Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 18:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín v souboji o pátou příčku vyloupil Bohemku


Branky


15

Mochtín si zajel na sever plzeňska pro body, které svou aktivitou právem vybojoval. Navíc to nebylo o gól, ale hosté pokračovali vnastaveném trendu z minulého utkání a Bohemce nasázeli pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od 1.minuty se hrál v Kaznějově oboustranně svižný, pohledný fotbal, který přinesl i hodně branek. První polovina poločasu byla vyrovnaná, ale pak otevřel ve 30.minutě skóre hostující kanonýr Jan Žiak a od této doby byl Mochtín až do konečného hvizdu rozhodčího Křena lepším mužstvem. 

 

Ve 35. minutě sice domácí srovnali stav na 1:1, ale bylo to za přispění hostujícího záložníka Jana Šafránka, který si smolně srazil míč do vlastní branky. Domácí Bohemka měla sice ještě dvě šance na skorování, ale golman Matyáš Blahník byl vždy na místě, mužstvo podržel. Ve 38. minutě přišla paráda Zdeňka Pláničky, který zatočil míč přímo z rohového kopu za záda domácího brankáře a zvýšil na 1:2.

 

A i po přestávce Mochtín na hřišti dominuje. Domácí obrana je pod tlakem, nestíhá a znovu inkasuje. V 54. minutě se znovu golově prosazuje Zdeněk Plánička, o dvě minuty později přidává další gol Jan Žiak a Mochtín jde do trháku na 1:4 a má další šance. Naštěstí pro domácí se povedenou střelou z 20 m prosazuje golově již jen Jiří Čeleda, který upravuje v 80. minutě na konečných 1:5.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mochtín
Jiří Čeleda, hráč: Do zápasu vstoupili domácí nátlakem, opticky jejich hra vypadala pěkně, ale pouze po naše velké vápno, kde jejich útoky z pravidla končily. My jsme začali přidávat na obrátkách od 20 minuty, zejména po naši pravé straně jsme se dostávali lehce za obranu domácích, ale chyběl klid v zakončení. Když už se nám podařilo dát gól, soupeři se povedl protiútok po ztrátě míče na půli hřiště, nicméně cetrovaný míč jsme si srazili sami do brány. Důležitý okamžik přišel před koncem poločasu, kdy to Pláňa zakroutil přímo z rohu do brány. Poločas 1:2. Druhý poločas už jsme si pohlídali a často chodili do otevřené obrany domácích. Skóre mohlo být klidně dvouciferné, ale v zakončení chyběl opět potřebný klid. V souhrnu bych chtěl celé mužstvo pochválit. Téměř po celý zápas jsme kombinovali a zahráli si tak pohledný fotbal i pro oko diváka. Musím zároveň pochválit domácím jeden z nejkvalitnějších pažitů, na kterým si může člověk zahrát v plzeňském kraji.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
T. Valeš [-] - M. Vondráček [-] , M. Fedorco [-] , M. Tichý [-] , O. Běhounek [-] (46. J. Beránek [-] ) , J. Kopač [-] , J. Hyneš [-] , D. Pojer [-] , V. Vašíček [-] (46. J. Valenta [-] ) , V. Pícl [-] , J. Vondráček [-]

TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - J. Dolejš [-] , Z. Smolík [-] , J. Osvald [-] (86. D. Gajdušek [-] ) , Z. Plánička [-] (70. M. Prokop [-] ) , J. Lysek [-] , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , P. Blažek [-] , J. Šafránek [-]

ŽK: 43. J. Hyneš , 65. M. Tichý , 74. T. Valeš - 59. J. Žiak , 62. P. Blažek .
Hráči zápasu: Z. Plánička , J. Žiak .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Křen Jiří - RUDA Daniel, MOLEK Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích