2:3
(2:0)
52. M. Holec
61. M. Holec
82. R. Čáp (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"B" tým Chlumce využil "Csaplárovu past"


Branky


14. R. Gorol , 42. Z. Kocourek - 52. M. Holec , 61. M. Holec , 82. R. Čáp (p.)
5

Jaroměř vedla o poločase už 2:0, ale na body to nakonec nestačilo. V druhé půli Chlumec otočil utkání ve svůj prospěch.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jaroměř vedla o dvě branky

Utkání dvou poločasů, tak by se dal stručně popsat zápas mezi Jaroměří a rezervou Chlumce.

 

Ve 14. minutě se dostali domácí do vedení. Chlumecký obránce podklouzl při rozehrávce, a tak se sám na brankáře Vlka řítil Radek Gorol a ranou pod břevno mu nedal šanci. 1:0.

 

Ač Chlumec nebyl v prvním poločase jasně horším týmem, tak ve 42. minutě to bylo už o dvě branky. Po odkopnutém míč z vlastní šestnáctky se Jaroměř dostala do velké šance. Chlumecká obrana zaspala a k míč se prodral Zdeněk Kocourek, který s ním pelášil přes polovinu hřiště a prostřelil brankáře Vlka podruhé. 2:0.

 

Do konce první půle se již skóre nezměnilo.

 

Chlumec ve druhé půli zápas otočil

Už v 52. minutě dokázali hosté snížit na rozdíl jedné branky. Po centru z pravé strany hlavičkoval nebezpečně jeden z chlumeckých hráčů a domácí brankář Červenka jeho pokus vyrazil, ale k následné dorážce se dostal Martina Holec, a to byl Červenka už krátký. 2:1.

 

Hosté si v druhé půli vytvořili řadu šancí a značnou převahu. Vyrovnání přišlo v 61. minutě. Jakub Hartman dostal míč za domácí obranu a přihrávkou na zadní tyč připravil míč do stoprocetní šance, kterou proměnil Martin Holec. 2:2.

 

Hsoté svůj tlak stupňovali a tlačili se za vítěznou brankou. V 82. minutě zahrál po rohovém kopu jeden z domácích hráčů rukou v pokutovém území, a tak se pískala penalta. Tu si na starost vzal střídající Roman Čáp a poslal hosty do vedení. 2:3.

 

Domácí se v závěru zápasu vyrovnání nedočkali, a tak Chlumec zvítězil po velkém obratu v druhé půli na půdě Jaromeře. 



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Miloš Exnar (trenér): "Dnes nemám týmu příliš co vytknout, hráči zápas odbojovali. O třech bodech rozhodla kvalita a šíře chlumeckého kádru."

FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek (trenér): "Zápas dvou rozdílných poločasů, v prvním jsme nebyli góloví a domácí naopak využili naše chyby v obraně, ve druhém jsme změnili rozestavení, byli jsme většinu času na míči a z trvalého tlaku si vytvořili množství šancí. Dvě branky vstřelil Holec po centrech ze strany, třetí přidal z PK po dobrém výkonu Čáp. Celý tým zaslouží velkou pochvalu za nezlomnou vůli po vítězství a nasazení ve druhém poločase. Příště musíme uchopit lépe ten první, dotahování nás stojí moc sil a trenéry nervů….."



Sestavy


FK Jaroměř
L. Červenka [-] - O. Častvaj [-] , M. Exnar [-] , D. Votrubec [-] , A. Horák [-] , R. Gorol [-] , M. Exnar [-] , J. Bano [-] , D. Valášek [-] , J. Poděbradský [-] (34. Z. Kocourek [-] ) , M. Petráček [-]

FK Chlumec nad Cidlinou B
J. Vlk [-] - P. Pilař [-] (55. J. Kučera [-] ) , J. Hartman [-] , J. Mrázek [-] , J. Havlena [-] (46. R. Čáp [-] ) , L. Pánek [-] , V. Doležal [-] , D. Bičiště [-] , J. Vopátek [-] , M. Holec [-] (73. P. Staněk [-] ) , J. Veselský [-] (80. O. Jansa [-] )

ŽK: 12. R. Gorol , 54. O. Častvaj , 84. M. Exnar - 10. L. Pánek , 12. P. Pilař , 19. J. Hartman , 34. J. Mrázek , 66. J. Veselský , 90. R. Čáp .
Hráči zápasu: M. Holec .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Jirák Jiří - VRTAL Bohumil, PETRŮ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Jan Pražák
Tip experta: výhra hostů

Každému soupeři zatím vychází jiná půlka soutěže, zatímco překvapení KP Jaroměř momentálně výsledkově strádá, tak v Chlumci jsou s v jarní části určitě spokojenější. Podle současné formy favorizuji Chlumec.

Tip: remíza