S. Libřický 88. (p.)
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2022 18:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice zvítězily v Libčanech


Branky


88. S. Libřický (p.) - 36. P. Hátle , 49. D. Drozd , 69. D. Palm , 70. P. Drozd
4

Hořice bodovaly po senzační výhře nad Novým Bydžovem v minulém kole za tři body i v Libčanech a zamíchaly s záchranářským bojem. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořický Hátle otevřel gólový účet

Libčany přivítaly na domácí půdě celek Hořic trochu netradičně již v pátek. Domácí byli od začátku častěji v kontaktu s míčem, ale do vyložených šancí se nedostávali. Na druhé straně orazítkoval tyč domácí branky hostující Havelka i Drozd P. Libčany hrozily hlavně ze standartních situací.

 

První branka utkání přišla v 36. minutě, když z dálky napřáhl hořický Patrik Hátle, jehož střela zapadla do horního rohu branky. 0:1.

 

Do poločasu ke změně skóre už nedošlo.

Hořice navýšily náskok a výhru si pohlídaly.

Vstup do druhé půle vyšel lépe hostům. Už ve 49. minutě se po chybě v domácí obraně řítil sám na brankáře David Drozd, který prostřelil brankáře Tošovského a poslal hosty do dvoubrankového vedení. 

 

Libčany pak mohly snížit a vrátit se do zápasu, ale hlavička Mokrého z nebezpečné pozice se mezi tři tyče nevešla.

 

V 69. minutě se k odraženému míči po rohovém kopu dostal hořický kapitán Dominik Palm, který propálil vše, co mu stálo v cestě. 0:3.

 

V 70. minutě to bylo už o čtyři branky. Pavel Drozd si u velkého vápna narazil s bratrem Davidem a přízemní střelou překonal Tošovského. 0:4.

 

V 88. minutě domácí snížili z pokutového kopu. Stanislav Libřický penaltu bezpečně proměnil a upravil na konečných 1:4.

 

Hořice tedy zvítězily na půdě Libčan a udělaly další krok k záchraně.



Ohlasy k zápasu


SK Libčany
František Bárta (sekretář): "Gratulace hostům, v zápase byli lepší. Ještě větší gratulace pak míří rodičům Jakoubka - pokračovatele fotbalového rodu Jiříků."

TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra (předseda): "Výborný výkon proti Cidlině jsme dokázali zopakovat i v Libčanech a zaslouženě vyhráli. Domácím patří dík, že nám vyšli vstříc s pátečním termínem a "odvěčili" jsme se jím jasnou výhrou. Velká pochvala hráčům a teď si můžou užít tradiční zatáčky. Musíme však ve zbývajících zápasech zůstat pokorní a věřím, že se to podaří."



Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - D. Hůlka [-] , M. Friedl [-] (57. F. Havrda [-] ) , J. Ruprich [-] (57. Š. Šemro [-] ) , S. Libřický [-] , F. Studýnka [-] , M. Novotný [-] , A. Chromek [-] , P. Rompotl [-] (72. R. Tyrych [-] ) , J. Mokrý [-] (72. J. Rolejček [-] ) , M. Mařas [-]

TJ Jiskra Hořice
D. Krejčí [-] - P. Hátle [-] (71. M. Dobrovolný [-] ) , D. Drozd [-] (85. M. Skalský [-] ) , J. Šedivý [-] (75. J. Šeda [-] ) , P. Drozd [-] , P. Palm [-] , Z. Nečesaný [-] (75. A. Vávra [-] ) , M. Havelka [-] (85. M. Tomáš [-] ) , D. Pour [-] , D. Palm [-] , M. Bango [-]

ŽK: 35. J. Ruprich - 66. Z. Nečesaný , 86. J. Šeda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TUREK Jiří - BERÁNEK David, DOROTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Michal Krykorka
Tip experta: výhra domácích

Zkušené Libčany si na domácí půdě s Hořicemi poradí.