Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš doma porazila Červený Kostelec


Branky


4

Hradecká Třebeš doma přivítala Červený Kostelec. Nedělní utkání zvládla lépe a zvítězila, i přesto, že velká částa týmu se v sobotu zúčastnila svatby brankářská jedničky Mikuláše Heřmana. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapitán Krykorka poslal domácí do vedení.

Hned ve 3. minutě mohli jít hosté do vedení. Po pěkné přihrávce Srkala se ocitl ve velké šanci útočník Mudroch, ale domácí brankář Heřman ho skvěle vychytal.

 

Ve 25. minutě musel hostující brankář vyrážet na roh střelu z přímého kopu od domácího Štajera. Z následného rohu se na zadní tyči dokázal prosadit kapitán Michal Krykorka. 1:0.

 

Ve 29. minutě pálil nebezpečně z přímého kopu hostující Lukáš Hlava, když jen těsně minul horní roh Heřmanovy branky.

 

Do poločasu se už nic podstatného nestalo, a tak Třebeš vedla o jednu branku.

Domácí si výhru v druhé půli pohlídali

Úvod druhé půle vyšel lépe domácím. V 51. minutě vyslal domácí Zeman do úniku Michala Ryšavého a útočník Třebše prostřelil brankáře Středu a zvýšil tak na 2:0.

 

V 63. minutě měl zajímavou možnost domácí Sobotka, ale odkrytou branku přestřelil. V 65. minutě Červený Kostelec snížil. Hostující Petrů odcentroval z pravé strany a ve vápně se do centru hezky položil Zdeněk Mudroch a v těžké pozici dokázal skórovat. 2:1.

 

V 71. minutě mohli hosté srovnat. Do šance se prodral Mudroch, ale toho vychytal dobrým zákrokem brankář Heřman, který si poradil si následnou dorážkou Srkala. V 74. minutě pálil na druhé straně z přímého kopu Štajer, ale i hostující brankář Středa se vyznamenal a vyrazil míč na roh. V 76. minutě se míč po dlouhém vhazování odrazil na velké vápno, kde do něj práskl Krykorka a povedenou střelou orazítkoval břevno Středovy branky.

 

V 88. minutě šel sám na brankáře domácí Ryšavý, který zvládl kličku, ale střelu do prázdné branky mu vykopl vracející se obránce. Domácí to však nemuselo mrzet, protože v 89. minutě si na roh Zemana naskočil Michal Krykorka a svou druhou trefou v utkání upravil na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Petr Kincl (trenér): "Na zápas jsme se  připravovali na svatbě Mikuláše Heřmana a v týdnu jen fotbálek a soutěže. Myslím si zápas vyrovnaný v poli, ale na šance jsme  jednoznačně vyhráli a proto bereme tři body."

TJ Červený Kostelec
David Hlava (trenér): "Dnes jsme nebyli horším týmem a za předvedený výkon by jsme si zasloužili odvést nějaký ten bodík. Ale sráží nás individuální chyby a neproměňováni vyložených šancí a potom si vezeme takový výsledek."



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - M. Krykorka [-] , R. Kuneš [-] , M. Ryšavý [-] , J. Sobotka [-] (76. J. Sochor [-] ) , J. Zeman [-] , I. Kosyak [-] (55. T. Téra [-] ) , M. Štajer [-] , J. Neugebauer [-] , J. Kudrna [-] , M. Farkaš [-]

TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - D. Petrů [-] , J. Škoda [-] , L. Hlava [-] , Z. Mudroch [-] , D. Hlava [-] (64. P. Prokop [-] ) , M. Srkal [-] , M. Zajíc [-] , J. Malina [-] , J. Čejchan [-] , D. Vejman [-]

ŽK: 48. M. Krykorka , 91. M. Štajer - 27. J. Škoda , 38. L. Hlava , 73. D. Vejman .
Hráči zápasu: M. Krykorka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Filip Miroslav - MARTÍNEK Miroslav, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Michal Krykorka
Tip experta: výhra domácích

Zde by bylo alibistické dát něco jiného. Víme, že nás čeká těžký zápas, ale dotáhneme ho do vítězného konce.