Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2022 14:30

17.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká otočila vývoj utkání v druhé půli a vydřela doma tři body


Branky


4

Sobotní utkání, které se hrálo na přírodní trávě ve Vysoké, bylo značně ovlivňeno větrem a těžkým terénem. Lépe se s těmito vnějšími vlivy popasovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní začátek se Libčanům vyplatil.

Vstup do utkání vyšel lépe hostům. Rychlé dostupování k hráčům a aktivní hra Libčan dělala domácím potíže. Hosté si vytvářeli řadu standartních situací, se kterými si však domácí obrana poradila. V 7. minutě se i Vysoká dostala do své první šance. Pražák však ztroskotal na brankáři Rolejčkovi.

 

V 18. minutě vyvrcholila hostující převaha v první branku zápasu. Po centrovaném míč došlo k zaváhání domácí obrany, kdy se dva obránci Vysoké téměř srazili. Míč pak propadl až ke Stanislavu Libřickému, kterého nejprve vychytal domácího brankáře Pavliš, ale na jeho následovnou dorážku už byl krátký. 0:1. 

 

Poté měli hosté možnost zvýšit na rozdíl dvou branek. Záložníka Ujce však v úniku vychytal Pavliš. Vysoká mohla vyrovnat zásluhou Březiny, ale s jeho střelou doprostřed branky si Rolejčkem poradil. Postupem času se čím dál více dostávali do hry i domácí. Ti sázeli hlavně na své dva vysoké a důrazné útočníky-Bělku s Pražákem, kteří dělali největší problémy obraně Libčan. Hosté jako by se uspokojili s vedením a hra se začala vyrovnávat. Do poločasu se však už nic nezměnilo, a tak bylo skóre příznivější pro hosty.

Odhodlaný a bojovný výkon přinesl nakonec domácím cenné body.

Vyrovnaný začátek druhého poločasu rozčísla branka v 53. minutě. Po rohovém kopu se prosadil domácí kapitán Jaroslav Jelínek. Zápas provázela řada nepřesností a důrazných soubojů. Navíc hru ovlivňoval i silný vítr a s přibývajícími minutami i terén více znepříjemňoval hráčům kombinaci, a proto se často hrálo spíše vzduchem nežli po zemi. 

 

Misky vah na domácí stranu naklonil v 62. minutě Jan Pražák. Ten se po nadýchaném centru prosadil hlavou. Na jeho umístěnou střelu do horního rohu branky neměl brankář Rolejček šanci dosáhnout. Necelou čtvrt hodinu před koncem utkání poslal Vysokou do dvoubrankového vedení opět Pražák, který po dlouhém nákopu brankáře Pavliše přehodil hostující brankáře. Domácí pak dobře bránili svůj náskok a nepouštěli hosty do větších příležitostí. Největší šanci měl v závěru střídající Mokrý, který mohl v 90. minutě snížit. Ocitl se sám v malém vápně, ale skvělý Pavliš situaci zachránil. Vysoká si vedení pohlídla a zvítězila tak doma 3:1.

 



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká nad Labem
Radek Hrubý (trenér): "Do prvního jarního utkání vstoupili lépe hosté. Dobře kombinovali, byli silnější na míči a po naší chybě jsme prohrávali 0:1. Poté se hra vyrovnala. Rozhodujícím momentem byla v druhém poločase rychlá vyrovnávací branka vstřelená našim kapitánem Jardou Jelínkem, která znamenala velký obrat, který dokonal dvěma góly Honza Pražák. Pro nás důležité tři body a myslím, že zasloužené".

SK Libčany
Jiří Suchomel (trenér): "O tom, jak bude utkání vypadat se rozhodlo již zhruba před 14 dny, kdy se konání přesunulo z UMT Slavie na trávu do Vysoké, která sedí domácím výrazně víc. My jsme domácím do prvního gólů nenechali čas na přesné nákopy na dva vysoké útočníky, a tak jsme byli herně lepší. Bohužel zhruba od 30. Minuty jsme naši hru změnili a druhý poločas už byl z naší strany jen zmar a pokus o vyrovnání se v nákopech soupeři. Bohužel, to neumíme. Dvě branky ze standartky a vlastňák z 30 metrů pak zapříčinil ubojovanou výhru domácích".



Sestavy


FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - T. Prorok [-] , P. Duben [-] , J. Jelínek [-] , M. Ptáček [-] - T. Březina [-] , M. Haken [-] (66. F. Jarosz [-] ) , J. Mikušík [-] , O. Ujec [-] - J. Pražák [-] , V. Bělka [-] (90. J. Homolka [-] ) -

SK Libčany
J. Rolejček [-] - M. Friedl [-] (55. M. Havrda [-] ) , J. Ruprich [-] (67. M. Peš [-] ) , M. Hofman [-] (76. Š. Šemro [-] ) , P. Jiřík [-] , S. Libřický [-] (55. F. Havrda [-] ) , F. Studýnka [-] (67. J. Mokrý [-] ) , M. Novotný [-] , A. Chromek [-] , P. Čihák [-] , M. Mařas [-]

ŽK: 32. T. Březina - 31. M. Mařas .
Hráči zápasu: J. Pražák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šiling Karel - ŽEROVNICKÝ David, KAFKA Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: David Hlava
Tip experta: výhra hostů

Myslím, že Libčany mají zkušený tým, který si to pohlídá a odveze si všechny body.