1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po dvou porážkách bere rezerva Chlumce konečně tři body.


Branky


7

 Libčany ve svém prvním domácím utkání nedokázali přerušit špatnou sérii a prohráli třetí zápas v řadě. Za to „B“ tým Chlumce bere první jarní body. 

 

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libčany brzy vedly, ale do poločasu své vedení ztratily

Oba dva týmy měly po prvních dvou jarních kolech na kontě dvě porážky. Nemilou bilanci chtěly zlomit oba mančafty. Domácí k tomu nakročily lépe, protože začátek zápasu jim vyšel parádně. Už v 6. minutě poslal Libčany do vedení Patrik Rompotl. 1:0.

 

"B" tým Chlumce rychle inkasovaná branka nepoložila a ještě do konce první půle dokázali nepříznivý vývoj otoči ve svůj prospěch. Ve 35. minutě se prosadil Martin Holec a vyrovnal na 1:1. O dvě minuty později bylo pro domácí ještě hůře. Hostující obránce Vojtěch Doležal překonal domácího brankáře Tošovského podruhé v krátkém časovém úseku. 1:2.

 

Rychlé dvě inkasované branky musely domácí mrzet, protože šli nakonec do kabin za nepříznivého stavu, i když měly zápas dobře rozehraný. 

Chlumec si pohlídal vedení

Libčany chtěly zvrátil nepovednou pasáž v první půlu a tlačili se za vyrovnání. Dvě jeji velké příležitosti však zůstaly nevyužity, když se o to postarala hostující obrana v čele s brankářem Němcem. V 56. minutě dal hostům jistotu a klid Jakub Hartman, který zvyšoval už na rozdíl dvou branek. 1:3.

 

Poté se Chlumec snažil kontrolovat utkání a neotvíral v zadu žádná okénka k rychlým akcím. Dvoubrankové vedení si pohlídali a získali tak první tři body v jarní části soutěže. Libčany si zas připisali třetí porážku v řadě. Tu se pokusí odčinit příští týden na půdě třetí Jaroměře. Chlumec doma přivítá Dobrušku.



Ohlasy k zápasu


SK Libčany
Jiří Suchomel (trenér): "Zápas jsme si prohráli sami. Začátek zápasu jsme chytli velmi dobře a zaslouženě vedli. Měli jsme i několik šancí na navýšení rozdílu. Bohužel jsme je nevyužili a pak, stejně jako oba předchozí zápasy, inkasovali dvě laciné branky. Po poločase jsme měli opět minimálně dvě 100% šance na vyrovnání, které jsme nevyužili a soupeř nás tak potrestal, když jsme nechali okolo vápna mnoho volného prostoru. Soupeři k vítězství gratuluji, především pak panu Labíkovi, který pro vítězství udělal co mohl."

FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek (trenér): "Přes personální problémy se sestavou jsme dnešní utkání zvládli výborně a z Libčan si vezeme zaslouženě 3 body. Začátek utkání nebyl ideální, dostali jsme opět hloupou branku, ale dnes nás nepoložila a zlepšeným výkonem jsme ještě do poločasu strhli vedení na svoji stranu. Druhý poločas jsme kontrolovali ze zajištěné obrany, přidali třetí branku a zápas dovedli takticky do vítězného konce. Poděkování patří všem hráčům za nasazení, hráčům A týmu za výpomoc a za vítězství děkujeme i našemu C týmu."



Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - P. Rompotl [-] (70. J. Mokrý [-] ) , J. Ruprich [-] (37. M. Havrda [-] ) , M. Mařas [-] , P. Jiřík [-] (60. M. Friedl [-] ) , S. Libřický [-] , F. Studýnka [-] , F. Havrda [-] , M. Novotný [-] , P. Čihák [-] , M. Hofman [-]

FK Chlumec nad Cidlinou B
O. Němec [-] - V. Doležal [-] , P. Staněk [-] , J. Hartman [-] , J. Mrázek [-] , J. Veselský [-] , M. Kučera [-] , D. Bičiště [-] , J. Vopátek [-] , P. Pilař [-] (70. J. Labík [-] ) , M. Holec [-] (77. D. Hubený [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šob Aleš - VÍCH Patrik, FRYŠ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Drozd

Expert: Kamil Kaplan
Tip experta: výhra domácích

Libčany v jarní části soutěže na bodový zisk čekají, s Chlumcem si budou chtít spravit chuť a navázat na podzimní výkony. Můžeme očekávat jejich výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza