivní Votrubec, míč se odrazil k volnému Radku Gorolovi, který ze strany prostřelil hostujícího brankáře. 4:0.

 

Za pouhé dvě minuty přišla poslední branka utkání. V 88. minnutě brankář Novák špatně rozehrál, míče se zmocnil Lebedinský, který přihrál na Zdeňka Kocourka, který zakončil akci zkušeně a upravil na konečných 5:0.

 

 Fotogalerii připravil Václav Mlejnek. Děkujeme. 

VIDEOSESTŘIH

 



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Miloš Exnar (trenér): "Na úvodní gól jsme čekali šedesát minut. Po jeho vstřelení jsme již měli zápas výsledkově definitivně pod kontrolou. Navíc hosté již začali chybovat a my jsme přidali další branky."

FK Černilov
Jaroaslav Šlégr (trenér): "Náš problém se pořád opakuje - první inkasovaná branka, nebo 70. minuta utkání nás úplně zlomí a nejsme schopni pokračovat ve hře, ale bohužel ani zápasy důstojně dohrát. Samozřejmě to souvisí s psychickým stavem mužstva a tím, že nejsme schopni se sejít na trénink. "



Sestavy


FK Jaroměř
O. Prokhyra [-] - M. Exnar [-] , D. Votrubec [-] , Z. Kocourek [-] , M. Petráček [-] (81. M. Lebedinský [-] ) , A. Horák [-] (61. A. Pohořálek [-] ) , R. Gorol [-] , J. Bano [-] , D. Valášek [-] , J. Poděbradský [-] , M. Exnar [-] (61. O. Častvaj [-] )

FK Černilov
J. Novák [-] - L. Daněk [-] , K. Holeček [-] , T. Bešík [-] (65. O. Petrikovič [-] ) , T. Houdek [-] , D. Václavíček [-] , O. Etflaiš [-] , M. Václavíček [-] , T. Matoušek [-] , T. Schwarzer [-] , J. Franc [-]

ŽK: 63. T. Bešík .
Hráči zápasu: D. Votrubec .
Počet diváků: 143. Rozhodčí: Škoda Martin - KAFKA Bohumil, DOROTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Michal Krykorka
Tip experta: výhra domácích

Jasně poslední Černilov nebude pro Jaroměř soupeřem.