Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 16:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín vypráskal Svéradice a udělal předposlední krok k vítězství v soutěži


Branky


47. R. Kába - 19. M. Šmíd , 43. J. Veselý , 48. M. Šmíd , 61. Y. Skalozubov , 63. P. Škarda , 73. F. Hofman , 90. J. Pleticha (p.)
15

První Petřín v posledních kolech několikrát klopýtl a pokud by tak pokračoval i nadále, nemusel soutěž vůbec vyhrát. Vítězstvím ve Svéradicích ale potvrdil roli favorita, na čele si udržel náskok 6 bodů s ohledem na shodné skóre ze vzájemných zápasů s Tachovem (3:1 a 0:2, tedy 3:3) mu stačí získat z posledních dvou zápasů jeden jediný bod. Jak utkání viděl trenér hostů?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Petřín Plzeň B
Jan Pleticha, trenér: Do Sveradic jsme jeli s jediným cílem a to odvézt 3 body a tím pádem na 99% získat titul. Sice jsme se dostali brzo do vedení, ale to bylo do zavřené obrany na dlouho vše a domácí hrozili z brejku. Chvíli před poločasem jsme dali na 2:0, ale vzápětí opět z brejku inkasovali. Naštěstí jsme hned z rozehrávky dokázali opět odskočit na 2 góly. Druhý poločas už byl zcela v naší režii s vydatnou pomocí všech střídajících mladíků z naší U18.



Sestavy


FK Svéradice
K. Soukup [-] - R. Kába [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , P. Chládek [-] , M. Hájek [-] (18. P. Majer [-] ) , V. Brůha [-] , D. Juhaňák [-] , T. Nesveda [-] , J. Vonášek [-] , P. Lukeš [-] (58. L. Hnojský [-] )

SK Petřín Plzeň B
D. Edelman [-] - M. Šmíd [-] (62. F. Hofman [-] ) , J. Veselý [-] (76. D. Hrdina [-] ) , P. Jílek [-] , J. Tětek [-] (76. J. Pleticha [-] ) , M. Černický [-] (46. R. Žemlička [-] ) , Y. Skalozubov [-] (62. M. Frank [-] ) , J. Zíma [-] , M. Fikrle [-] , P. Škarda [-] , J. Krystl [-]

ŽK: P. Chládek - 77. J. Pleticha .
Hráči zápasu: M. Šmíd , J. Zíma .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kubec Václav - ZAVADIL Jan, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů