Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká zvítězila na hřišti Černilova


Branky


5

Důležitý záchranářský souboj zvládla lépe Vysoká, když zvítezila poměrem 5:2 na půdě Černilova. Postarali se o to hlavně dva útočníci hostů Bělka s Pražákem, když oba vsítili dvě branky.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas přinesl hned čtyři branky a remízový stav

Ve 14. minutě šli domácí do vedení. Domácí Vydarený našel svou přihrávkou Dominika Václavíčka a ten z hranice šestnáctky prostřelil hostujícího brankáře Pavliše.

 

Ve 21. minutě to bylo už o dvě branky. Po nákopu za hostující obranu šel sám na Pavliše Tomáš Houdek, který obešel brankáře hostů a zakončil do prázdné branky.

 

Dvoubrankové vedení však nevydrželo Černilovu ani do poločasu. Ve 37. minutě snižoval hostující útočník Vojtěch Bělka na rozdíl jedné branky. Ve 45. minutě srovnal skóre zápasu Jan Pražák, když se svým důrazem dostal k míči ve vápně a pohotově zakončil.

Hosté zlomili utkání ve svůj prospěch na začátku druhé půle

Hosté se dostali do vedení hned z prvního útoku v druhé půli. Po dlouhém balónu za domácí obranu se prodral k míči Pražák a přihrál ho na levou stranu, kde z prvního doteku perfektně zakončil Ondřej Ujec a poslal Vysokou do vedení.

 

V 55. minutě šli hosté do dvoubrankového náskoku. Aktivní Jan Pražák potrestal chybu domácí obranu a ranou pod břevno vstřelil svou druhou branku v utkání. 2:4.

 

V 73. minutě tečoval střelu svého spoluhráče po rohovém kopu Vojtěch Bělka a upravil na konečných 2:5.

 

Vysoká tak otočila výsledek zápasu, když prohrávala o dvě branky, ale nakonec veze z Černilova tři body. 



Ohlasy k zápasu


FK Černilov
Jaroslav Šlégr (trenér): "Úvod utkání jsme hráli co jsme si řekli a po kombinaci a rychlému přenesení hry jsme vedli o dvě branky. Po rychlém vedení jsme, ale pro mě naprosto nepochopitelně přestali hrát a běhat. Vysoká se dostala ke své hře plné nakopávaných míčů a standartních situací a bylo jasné, že inkasujeme (44 min. + zranění brankáře). Vrchol je, že po domluvě v kabině inkasujeme z prvního útoku. Od té chvíle klasicky dáme hlavu dolů a přestaneme hrát. Tentokrát jsem z výkonu a přístupu týmu hodně zklamaný a naštvaný."

FK Vysoká nad Labem
Radek Hrubý (trenér): "Konečně vítězství za 3 body. Nebylo to vůbec jednoduché, protože jsme ve dvacáté minutě prohrávali o dvě branky. Důležité bylo, že jsme do poločasu vyrovnali a hned v první minutě druhého se ujali vedení. To nás uklidnilo a přidali ještě dvě branky."



Sestavy


FK Černilov
J. Maléř [-] (46. K. Holeček [-] ) - L. Daněk [-] , T. Houdek [-] (68. T. Bešík [-] ) , D. Václavíček [-] , O. Etflaiš [-] , M. Václavíček [-] , T. Matoušek [-] (73. O. Petrikovič [-] ) , T. Schwarzer [-] , J. Franc [-] , J. Vydarený [-] , K. Žahour [-]

FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] (85. J. Tejkal [-] ) - M. Ptáček [-] , T. Prorok [-] , J. Jelínek [-] , P. Kafka [-] - O. Ujec [-] , T. Březina [-] , F. Jarosz [-] , J. Homolka [-] - J. Pražák [-] , V. Bělka [-] -

ŽK: 54. L. Daněk - 39. P. Kafka .
Hráči zápasu: J. Pražák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Beránek David - PRINZ Zbyněk, HORSKÝ Leonard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Jan Pražák
Tip experta: výhra hostů

Souboj o 6 bodů, boj o záchranu. Proti týmu, který nemá, co ztratit to nebude jednoduché, přesto věřím v naši výhru.

Tip: výhra hostů