0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec vyhrál vysokým rozdílem na půdě Vysoké


Branky


11. L. Hlava , 38. L. Hlava , 45. D. Petrů , 63. M. Tipelt , 73. Z. Mudroch
7

FK Vysoká nastupovala k druhému domácímu zápasu za sebou. V minulém kole ztratila důležité body s Dobruškou, a tak chtěla toto zaváhání napravit. Hosté z Červeného Kostelce zase prohráli v derby s Policí, tak i oni měli velkou motivaci a chuť získat body. Nakonec je výsledek jednoznačný, ale herně to takový rozdíl nebyl.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukáš Hlava úřadoval v první půli. Jeho gól nůžkami byl výstavní.

Od začátku se snažili domácí vlétnout na svého soupeře a vytvořili si několik nebezpečných závarů před brankou hostujícího Středy. Největší šanci neproměnil po střílené přihrávce Bělky domácí útočník Mikušík, když minul prázdnou branku.  Na druhé straně pálil nebezpečně hrající trenér Červeného Kostelce David Hlava, ale brankář Pavliš byl připraven. 

 

V 11. minutě to hostě zkusili po dlouhém vhazování. Vyhráli hlavičkový souboj a prodloužení míč se dostal až k Lukáši Hlavovi, který v těsné blízkosti svého obránce zakončil akci do sítě domácích. 0:1.

 

Poté se po nepřesné rozehrávce řítil sám na Pavliše hostující Tipelt, ale neuspěl. Z přímého kopu mohl srovnat Jarosz, ale jeho pěknou střelu přes zeď fantasticky zlikvidoval Středa. Ve 34. minutě jen těsně minul branku hostů Prokop, který pálil z přímého kopu z hranice velkého vápna. Ve 36. minutě i hostující kapitán Srkal míjí těsně branku. 

 

Ve 38. minutě jsme mohli vidět parádu v podání Lukáše Hlavy. Ten se po dlouhém vhazování a prodlouženém míči krásně pověsil do vzduchu a povedenými nůžkami zvýšil na rozdíl dvou branek.

 

 

Ve 45. minutě dává třetí branku hostů David Petrů, který se dokázal prosadit po krásné přihrávce Srkala. 0:3.

Hosté si v klidu pohlídali náskok z první půle.

Hned na začátku druhé půle mohli domácí snížit, ale Mikušík v dobré pozici nastřelil míč jen do tyče. Hosté mohli také skórovat, ale jejich samostatný únik vychytal Pavliš.

 

V 63. minutě se po pěkném centru z levé strany prosazuje hlavou Matěj Tipelt a upravuj už na 0:4. Domácí si pak i přes nepříznivý výsledek snažil alespoň snížit, ale v 73. minutě dává poslední branku zápasu střídající Zdeněk Mudroch a upravuje skóre na konečných 0:5

 

 

Domácí Vysoká tak prohrála s Červeným Kostelcem vysoko 0:5.



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká nad Labem
Radek Hrubý (trenér): "Dneska jsme dostali lekci z produktivity. Šance si vytváříme, ale jejich neproměňováním se dostáváme pod tlak a soupeř nás trestá."

TJ Červený Kostelec
David Hlava (trenér): "Úvod patřil domácím, kteří si vytvořili několik šancí, které k našemu štěstí neproměnili. A my jsme se po vstřelení úvodní branky herně chytli. Rozhodnutí přinesl až závěr poločasu když nádhernou branku vstřelil L. Hlava a v poslední minutě poločasu jsme pojistili vedení. Druhý poločas začal tlakem domácích, který jsme přečkali a potom vstřelili další branku. Poté se už utkání dohrávalo v poklidu."



Sestavy


FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - P. Duben [-] , M. Ptáček [-] , J. Jelínek [-] (85. J. Tejkal [-] ) , P. Kafka [-] - J. Mikušík [-] , O. Ujec [-] , T. Březina [-] , M. Haken [-] (76. J. Novotný [-] ) - V. Bělka [-] (60. J. Homolka [-] ) - F. Jarosz [-]

TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - D. Hlava [-] (46. Z. Mudroch [-] ) , M. Tipelt [-] (74. D. Poláček [-] ) , J. Škoda [-] , M. Srkal [-] , L. Hlava [-] (82. D. Hepnar [-] ) , P. Prokop [-] (60. D. Veseleňák [-] ) , D. Hála [-] , D. Petrů [-] (82. P. Kratěna [-] ) , D. Vejman [-] , J. Čejchan [-]

ŽK: 45. L. Hlava .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Beránek David - NYMSA Jakub, DOROTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Drozd

Expert: Kamil Kaplan
Tip experta: remíza

Hosté mají kvalitní kádr, ale na malém hřišti ve Vysoké se nehraje dobře žádnému soupeři. Domácí potřebují po zaváhání s Dobruškou bodovat, zde by mohlo jít utkání do penaltového rozstřelu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů