Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia si doma zastřílela proti Hořicím


Branky


6

Hradecká Slavia chtěla napravit zaváhání z minulého kola a to se jim povedlo na výbornou. Hořicím nasázeli sedm branek a suverénně vyhráli.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hušek poslal domácí do vedení v závěru poločasu

Od začátku zápasu byli častěji na míči domácí hráči. V 6. minutě se Slavia dostal do zakončení z rohového kopu, ale brankář Krejčí byl přpraven. V 10. minutě se do zakončení ze standartní situace dostal hostující kapitán Dominik Palm, ale hlavou minul branku domácích.

 

V 16. minutě hlavičkoval nebezpečně domácí Pečenka, ale Krejčí jeho poku zneškodnil. Hosté zodpovědně bránili a sázeli na rychlé protiútoky nebo standartní situace.

 

Taktika hostů nesla ovoce až do závěru první půle. Ve 45. minutě se k odraženému míč v pokutovém území hostů dostal Jakub Hušek a vymetl šibenici hořické branky. 1:0.

 

Slavia tak vedla po prvnm poločase o jednu branku

Kanonáda Slavie v druhé půli

Hrači Slavie ve druhé půli ukázali výbornou produktivitu a došli si pro snadné vítězství.

 

V 51. minutě se po pěkné individuální akci prosadil Jan Kabeláč a zvýšil na rozdíl dvou branek.

 

V 54. minutě se po přihrávce Krotila řítil sám na Krejčího exhořický útočník Jiří Pečenka, který přízemní střelou překonal hostujícího brankáře. 3:0.

 

Jen o pouhé dvě minuty později to bylo už o čtyři branky. Chybu hořické obrany potrestal Daniel Krotil.

 

V 59. minutě se po přihrávce Krotila prosadil podruhé v utkání Jakub Hušek a upravil už na 5:0.

 

V 64. minutě se po centru z pravé strany ocitl ve vápně nekrytý Jiří Řezáč, který propálil Krejčího. 6:0. Slavia tak vstřelila pět branek během čtrnácti minut.

 

Poslední branka zápasu padla v 88. minutě. To se ze standartní situace prosadil hlavou Ondřej Mates a upravil na konečných 7:0.

 

Hradecká Slavia si tak připsala druhé vítězství poměrem 7:0 v řadě na domácí půdě. Před čtrnácti dny se stejným přídělem odjíždělo i Vrchlabí.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Josef Bouček (trenér): "Hořice první poločas zodpovědně bránily a k naši brance se dostávali pouze sporadicky. Z veliké převahy jsme vytěžili do poločasu pouze jednu branku. Druhý poločas byl z naší strany daleko lepší a konečný výsledek je k Hořickým za jejich snahu až moc krutý."

TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra (předseda): "Ve slátané sestavě jsme favoritovi vzdorovali poločas. Druhý poločas byl jen otázkou kolik branek ještě inkasujeme. Domácím gratulujeme k snadné výhře a pro nás toto nebyl stěžejní zápas."



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Mašek [-] (67. V. Polívka [-] ) - J. Řezáč [-] , J. Pečenka [-] (67. L. Lorenc [-] ) , J. Kabeláč [-] (64. M. Málek [-] ) , J. Štipák [-] , O. Mates [-] , D. Krotil [-] , J. Hušek [-] (64. J. Lán [-] ) , M. Kosař [-] , M. Strasser [-] , M. Šolc [-]

TJ Jiskra Hořice
D. Krejčí [-] - P. Hátle [-] , J. Šedivý [-] (84. O. Bango [-] ) , Z. Nečesaný [-] , A. Kedroń [-] (81. M. Tomáš [-] ) , D. Palm [-] , P. Palm [-] , M. Dobrovolný [-] (84. J. Šeda [-] ) , J. Rozsévač [-] , M. Havelka [-] , M. Bango [-]

ŽK: 53. J. Kabeláč .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Žerovnický David - ŠILING Karel, ŽÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Drozd

Expert: Nikolas Bekera
Tip experta: remíza

Slavia se bude soustředit hlavně na středeční pohárové utkání a pošetří síly, Hořice toho dokáží využít a v Orlické kotlině urvou remízu a budou rozhodovat penaltové kopy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích