Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

21.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Chlumce zvítězila potřetí v řadě.


Branky


9

Domácí Vysoká přivítala na svém hřišti "B" tým Chlumce nad Cidlinou. Diváci viděli pět branek a výhru hostů.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první desetiminutovka přinesl hned dvě branky.

Jako mírný favorit vstupoval do utkání hostující celek. Chlumečtí vyhráli poslední dvě utkání, zatímco Vysoká měla na kontě hned tři porážky v řadě. Už v 7. minutě jsme mohli vidět první branku. Hosté se dostali do zajímavé situace tři útočící hráči na jednoho bránícího a záložník Jan Havlena otevřel skóre zápasu a poslal Chlumec do vedení. 

 

Odpověď domácích přišla velmi brzy. Za pouhá dvě minuty vyrovnal domácí Martin Ptáček, který se prosadil po standartní situaci. 1:1

 

V první půli se hrála vyrovnaná partie. Zápas byl plný soubojů a ani jeden tým neměl nijak větší převahu. Ve 38. minutě se opět měnilo skóre zápasu. Za hosty se prosadil záložník Petr Staněk. Po krásné přihrávce za domácí obranu se řítil ze strany sám na brankáře Kašpara, kterého prostřelil a bylo to 1:2.

 

Domácí pak zvýšili aktivitu a dostali do zajímavých závarů před hostující brankou, ale branka do poločasu již nepadla.

Hosté udrželi vedení a berou tři body.

I v druhé půli se hrál vyrovnaný duel, ale vyložených šáncí na obou stranách jsme moc neviděli.

 

V 73. minutě se po laciné ztrátě domácích dostal k mči střídající Silas Messiah Obulor a ranou z hranice vápna prostřelil brnakáře Kašpara. Zahraniční akvizice tak zvýšila na rozdíl dvou branek. 1:3.

 

Vysoká odpověděla opět po standartní situaci. K odraženému míči se dostal Jakub Mikušík, který prokličkoval hostující obranou a prostřelil hostujícího brankáře Vlka. 2:3. Domácí se pak tlačili za vyrovnáním, ale hosté těsné vedení uhlídali  aodvážejí si tak všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká nad Labem
Radek Hrubý (trenér): "Věděli jsme, že hosté mají rychlý přechod do útoku a to se potvrdilo. Chlumec šel do vedení a nám se brzo podařilo vyrovnat, přesto poločas skončil 1:2. Do druhého poločasu jsme šli s cílem výsledek otočit, ale gól na 3:1 se zdál rozhodující. Podařilo se nám snížit, ale na vyrovnání už to nestačilo. Za předvedený výkon by remíza měla být zasloužená."

FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek (trenér): "Vítr, sníh, těžký terén a dobře hrající domácí nám dnes byli velkou překážkou, přesto jsme zápas zvládli a doslova vydolovali tři body. Nebyl to od nás sice úplně nejlepší výkon, vázla nám kombinace a byli jsme nepřesní při zakládání akcí, ale bojovností, nasazením a kolektivním výkonem jsme domácí předčili a takového vítězství si nesmírně ceníme. Opět nám pomohli 3 hráči z A týmu, zajímavostí je určitě první start a branka fotbalisty z afrického kontinentu v chlumeckém dresu. Poděkování celému týmu."



Sestavy


FK Vysoká nad Labem
J. Kašpar [-] - T. Sýkora [-] , T. Prorok [-] , M. Ptáček [-] , P. Kafka [-] - F. Jarosz [-] , M. Haken [-] (45. V. Pražák [-] ) , T. Březina [-] (76. J. Homolka [-] ) - J. Mikušík [-] , O. Ujec [-] - V. Bělka [-]

FK Chlumec nad Cidlinou B
J. Vlk [-] - M. Kučera [-] , V. Doležal [-] , O. Jansa [-] , P. Staněk [-] (80. J. Vopátek [-] ) , J. Hartman [-] , J. Mrázek [-] (88. J. Veselský [-] ) , J. Labík [-] , J. Havlena [-] (49. S. Obulor [-] ) , P. Pilař [-] , L. Pánek [-]

ŽK: 18. P. Kafka , 36. F. Jarosz , 44. J. Mikušík , 56. T. Sýkora - 50. J. Hartman , 70. V. Doležal , 78. J. Labík , 87. P. Pilař , 92. L. Pánek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Martínek Miroslav - FILIP Miroslav, HALEŠ Vladan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Ondřej Častvaj
Tip experta: výhra hostů

Tipovat zápasy chlumeckého béčka je vždy ošidné, neboť není zřejmé, v jaké sestavě zrovna nastoupí. Zkušený tým Vysoké by měli Chlumečtí uběhat a odvézt si 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích