0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2022 14:30

18.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Podcidlinské" derby zvládl lépe Nový Bydžov, který si poradil i s posíleným "B" týmem Chlumce.


Branky


7

Jako každé derby, tak i toto bylo vyhecované, ale Nový Bydžov ho zvládl v poklidu a došel si pro zasloužené tři body.

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejlepší střelec soutěže zařídil vedení šťastnou brankou.

Začátek zápasu se hrál ve velmi vysokém tempu. Bylo vidět, že ani jeden tým nechce v derby nic ponechat náhodě. Oba celky se dostávali do nadějných pozic, ale někdy až přehnaná snaha zapříčinila nepřesnou finální fázi. 

 

Ve 12. minutě se do slibné šance dostal hostující Blažek, který zakončoval centr z pravé strany zajímavě "rybičkou", ale brankář Chlumce Vlk předvedl pohotový zákrok.

 

Ve 24. minutě se po rohovém kopu prosadil nejlepší střelec soutěž bydžovský Nikolas Bekera. Nutno dodat, že to tentokrát bylo s pořádnou dávkou štěstí, když se míč od něj doslova odrazil do branky. Každopádně to byla jeho 14. branka v sezóně.

 

Po obdržené brance začal Chlumec, posílený hráči z třetiligového "Áčka", tahat za kratší konec. Jen o pár chvil později mohl jít Bydžov do vedení o dvě branky. Bekera krásně prodloužil vysoký míč na nabíhajícího obránce Vincoura, ale ten jen těsně minul Vlkovu branku. 

 

Ve 42. minut se domácí dožadovali pokutového kopu, ale hlavní rozhodčí zákrok po standartní situaci neviděl na penaltu. Na druhé straně měl obrovskou možnost dát druhou branku bydžovský Blažek. Jeho samostatný únik zneškodnil Vlk spolu s dobíhajícími obránci. Poločas tak skončil lépe pro hosty, kteří vedli o jednu branku.

Druhý poločas rozhodly dvě branky bydžovského Blažka.

Do druhé půle vlétl Chlumec aktivněji a vytvořil si pár závarů a nebezpečných situací před Strýhalovou brankou. V 61. minutě měl obrovskou šanci vyrovnat domácí forvard Mrázek, když k němu propadl míč po rohovém kopu, ale z malého vápna netrefil ani branku.

 

V 63. minutě se nepovedl výkop brankáři Vlkovi a hostující Štěpán Blažek se na něj řítil sám. Situaci vyřešil zkušeně a zvýšil na rozdíl dvou branek.

 

V 74. minutě se při nákopu za domácí obranu srazili brankář Vlk s obráncem Fiňkem a vznikla z toho třetí branka Bydžova. Osamocený míč pohodlně uklidil Štěpán Blažek do prázdné branky a přidal svoji druhou branku v utkání.

  

Pět minut před koncem mohl Blažek dokonat hattrick, ale ve velké příležitosti ho vychytal Vlk. Bydžov pak zápas dohrál bez větších potíží, a kromě pár ostřejších zákroků se už nic dalšího nestalo. Nový Bydžov si tak upevnil první místo a udržel náskok před hradeckou Slavií.

 

Za pěknou fotogalerii děkujeme Josefu Bekerovi.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek a Tomáš Hrabík (trenéři): "Dnes nás soupeř předčil v první části důrazem a lepším pohybem, branku vstřelil po rohovém kopu a byl lepším týmem až do konce poločasu, po obrátce v době našeho mírného náporu jsme mu pomohli 2 nevynucenými chybami našeho debutujícího brankáře navýšit skóre na 0:3 a závěr zápasu už RMSK kontroloval. Sestavu jsme sice obměnili na 5 postech, ale i přes posílení z A týmu jsme hosty nepřehráli a musíme soupeři pogratulovat k výhře. Až na pár zbytečných faulů bylo derby korektní."

RMSK Cidlina Nový Bydžov
Petr Průcha (trenér): "Sehráli jsme dobrý zápas. Proti posílenému domácímu týmu jsme byli správně nabuzení, náš výkon a zejména motivace udělat dobrý výsledek byla v pořádku. Takové zaujetí bychom si představovali v každém utkání. Derby je naše, to se počítá, ale pozor, nepolevujeme, v úterý v plné palbě máme další trénink! P.S. trochu nás mrzí, že v této sestavě nenastoupil Chlumec minulý týden ..."



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
J. Vlk [-] - V. Doležal [-] , P. Staněk [-] (71. L. Pánek [-] ) , J. Hartman [-] , J. Mrázek [-] (63. O. Jansa [-] ) , O. Vaníček [-] (79. F. Jelínek [-] ) , J. Vopátek [-] , J. Labík [-] (71. D. Hubený [-] ) , J. Veselský [-] (63. R. Čáp [-] ) , P. Pilař [-] , D. Finěk [-]

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - M. Voldán [-] , P. Pokorný [-] , F. Drobný [-] , V. Svatoň [-] , N. Bekera [-] (90. F. Rejl [-] ) , M. Vincour [-] , P. Mokošín [-] , J. Novák [-] (81. P. Mejstřík [-] ) , Š. Blažek [-] , J. Trejbal [-] (83. A. Roubal [-] )

ŽK: 25. J. Labík , 58. V. Doležal - 45. P. Pokorný , 73. N. Bekera , 77. J. Novák .
Hráči zápasu: Š. Blažek .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Vítek Pavel - ŠKODA Martin, TUREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

David Drozd

Expert: Jiří Mašek
Tip experta: výhra hostů

I když bych si přál vítězství domácích (smích), tak kvalita soupeře je nesporná a půjdou si za svým cílem a uspějí.

Tip: výhra hostů