J. Labík 10. (p.)
J. Labík 52. (p.)
2:4
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 16:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš otočila zápas z 0:2 na 4:2 v druhém poločase.


Branky


10. J. Labík (p.) , 52. J. Labík (p.) - 57. J. Fridrich , 66. R. Kuneš , 76. M. Štajer , 85. R. Kuneš
6

Další domácí utkání odehráli hráči chlumeckého "B" týmu na hřišti v Lovčicích. Tentokrát však neuspěli a všechny body si po velkém obratu odvezla hradecká Třebeš.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Labík poslal Chlumec do vedení

Domácí měli před utkáním skvělou formu, když zvítězili už šestkrát v řadě za tři body. Naposledy si odvezli tři body z půdy silné Jaroměře, kde otáčeli zápas z 0:2 na 3:2.

 

Chlumec vstoupil do zápasu aktivně a brzy se ujal vedení. V 10. minutě hlavní rozhodčí Milan Kudláček odpískal pokutový kop pro domácí a míč si vzal Jan Labík, který "vršovickým dloubákem" penaltu proměnil. 1:0.

 

Do konce prvního poločasu i přes snahu obou mužstev již branka nepadla, a tak šli domácí do šaten s jednobrankovým náskokem.

Ani vedení o dvě branky domácím na body nestačilo

Začátek druhé půle jakoby kopíroval tu první. Domácí opět vsítili brzy branku, opět to bylo z pokutového kopu a opět se o to postaral Jan Labík, který i napodruhé překonal hostující brankáře Zaala. 2:0.

 

Třebeš však nesložila zbraně a v 57. minutě se jim podařilo snížit. Po standartní situaci útočník Jan Fridrich prostřelil hlavou domácího brankáře Vlka a bylo to 2:1.

 

V 66. minutě se prosadil hostující Richard Kuneš a srovnal tak skóre zápasu. 2:2.

 

V 76. minutě dokonal rychlý obrat v druhé půli střední záložník Třebše Martin Štajer, na jehož zakončení z přímého kopu byl brankář Vlk krátký a poslal hosty poprvé v utkání do vedení.

 

V 85. minutě rozhodli hosté definitivně o vítězi utkání, když dostal míč za domácí obranu Richard Kuneš, který udělal kličku brankáři a vsítil svou druhou branku v zápase. 2:4.

 

Třebeš tak otočila nepříznivý vývoj zápasu v druhém poločase a odvezla si všechny tři body. 

 

Sestřih utkání připravil Pavel Hampl:  



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek (trenér): "Dnes se nám vývoj zápasu proti minulému otočil o 180°. První půlka pod naší kontrolou, uklidňující branka z PK, vytvoření dalších šancí, jen chyběla pojistka. Tu jsme přidali opět z PK v 52. minutě a už jsme věřili ve výhru. Hosté se však nevzdali, obdivuhodně se semkli, hru otevřeli a během 20 minut utkání otočili. Ve snaze získat alespoň bod jsme vše vrhli do útoku, 2 tutovky jsme nedali a Třebeš nás ztrestala z brejku na 2:4.Vítězství nám proteklo mezi prsty, ale je to pro nás zkušenost, i když špatná..."

TJ Sokol Třebeš
Petr Kincl (trenér): "Velký obrat se začal rodit po druhé obdržené brance. Kdy jsme  začali presovat po celém hřišti. To se ukázalo jako dobrá varianta a Chlumci docházeli síly. Konečně se prosadila zimní posila z Libčan Kuneš, který vstřelil dvě branky!  Pro chybějící hráče dostal šanci dorostenec Milan Eliáš a jeho premiéra v A týmu, byla skvělá."



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
J. Vlk [-] - V. Doležal [-] (27. P. Staněk [-] ) , J. Vopátek [-] , J. Kučera [-] (74. D. Hubený [-] ) , M. Holec [-] , P. Pilař [-] (74. L. Pánek [-] ) , O. Jansa [-] , J. Hartman [-] , J. Mrázek [-] (46. M. Kučera [-] ) , O. Vaníček [-] , J. Labík [-]

TJ Sokol Třebeš
T. Zaal [-] - M. Krykorka [-] , J. Sochor [-] , R. Kuneš [-] (89. M. Tomáš [-] ) , J. Fridrich [-] , P. Fridrich [-] (53. T. Havrda [-] ) , M. Štajer [-] , L. Jandík [-] (46. M. Eliáš [-] ) , J. Neugebauer [-] (63. T. Téra [-] ) , J. Kudrna [-] , D. Tesař [-]

ŽK: 70. J. Labík , 74. J. Kučera , 87. J. Vopátek - 88. T. Havrda .
Hráči zápasu: R. Kuneš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kudláček Milan - MARTÍNEK Miroslav, VALIHORA Jaromir.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Drozd

Expert: Nikolas Bekera
Tip experta: výhra domácích

Chlumec hrající se skvělou formou to proti bojovným hostům z Trebše nebude mít vůbec jednoduché. Utkání se mu ale podaří zvládnout a bude moci oslavit svoji sedmou výhru v řadě.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza