L. Holer 90.
1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 10:15

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov zaskočil Jičín a obral ho o všechny body.


Branky


7

Utkání hrané ještě na umělé trávě v Jičíně dopadlo lépe pro hosty z Rychnova. Domácí stačili korigovat výsledek až v posledních minutách zápasu, a tak Rychnov bere zaslouženě všechny tři body.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychnovští vlétli na domácí a bylo z toho dvoubrankové vedení.

Rychnov vstoupil do utkání aktivněji. Hned ve 2.minutě se po závaru dostali hosté ke střele z bezprostřední blízkosti, ale domácí brankář Libor Kanaval střelu chytá. V 9. minutě šli už hosté do vedení. Na polovině Jičín ztratil zbytečně míč a Rychnov se rychlou kombinací dostal až k velkému vápnu, kde vypálil Tomáš Markovič a jeho rána skončila v síti u levé tyče Kanavalovy branky. 0:1.

 

 

V 11. minutě se po rychlé akci dostali hosté ke střele, ale ta mířila jen těsně nad břevno. V 18. minutě musel Kanaval opět likvidovat nebezpečnou střelu hostů, ale tentokrát to bylo po rohovém kopu. Ve 32. minutě končí nadějná akce Jičína po pravé straně ofsajdem Kuneše. Ve 36. minutě po rychlé kombinaci Kanaval vyráží tvrdou střelu a následná dorážka končí nad brankou domácích. Jen o chvilku později stále ve 36. minutě Kanaval vyráží další střelu Rychnova tak nešťastně, že se míč od bránícího Jana Kuncíře odráží zpátky do branky a končí v síti. 0:2.

 

Ve 38. minutě mohl Jičín snížit. Jiří Dítě obral o míč váhajícího obránce Rychnova, ale svůj únik zakončil velmi nepřesnou střelou vedle pravé tyče. V posledních minutách ještě Rychnov několikrát rychlými průniky prověřil pevnost domácí obrany, ale skóre se již neměnilo.

Zajíček přidal dvě branky a rozhodl o vítězi zápasu.

Druhý poločas začal ve volnějším tempu. V 55. minutě se po rohu dostal k hlavičce domácí Buchvald, ale mířil na branku hostující brankáře Šebesty. V 61. minutě kanonýr Roman Zajíček zvyšuje již na rozdíl tří branek, když potrestal nedůslednost domácí obrany.

 

Domácí to pak zkoušeli ze standartní situace, když zprava střílel z první Kuncíř, ale minul branku. V 67. minutě musel kvůli zranění střídat jičínský brankář Kanaval a do branky se postavil Antonín Masiar, který se hned v 73.minutě vyznamenal, když musel nadvakrát likvidovat nebezpečnou střelu hostů.

 

V 74. minutě využívá nedorozumění před domácí brankou opět Roman Zajíček a s pomocí brankové konstrukce střílí čtvrtou branku hostů a definitifně rozhoduje o vítězi utkání.

 

V samotném závěru čestný úspěch zaznemenávají i domácí. Lukáš Holer korigoval v 90. minutě ana konečných 1 : 4.



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Zbyněk Houška (trenér): "Soupeř na našem hřišti zaslouženě zvítězil, byl běhavější a organizovanější. Doufám, že si hráči vezmou z tohoto zápasu ponaučení a jejich tréninková morálka a účast na trénincích se rapidně zlepší. Chci tomu věřit."

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek (předseda): "V zápase jsme předvedli zodpovědný, houževnatý a kolektivní výkon. Za tvrdou práci jsme byli po zásluze odměněni. V prvním poločase jsme domácí k ničemu nepustili, kromě tutovky po naší hrubce. Druhý poločas jsme si již pohlídali. Jsme rádi, že jsme potvrdili výhru z minulého kola. Gratulace týmu za předvedený výkon."



Sestavy


SK Jičín
L. Kanaval [-] (67. A. Mäsiar [-] ) - D. Machačný [-] (67. J. Sajdl [-] ) , D. Zezulka [-] (61. L. Joukl [-] ) , J. Kuncíř [-] , P. Beneš [-] - V. Matějka [-] (54. L. Holer [-] ) , D. Fidrich [-] , P. Buchvald [-] , J. Kuneš [-] - O. Zugar [-] , J. Dítě [-] -

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Šebesta [-] - D. Effenberk [-] , J. Kocman [-] , J. Kábrt [-] , Š. Vacek [-] - M. Rücker [-] , M. Drašnar [-] (38. M. Mňuk [-] ) , D. Veselý [-] - R. Zajíček [-] (76. J. Jedlinský [-] ) , T. Markovič [-] (69. L. Vavera [-] ) , V. Lihařík [-] (76. A. Zimmer [-] )

ŽK: 43. T. Markovič , 48. V. Lihařík .
Hráči zápasu: R. Zajíček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Trejbal Adam - IKIZGÜL Varol, ČOŽÍK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Drozd

Expert: Kamil Kaplan
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou v tomto utkání mírným favoritem a v domácím prostředí příliš bodů neztrácejí. Tipuji proto jejich vítězství.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích