4:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 14:30

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Bydžov postupuje do divize! Doma porazil druhou Slavii.


Branky


28. Š. Blažek , 51. M. Voldán (p.) , 76. N. Bekera , 83. V. Mokošín - 23. J. Řezáč , 90. M. Zbořil
4

Jediný bod stačil svěřencům Petra Průchy k postupu do divize. Bydžovští však svého pronásledovatele porazili a zaslouženě si došli pro vítězství v krajském přeboru. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodná první půle

V úvodu utkání zahrozili domácí, ale jejich branka v 6. minutě nebyla uznána pro faul na hostující obránce. Na druhé straně měli velkou šanci i hráči Slavie, ale střela uvnitř vápna se mezi tři tyče nevešla. Ve 12. minutě musel domácí brankář Strýhal vytáhnout Kosařovu střelu na roh.

 

Obě mužstva se snažila hrát kombinační fotbal a zbytečně nenakopávat míče za obranu. Na začátku utkání měli hosté mírnou převahu. V 18. minutě se po Kosařově přímem kopu dostal ke střele hostující obránce Strasser, ale v dobré příležitosti nenasměroval míč na branku. Na druhé straně musel vytáhnout skvělý zákrok brankář Mašek, když se před ním zjevil domácí Roubal, ale jeho šanci zneškodnil.

 

Ve 23. minutě šla Slavia do vedení. Střílený centr z pravé strany uklidil do sítě na zadní tyči nehlídaný Jiří Řezáč. 0:1.

 

Vedení vydrželo hostům jen pět minut. Ve 28. minutě se po rohovém kopu odrazil míč k Štěpánu Blažkovi, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil a vyrovnal. 1:1.

 

Ve 42. minutě vyslal domácí Bekera do samostatného úniku Blažka, ale ten ve velké příležitosti netrefil Maškovu branku. V samotném závěru pálil z hranice velkého vápna nebezpečně hostující Pečenka, jehož střela jen těsně minula domácí branku.

 

Poločas tak skončil 1:1.

Domácí zvládli druhé dějství a slaví postup

Začátek druhé půle přinesl velmi zajímavý a kontroverzní moment. V 51. minutě byl po rohovém kopu ve vápně faulován bydžovský obránce Pokorný a hlavní rozhodčí Aleš Suchý odpískal pokutový kop. Zodpovědnost na sebe vzal zkušený Michal Voldán, jehož střelu vyrazil brankář Mašek do tyče, následně míč poskakoval po brankové čáře, odrazil se i od druhé tyče, až nakonec skončil v náruči slávistického brankáře. Rozhodčí nakonec ukázal na středový puntík a branku uznal. Zda byl míč opravdu za branovou čarou se nám ani za pomoci videa nepodařilo rozluštit. Každopádně branka platila. 2:1.

 

Hra se pak začla přiostřovat a mohli jsme vidět i řadu velmi tvrdých zákroků. V 76. minutě prostrčil míč za hostující obranu Voldán a Nikolas Bekera šel sám na brankáře Maška, kterého prostřelil. 3:1.

 

V 83. minutě dostal míč za Maškova záda střídající Vojtěch Mokošín, když se prosadil po rohovém kopu. 4:1.

 

V nastaveném čase se zpoza vápna do míče opřel hostující Matyáš Zbořil, na jehož střelu byl brankář Strýhal krátký. 4:2.

 

Nový Bydžov tak na domácím hřišti porazil hradeckou Slavii a zajistil si tak tři kola před koncem postup do divize.

 

Fotogalerii připravili Josef Bekera a Aneta Mrkvičková. Děkujeme.

 

 Sestřih utkání:

 

 

Ohlas domácího trenéra Petra Průchy:

Sestřih a ohlasy připravil Josef Bekera. Děkujeme. 



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Hradec Králové
Milan Krempa (vedoucí mužstva): "Úvodní část zápasu jsme začali dobře a šli do vedení, bohužel jsme v závěru první půle inkasovali. Rozhodujícím faktorem pro další vývoj byla branka z penalty v úvodu druhé půle, na kterou už jsme nedokázali odpovědět. Bydžovu gratulujeme k postupu."



Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - P. Pokorný [-] , F. Drobný [-] , N. Bekera [-] , M. Vincour [-] , A. Roubal [-] (86. P. Mejstřík [-] ) , M. Voldán [-] (86. F. Rejl [-] ) , J. Novák [-] , Š. Blažek [-] , J. Trejbal [-] (80. V. Mokošín [-] ) , M. Marek [-] (79. D. Hruška [-] )

FC Slavia Hradec Králové
J. Mašek [-] - J. Řezáč [-] , J. Pečenka [-] (77. M. Zbořil [-] ) , J. Kabeláč [-] , O. Mates [-] , D. Krotil [-] , M. Šejvl [-] , J. Štipák [-] (27. L. Kundrt [-] ) , M. Kosař [-] , M. Strasser [-] , M. Šolc [-] (57. M. Málek [-] )

ŽK: 34. J. Novák , 62. F. Drobný , 91. S. Strýhal - 31. D. Krotil , 34. L. Kundrt , 62. M. Málek , 84. J. Pečenka .
Počet diváků: 272. Rozhodčí: Suchý Aleš - MANSOUR Jakub, KUBEČKA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Michal Krykorka
Tip experta: výhra domácích

V minulém zápase dostala Cidlina pořádnou facku. Další ztráty bodů už do konce sezóny nedopustí.