3:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř doma porazila Vysokou až na penalty


Branky


22. M. Exnar , 62. M. Exnar - 71. J. Mikušík (p.) , 72. J. Pražák
9

Favorit se doma na výhru nadřel. Jaroměř ztratila dvoubrankové vedení, ale nakonec zvítězila na pokutové kopy.

 

  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miloš Exnar poslal Jaroměř do vedení

Domácí byli od úvodu utkání více na míči, ale do vážnějších šancí je obrana hostů nepouštěla.  Ve 22. minutě ztratili hráči Vysoké lacino míč před svým velkým vápnem a Toman našel volného Miloše Exnara, který prostřelil hostujícího brankáře Kašpara. 1:0. 

 

Na druhé straně pálil ze strany tvrdě Duben, ale brankář Červenka jeho střelu vyrazil na roh. Z něj se ke střele dostal hostující Březina, ale minul branku.

 

Hosté se postupem času začali somělovat a hra se postupně vyrovnávala. Skóre se však již neměnilo.

Dva góly za dvě minuty a bylo srovnáno

Na začátku druhého oločasu měl velkou příležitost domácí Valášek, ale jeho samostatný únik skončil střelou vedle Kašparovy branky. V 59. minutě měl po závaru před domácí brankou obrovskou šanci hostující Mikušík, když hlavičkoval z malého vápna úplně osamocen, ale Červenka předvedl fantastický zákrok a podržel svůj tým.

 

V 62. minutě vyslal Votrubec do samostatného úniku Miloše Exnara, který svou šanci proměnil a poslal Jaroměř do dvoubrankového vedení.

 

V 71. minutě byl ve vápně faulován Vojtěch Pražák a nařízenou penaltu proměnil Jakub Mikušík. 2:1. A  za pouhou minutu bylo srovnáno. V závaru před brankou se dostal k míči Jan Pražák a zblízka prostřelil Červenku. 2:2. 

 

Utkání pak bylo velmi vyrovnané a oba celky se tlačily za vítězstvím. Vysoká zahrozila několikrát po standatních situacích, ale skóre zůstalo nezměněné, a tak se šlo do penalt.

Bod navíc bere Jaroměř

Všichni domácí střelci byli stoprocentní a navíc Červenka jednu penaltu lapil a další skončila na břevně, tak se s druhého bodu radovali hráči Jaroměře.

 

Sestřih utkání připravil Václav Mlejnek:



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Miloš Exnar (trenér): "Je škoda, že jsme během dvou minut prohospodařili dvoubrankové vedení, na které jsme se hodně nadřeli. Je ale nutné uznat, že s přibývajícími minutami byli hosté nebezpečnější a vytvářeli si šance. Z tohoto pohledu je plusový bod cenný."

FK Vysoká nad Labem
Radek Hrubý (trenér): "Přestože jsme prohrávali o dvě branky, tak se nám podařilo vyrovnat. Za předvedený výkon a nasazení jsme si to zasloužili."



Sestavy


FK Jaroměř
L. Červenka [-] - M. Exnar [-] , Z. Kocourek [-] (61. M. Petráček [-] ) , D. Valášek [-] , M. Exnar [-] (46. J. Bano [-] ) , R. Gorol [-] , D. Votrubec [-] , A. Horák [-] , J. Poděbradský [-] , O. Častvaj [-] , O. Toman [-]

FK Vysoká nad Labem
J. Kašpar [-] - P. Kafka [-] , T. Sýkora [-] , T. Prorok [-] , P. Duben [-] (54. M. Ptáček [-] ) - F. Jarosz [-] , O. Ujec [-] , T. Březina [-] , J. Mikušík [-] - J. Homolka [-] (46. J. Pražák [-] ) , V. Bělka [-] (64. V. Pražák [-] ) -

ŽK: 57. M. Exnar , 80. M. Petráček - 89. T. Prorok , 90. M. Ptáček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Otava Marian - SOUKUP Pavel, PETRŮ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Jakub Matějka
Tip experta: výhra domácích

Domácí si zpraví chuť po nepodařeném minulém víkendu a vyhrají. Vysoká teďka taky nemá moc dobré výsledky a Jaroměři to určitě nenechá zadarmo, ale vyhrají domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích