Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 18:00

29.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyřgólový Boukal rozhodl zápas


Branky


16

Zápas, který už nic neznamenal, avšak domácí Žákava si chtěla před domácími fanoušky napravit chuť po poslední domácí prohře s Bělou. A to se jim povedlo! Velkou zásluhu na výhře měl i čtyřgólový Matěj Boukal, který si svým výkonem jednoznačně řekl o místo v sestavě kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukáš Drugda načal kaznějovskou obranu jako první už v 6. minutě zápasu a pak předal žezlo svému spoluhráči, Matějovi Boukalovi. Ten totiž mezi 14. a 33. minutou dokázal vsítit hattrick a sám vlastně rozhodnout o vítězi tohoto zápasu. Do kabin se tedy odcházelo za jednoznačného stavu 4:0.

 

Aby toho nebylo málo, Matěj Boukal po výměně stran přidal svou čtvrtou branku a následně jej musel trenér Maněna střídat, aby nestrhl normy pro vstřelené branky na jednoho hráče za jeden zápas. Na obou stranách v průběhu poločasu došlo k několika střídáním a hra se od přestávky, kromě zmíněné branky, lehce uklidnila. A to byla alespoň trocha vody na mlýn hostům, kteří po hodině hry zásluhou Matěje Mareše snížili na 5:1.

 

Do konce zápasu už se hrál klidnější fotbal, domácí deset minut před koncem ještě zvýšili Richardem Škalou, ale hosté si chtěli nechat alespoň čtyřbrankový rozdíl a tak skóroval Jaroslav Lavička. Výsledek 6:2 tedy hovoří jasně pro domácí Žákavu, která už se pomalu připravuje na barážové klání o postup do vyšší soutěže.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Václav Maněna, trenér: Zápas byl celkem v klidu. Bylo znát, že nám ani soupeři už o nic nešlo. Jsem rád, že jsme rozhodli už v prvním poločase a mohli hrát i kluci z dorostu a z lavičky.

FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Předposlední zápas sezóny a pro nás velmi těžký. Ještě jsem asi nezažil, abychom museli takto skládat sestavu. Chybělo nám 12 lidí, kteří na jaře hráli. I když jsme hráli v hodně kombinované sestavě, nechtěli jsme to soupeři úplně ulehčit, jenže situace byla jiná. Už v 6. minutě jsme prohrávali brankou po našem nedůrazu. O pár minut druhá po odflinknutém bránění a do poločasu přidali domácí ještě dva góly a vypadalo to na debakl. Ihned po přestávce jsme inkasovali popáté a nevypadalo to vůbec hezky. Po několika střídáních se hra vyrovnala a my jsme dokázali dát dva góly a trošku výsledek zkorigovat. Malým úspěchem je pro nás remíza ve druhém poločase, jinak byl zápas jednoznačně v režii domácího týmu a hlavně jejich jednoho útočníka. Gratuluji domácím k jasné výhře a k postupu do baráže.



Sestavy


FK Žákava
T. Kosnar [-] - J. Smazal [-] , L. Drugda [-] , O. Šimek [-] , T. Nekola [-] (46. R. Škala [-] ) , O. Soukup [-] , M. Štětina [-] , J. Winkelhöfer [-] , M. Boukal [-] (55. V. Bouda [-] ) , S. Nekola [-] , J. Aubrecht [-] (55. T. Froněk [-] )

FK Bohemia Kaznějov
T. Valeš [-] - M. Tichý [-] , A. Náhlovský [-] (46. P. Hůla [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Hyneš [-] , M. Mareš [-] (88. J. Švamberg [-] ) , J. Beránek [-] (82. J. Lavička [-] ) , O. Běhounek [-] (46. O. Matějček [-] ) , D. Pojer [-] , T. Vaneš [-] , V. Vašíček [-]

ŽK: 46. J. Beránek , 74. M. Tichý , 89. J. Vondráček .
Hráči zápasu: M. Boukal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - ŠKARDA Jiří, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš Ježek
Tip experta: remíza

To vypadá na zajímavý zápas, ale při pohledu na tabulku už se o nic nejspíš nehraje, takže remíza 3:3

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza

Tip: výhra domácích