L. Říha 52. (p.)
P. Klapal 81.
2:3p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec doma podlehl Polici na penalty


Branky


52. L. Říha (p.) , 81. P. Klapal - 11. J. Hauschke , 43. P. Franc
4

Obě mužstva hrají ve slušné formě a sbírají dost bodů. Utkání nakonec skončilo nerozhodně a na penalty se radovali hráči Police.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení po první půli pro hosty

Hosté byli od začátku mírně aktivnějším týmem a vytvořili si řadu zajímavých příležitostí. V 11. minutě šli pak do vedení. Po pěkné a rychlé akci středem hřišti se sám před domácím brankářem objevil Jakub Hauschke, který svou šanci s přehledem proměnil. 0:1.

 

Hra se postupem času vyrovnávala. A i domácí si vypracovali dobré šance ke skórování. Ve 43. minutě ale opět udeřila Police. Hostující Klapkovský odcentroval z levé strany a hlavou přesně zakončoval Pavel Franc. 0:2.

 

Do kabin se šlo za dvoubrankového náskoku hostů.

Kostelec zvládl vyrovnat

Do druhého poločasu vlétli domácí odhodláni s nepříznivým výsledkem něco udělat a už v 51. minutě se jim podařilo snížit. K nařízenému pokutovému kopu se postavil Lukáš Říha a střelou do prostřed branky překonal brankáře Kuneše. 1:2.

 

Vyrovnaný duel přinesl řadu šancí na obou stranách, ale bez změny skóre. To se změnilo až v 81. minutě, když z dálky napřáhl domácí kapitán Petr Klapal a výstavní střelou poslal zápas do penalt. 2:2.

 

Penaltovou loterii lépe zvládla Police

Jelikož byli hostující hráči v penaltách stoprocetní a domácí dva kopy neproměnili, tak druhý bod putuje do Police. 



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan (trenér): "Dnešní utkání proti kvalitnímu soupeři přineslo zejména ve druhém poločase zajímavou podívanou okořeněnou brankami na obou stranách. Zlepšeným výkonem po přestávce se nám podařilo srovnat skóre a byli jsme blíže k rozhodující brance. Penaltový rozstřel vyzněl lépe pro hosty, bodu si ceníme."

Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš (předseda): "Dnešní utkání dvou různých poločasů. První takové chodící tempo, v druhém obě mužstva chtěla uspět za tři body. Remíza asi spravedlivá. A díky penaltové loterii bereme i druhý bod navíc. Do konce soutěže zbývají tři kola a vše máme ve svých rukách. Cíl je jasný. Medailová pozice."



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - P. Brandejs [-] (71. D. Cvejn [-] ) , M. Plocek [-] (64. O. Bečka [-] ) , O. Kotyza [-] , K. Kaplan [-] , L. Říha [-] , D. Idrissov [-] (88. P. Mizerík [-] ) , M. Vídeňský [-] , R. Dostálek [-] , M. Pups [-] (88. D. Sejkora [-] ) , P. Klapal [-]

Spartak Police nad Metují
J. Kuneš [-] - F. Kalaš [-] , M. Jandík [-] (76. L. Kudláček [-] ) , J. Hauschke [-] , F. Awuku [-] , T. Mucha [-] , M. Ansuma [-] (86. J. Nessoumou [-] ) , M. Moravec [-] , M. Mbah [-] , J. Klapkovský [-] , P. Franc [-]

ŽK: 33. M. Vídeňský , 90. L. Říha - 52. M. Jandík , 72. P. Franc .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Trejbal Adam - PEŠAVA Otakar, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Michal Krykorka
Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase Police potvrdí své postavení v tabulce a Kostelec přehraje.