2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 10:15

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín doma porazil hradeckou Slavii na penalty


Branky


5

Jičín zvítězil nad druhou Slavií po pokutových kopech. Největší podíl na tom měl domácí brankář Kanaval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jičínský Nálevka poslal domácí do vedení

Hned od začátku se hrál rychlý fotbal, hosté dobře kombinovali a jejich centry do vápna byly velmi nebezpečné. V 7. minutě se podařilo Slavii po pěkné akci dostat míč do sítě, ale branka nebyla uznána kvuli offsidu.

 

V 19. minutě se do šance dostal domácí Beneš, jehož následnou střelu brankář Mašek vyrazil, obránce pak míč odkopl až na Nálevku, který z dvaceti pěti metrů napřáhl a míč skončil u pravé tyče v síti hostující branky. 1:0.  

 

Ve 21. minutě mohli hosté srovnat. Střela Kundrta se ale odrzila od pravé tyče a za Kanavalem prolětěla podél brankové čáry pryč od branky.

 

Na druhé straně se do velké šance po rohovém kopu dostal domácí Dítě, ale na zadní tyči netrefil odkrytou branku. 

 

Hosté stupňovali svou převahu a tlačili se za vyrovnávací brankou. Šejvlovu střelu pod břevno vyrazil Kanaval a poté lapil i gólovou šanci Pečenky. Tlak hostů však vyrovnání nepřinesl 

 

 

Vyrovnat dokázal hostující Štipák

Do 2. Poločasu nastoupili hosté se čtyřmi novými hráči a ještě větším odhodláním vyrovnat. Uzemní převaha byla jasně ve prospěch Slavie.

 

V 59. minutě se hosté po několika přesných přihrávkách dostali k domácí brance a střela střídajícího Jakuba Štipáka z hranice vápna znamenala kýžené vyrovnání pro hosty. 1:1.

 

V 68. minutě po akci z pravé strany pálil osamocený hostující útočník vysoko nad jičínskou branku. V 72. minutě střídající Krotil střílel z hranice vápna, ale i on přestřelil Kanavalovu branku.

 

V 84. minutě podnikl Jičín rychlý brejk, když se řítil do vápna sám na Maška domácí Matějka, ale slavistický brankář nohou vyrazil míč na roh.

 

V nastaveném čase mohl strhnout vítězství na stranu Slavie Řezáč, když po rychlém akci z levé strany dostal přihrávku na malé vápno a zvoleje orazítkoval jen břevno Kanavalovy branky.

 

A tak se šlo do penalt. 

Kanaval podržel i při penaltách

Domácí brankář Libor Kanaval se předvedl i při následných pokutových kopech, když zneškodnil hned dva hostující pokusy. Jičín tak bere druhý bod po výhře na penalty.



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Zbyněk Houška (trenér): "Gratuluji hráčům k dnes těžce vybojovaným dvěma bodům. Obě mužstva si ve 2. poločase vytvořila dost šancí na to, aby rozhodla o vítězství v základní hrací době. Hrací prostor pro soupeře jsme schválně uvolnili, takže soupeř měl výraznější převahu. V penaltové nadstavbě jsme již po sedmé zvítězili díky dvěma chyceným penaltám dnes opět jistým Kanavalem."

FC Slavia Hradec Králové
Josef Bouček (trenér): "Tohle utkání nebudu nijak komentovat. Jičínu gratuluji k výhře v penaltovém rozstřelu."



Sestavy


SK Jičín
L. Kanaval [-] - D. Fidrich [-] , J. Kuncíř [-] , P. Beneš [-] (79. V. Štěpánek [-] ) , D. Čeřovský [-] - O. Zugar [-] , V. Matějka [-] , P. Buchvald [-] (81. J. Řeháček [-] ) , J. Nálevka [-] - J. Dítě [-] , L. Holer [-]

FC Slavia Hradec Králové
J. Mašek [-] - J. Pečenka [-] (46. J. Řezáč [-] ) , J. Kabeláč [-] , J. Hušek [-] , O. Mates [-] , M. Málek [-] (46. J. Štipák [-] ) , M. Šejvl [-] (46. M. Zbořil [-] ) , M. Strasser [-] , M. Brázda [-] (62. D. Krotil [-] ) , L. Kundrt [-] (46. M. Kosař [-] ) , M. Šolc [-]

ŽK: 42. J. Kuncíř - 41. J. Kabeláč , 90. O. Mates , 90. D. Krotil , 90. J. Štipák .
Hráči zápasu: L. Kanaval .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vítek Pavel - OTAVA Marian, NOŽKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Jan Pražák
Tip experta: výhra hostů

Slavia už pravděpodobně ztratila šanci na prvenství v krajském přeboru, ale v Jičíně zvítězí a upevní tím svoji 2. příčku.

Tip: výhra hostů