Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 10:30

30.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany nezvládly závěr sezóny a po prohře s Křimicemi skončí deváté


Branky


16

Křimická výhra odsunula soupeře z Rokycan až na devátou pozici, která kopíruje pozici jejich prvního týmu v divizní soutěži. Utkání mladého dravého týmu s týmem plným zkušených borců zvládli hosté a díky výsledku 1:4 se před svého soupeře přehoupli na 8. příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FC Křimice
Tomáš Pata, hráč: Domácí vstoupili do utkání s jasným plánem co nejdříve vstřelit branku. Dle slov našeho stopera Grambala na jejich straně byla rychlost, mladí, dravost, vytrvalost. Čekal jsem jaké přednosti řekne na naší straně.. Řekl "zkušenost" a musím říct, že zkušenost rozhodla. I když Rokycany měly v prvních 20 minutách několik slibných šancí a kdyby se jim podařilo dát branku zkušenost by nám byla k ničemu. Nestalo se, a tak jsme "uštkli" my. Havlíček vyhrál jeden souboj na hranici vápna, zaseknutím poslal dva hráče na tobogán do vedlejšího bazénu a posadil míč Kovačičovi na hlavu, a ten se v těchto situacích nemýlí. Do půle se prosadil ještě Čechura po skvěle kopnutém volném přímém kopu Jakuba Szedmáka. Domácí snížili na 1:2 ale naštěstí jsme záhy opět odskočili na rozdíl 2 branek zásluhou výborně hrajícího Havlíčka. Domácí již poté neměli vůbec nic a Kovačič dal výsledku konečnou podobu.



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - M. Radošovský [-] (66. D. Kulle [-] ) , M. Drábek [-] , R. Pražský [-] (60. J. Bouda [-] ) , J. Drábek [-] , R. Ryba [-] , M. Kužma [-] (70. J. Dulík [-] ) , J. Ječmen [-] , O. Lang [-] , M. Chmelíř [-] , T. Pliml [-]

FC Křimice
J. Moravec [-] - P. Grambal [-] , J. Vonášek [-] (77. M. Košťál [-] ) , T. Čechura [-] , J. Szedmák [-] , P. Beneš [-] , O. Havlíček [-] , J. Kovačič [-] , J. Dytrt [-] (66. P. Havlíček [-] ) , V. Brejcha [-] , T. Pata [-]

ŽK: 59. J. Drábek - 56. T. Čechura , 73. O. Havlíček , 79. M. Košťál .
Hráči zápasu: J. Kovačič , O. Havlíček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - ŠKARDA Jiří, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Petr Landrgott
Tip experta: výhra domácích

Zde volím výhru domácích. Rokycany dokázali doma porazit jak Tachov, tak Petřín. Proto si myslím, že znovu využijí domácího prostředí a budou brát 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích