Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"B" tým Chlumce zvítězil vysokým rozdílem v Černilově


Branky


6

Trápící se Černilov nedokázal bodovat ani v domácím utkání proti Chlumci. Hosté zápas zvládli a odvezli si všechny body.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový náskok pro Chlumec

Ze začátku utkání neměl ani jeden celek výraznější převahu obě mužstva se snažila aktivně útočit.

 

V 16. minutě se hosté dostali do vedení. Po rychlé akci středem hřiště se k míči v pokutovém území dostal Jiří Kučera, který prostřelil domácího brankáře Němce. 0:1.

 

Další branka přišla ve 36. minutě. Po centru z pravé strany se prosadil chlumecký Jakub Mrázek, který se dostal na hřiště v průběhu první půle a zvýšil tak na rozdíl dvou branek.

 

Do poločasu se skóre již nezměnilo, a tak hosté vedli o dvě branky.

Dvě branky nakonec vsítil hostující Jiří Kučera i Mrázek

Chlumec vstoupil do druhého dějství aktivně a postupem času navyšoval svůj náskok. 

 

V 64. minutě dostal přihrávku za domácí obranu chlumecký útočník Jakub Mrázek, který propálil Němce a vsítil svou druhou trefu v utkání. 0:3.

 

V 75. minutě se z přímého kopu výstvaně trefil Jiří Kučera, který vymetl šibenici domácí branky. I on zaznamenal svou druhou branku v zápase. 0:4.

 

V 81. minutě upravil na 0:5 chlumecký Dominik Bičiště.

 

V samotném závěru hosté kopali ještě pokutový kop. Ten sice neproměnil Staněk, ale z následné dorážky se prosadil Jakub Hartman a upravil na konečných 0:6. Chlumec si tak odvezl všechny body.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Černilov
Jaroslav Šlégr (trenér): "Další zasloužená vysoká prohra. Opět ale min 3 branky naprosto zbytečné, kdy slušnou herní pasáž úplně znehodnotíme lacinou ztrátou popř. nedokážeme vyřešit jednoduchou situaci. Od 70 min se pak plně projevila tréninková morálka obou mužstev."

FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek (trenér): "Dnešní výsledek vypadá jednoznačně, ale domácí hráli hlavně v první půli s lehkostí, narušovali naši rozehrávku a nebáli se zaútočit. Pomohlo nám vynucené střídání, hra se zrychlila, vstřelili jsme druhou branku, byli jsme i více v držení míče, ale další šance jsme neproměnili. Do 2. poločasu jsme vstoupili třetí brankou a ta nám přinesla uklidnění, zbytek zápasu jsme už dohráli kontrolovaně. Jsme rádi, že jsme utkání zvládli bez zaváhání, musíme na sebe být ale stále nároční a pracovat naplno."



Sestavy


FK Černilov
J. Novák [-] - L. Daněk [-] , T. Houdek [-] , D. Václavíček [-] (82. O. Petrikovič [-] ) , O. Etflaiš [-] , M. Václavíček [-] , T. Matoušek [-] (82. M. Voltr [-] ) , T. Schwarzer [-] , J. Franc [-] , J. Vydarený [-] (72. T. Bešík [-] ) , K. Žahour [-]

FK Chlumec nad Cidlinou B
O. Němec [-] - V. Doležal [-] (59. O. Jansa [-] ) , O. Žahourek [-] (46. J. Hartman [-] ) , J. Kučera [-] , M. Holec [-] (26. J. Mrázek [-] ) , P. Pilař [-] , D. Bičiště [-] , M. Kučera [-] , L. Pánek [-] , O. Vaníček [-] , P. Staněk [-]

Hráči zápasu: J. Kučera .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fryš Milan - RYCHTÁR Tomáš, HANUŠ Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Pavel Krahulec
Tip experta: výhra hostů

Tipují vítězství hostů, padající Černilov už hraje jen o svou čest v dobré formě hrající Chlumec nedopustí překvapení.

Tip: výhra hostů