4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský duel ovládly Hořice


Branky


7

Za pěkného počasí a početné divácké kulisy se odehrálo utkání o sestupové příčky. Hořice zápas zvládli zápas lépe a berou důležité tři body.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí přetavili převahu do dvoubrankového vedení.

Od začátku zápasu byli domácí aktivnějším mužstvem. drželi míč na svých kopačkách a postupem času se začínali objevovat i šance. Černilo přijel v oslabené sestavě a navíc v utkání přišlel o další dva zraněné hráče, a to vše do 11. minuty. 

 

V 17. minutě poslal do vápna krásný centr domácí Šedivý, který našel přesně Adama Kedroně a hořický forvard ho uklidil přímo do šibenice. 1:0.

 

Ve 22. minutě vyslal Rozsévač do úniku Davida Drozd a ten přehodil padajícího brankáře Nováka a bylo to 2:0.

 

Na rozdíl tří branek mohl zvýšit Dominik Palm, ale jeho nebezpečnou hlavičku odvrátila obrana hostů. Do poločasu už branka nepadla, i když domácí převaha byla značná. Hostům se navíc na konci první půle zranil další hráč, což byla pro ně další rána.

Poklidná druhá půle přinesla ještě dvě branky.

Do druhého poločasu musel nastoupit i trenér Černilova Šlégr, který vystřídal zraněného Urbana. Ve druhé půli tempo opadlo, a tak i šancí ubylo. 

 

V 56. minutě napřáhl zpoza vápna domácí Jan Rozsévač a jeho tvrdá střela zapadla až za Novákova záda. 3:0. Poté domácí prostřídali a zápas se v poklidném tempu dohrával.

 

Velkou šanci měl domácí Šedivý, který šel sám na Nováka, ale čtvrtou branku nepřidal. V 86. minutě se po kombinaci střídajích hráčů Dobrovolný-Skalský dostal druhý jmenovaný do šance v pokutovém území a mířil přesně. Prostřelil hostujícího brankáře a upravil na konečných 4:0



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra (předseda): "U dnešního hodnocení samozřejmě převládá radost ze tří bodů a jasné výhry. K hladkému průběhu pomohla i smůla hostí a zraněným hráčům přejeme rychlý návrat na hřiště. Do třetí branky byl náš výkon dobrý a pak se zápas již jen dohrával. Výhru v žádném případě nepřeceňujeme, ale povinné tři body potěší. Početné divácké kulise jsme předvedli další kvalitní výkon a teď to jen přenést do utkání venku."

FK Černilov
Jaroslav Šlégr (trenér): "Do Hořic jsme odjeli oproti minulému kolu mínus 4 hráči. V 10 minutě mínus další dva a v 45 zranění stopera. Opět jsme se tedy přesvědčili , že pořád ještě nejsme na dně a může být i hůř. Každopádně se nechci vymlouvat a Hořice dnes vyhráli naprosto zaslouženě a s přehledem. Na to jak by zápas vypadal kdybychom byli v plné sestavě se již nikdo ptát nebude. P.S. Ještě před týdnem by mě ani ve snu nenapadlo, že si znovu po 15 letech zahraju s Martinem Novákem Krajský přebor za Černilov (smích)."



Sestavy


TJ Jiskra Hořice
P. Linhart [-] - A. Kedroń [-] (69. M. Skalský [-] ) , D. Drozd [-] (62. D. Krejčí [-] ) , J. Šedivý [-] , P. Drozd [-] (69. M. Dobrovolný [-] ) , J. Rozsévač [-] , P. Palm [-] , Z. Nečesaný [-] , D. Pour [-] , D. Palm [-] (62. A. Vávra [-] ) , M. Bango [-]

FK Černilov
J. Novák [-] - K. Holeček [-] , T. Bešík [-] , M. Flégl [-] (11. J. Žaba [-] ) , D. Václavíček [-] (10. M. Novák [-] ) , O. Etflaiš [-] , T. Urban [-] (46. J. Šlégr [-] ) , T. Matoušek [-] , J. Franc [-] , J. Hartig [-] , M. Václavíček [-]

ŽK: 72. J. Hartig .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Blaschke Jiří - VACEK Tomáš, ŠNAJDR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Drozd

Expert: Kamil Kaplan
Tip experta: výhra domácích

Pro oba týmy je to velice důležité utkání a postavení v tabulce jim velí bodovat naplno. Domácí by měli potvrdit větší kvalitu a zvítězit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích