Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradecká Slavia si veze tři body z Červeného Kostelce


Branky


6

Obě mužstva absolvovala ve středu semifinále Poháru hejtmana. Zatímco Červený Kostelec neprošel do finále přes Libčany, tak Slavia dokázala postoupit přes Kostelec nad Orlicí. V tomto utkání rozhodli hosté o výhře už během první půle.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned dvakrát se trefil hostující Pečenka

Do utkání vstoupili aktivněji hosté. Vytvořili si územní převahu a už v 9. minutě šli do vedení. Po individuální akci se prosadil záložník Jan Kabeláč. 0:1.

 

Další změna skóre přišla ve 32. minutě. V pokutovém území domácích se po stříleném centru z pravé strany nejlépe zorientoval hostující útočník Jiří Pečenka, který propálil brankáře Středu a zvýšil na rozdíl dvou branek.

 

Ve 38. minutě vyslal hostující Martin Kosař do úniku Jiřího Pečenku, který postupoval sám na brankáře Středu a se situací si poradil náramně a upravil už na 0:3.

 

Hradecká Slavia si tak v první půli vytvořila hned tříbrankový náskok.

Druhou branku v utkání vsítil i hostující Kabeláč

Ve druhém poločase hosté v klidu kontrolovali hru a náskok z první půle. V 61. minutě navíc přidal svou druhou trefu v zápase hostující Jan Kabeláč a bylo to už 0:4.

 

Snížení Červeného Kostelce přišlo v zápětí. V 64. minutě šel sám na hostující brankáře Maška hrající trenér David Hlava, který nadvakrát dostal míč do sítě. 1:4.

 

Další změna skóre již nepřišla, a tak Červený Kostelec podlehl doma hradecké Slavii.

 

Fotogalerii připravila Aneta Mrkvičková. Děkujeme.



Ohlasy k zápasu


TJ Červený Kostelec
David Hlava (trenér): "Opět jsme nevstoupili dobře do utkání a brzy inkasovali. To vyhovovalo v pohodě hrajícímu soupeři, který ještě do půle vstřelil další dvě branky. Po zmeně stran jsme trochu ožili, ale soupeř si v klidu došel pro vítězství."

FC Slavia Hradec Králové
Josef Bouček (trenér): "Tentokrát musíme kluky pochválit za výkon i vstup do utkání. Od začátku jsme dominovali a kluci dodrželi vše, co jsme si před utkáním řekli. Škoda jen dalších nevyužitých šancí, které jsme si v průběhu utkání vypracovali."



Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - J. Hundák [-] (76. Z. Mudroch [-] ) , J. Malina [-] , D. Hlava [-] , M. Srkal [-] , M. Zajíc [-] (86. D. Hepnar [-] ) , L. Hlava [-] , J. Čejchan [-] , J. Škoda [-] , D. Vejman [-] , D. Petrů [-]

FC Slavia Hradec Králové
J. Mašek [-] - J. Řezáč [-] (80. M. Málek [-] ) , J. Pečenka [-] (66. L. Kundrt [-] ) , J. Kabeláč [-] , J. Štipák [-] , O. Mates [-] , D. Krotil [-] , M. Šejvl [-] (68. M. Brázda [-] ) , M. Kosař [-] (80. M. Zbořil [-] ) , M. Strasser [-] , M. Šolc [-]

ŽK: 59. J. Pečenka .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: Otava Marian - ŠNAJDR Michal, ŘÍHA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Pavel Krahulec
Tip experta: výhra hostů

Tipuji vítězství hostů. Červený Kostelec má výsledky jak na houpačce a ani Slavia nemá formu jako na podzim, ale ve Rtyni zvítězí.

Tip: výhra hostů