Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 18:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ošklivé zranění na hřišti v Žákavé! Hostující hráč skončil v nemocnici s propíchnutou plící


Branky


11. T. Nekola , 14. M. Boukal , 60. T. Nekola - 7. M. Černý , 27. M. Černý , 35. M. Blacký (p.) , 53. P. Cingroš , 57. V. Iščenko
15

Bělá má v plánu v další sezóně hrát jen 1.B třídu a možná právě proto se hráčům výsledkově začalo dařit. Přestali hrát pod tlakem z udržení soutěže a fotbal hrají bez ohledu na konečný výsledek. Hráči z domažlicka se tak vrátili o dva roky zpět, kdy do 1.A třídy postoupili a hráli líbivý fotbal s dobrými výsledky. V Žákavé se v první polovině hry ukázala dvojice Černý - Blacký a domácí fotbalisté po výměně stran je těžko doháněli. Nakonec se jim podařilo snížit pouze na rozdíl dvou branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku vstřelili hosté po ose Landrgott - Blacký - Černý, kdy třetí jmenovaný zakončil s přehledem krásnou rychlou akci. Žákava ovšem rychle odpověděla dvěmi rychlými brankami, které do 15. minuty hry vsítili Tomáš Nekola Matěj Boukal po laciných chybách obrany Bělé.

 

Hosté ale nic nezabalili a do 30. minuty už bylo srovnáno. Šinál našel na křídle Blackého, ten předložil Černému, který se opět nemýlil. Do poločasu se pak kopala ještě penalta ve prospěch hostů, ke které se postavil nejlepší hráč zápasu Martin Blacký a s přehledem proměnil.

 

Po výměně stran dokázala Bělá dvakrát navýšit vedení rychlými brankami. Nejdříve se po centru do vápna prosadil Patrik Cingroš a o chvilku později hlavičkoval přesně Vladimír Iščenko. Domácí pouze o tři minuty později snížili na 3:5 zásluhou Tomáše Nekoly, ale více branek už nepřidali.

 

Konec zápasu už se pouze dohrával, ovšem se smutnou událostí v závěru zápasu. Brankář Jarina si při jednom z centrů vyskočil pro míč s klasickým obranným vytrčeným kolenem, aby sám sebe bránil. Nicméně se střetl nešťastně se svým spoluhráčem Pavlem Horákem, který se ihned skácel k zemi a bylo od prvního okamžiku jasné, že to není dobré. Pro hráče nakonec musela přijet záchranná služba a zjistilo se, že má zlomená 3 žebra a bohužel i prothnutou plíci.

 

Za redakci přejeme Pavlovi brzké uzdravení a ať vše dobře dopadne.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Jakub Tišl, vedoucí mužstva: Před zápasem bylo jasné, že se prakticky o nic nehraje, ale zápas tomu neodpovídal. Bylo to zbytečně moc vyhrocené z obou stran. Zápas nám prostě nevyšel, dělali jsme taktické chyby a soupeř je trestal. Mrzí mě zranění hostujícího hráče, pro kterého musela přijet záchranka. Snad bude v pořádku. U nás bych rád ale pochválil mladíky, kteří na rozdíl od zkušených hráčů zápas hráli dobře.

TJ Start Bělá nad Radbuzou
Marin Marinov, trenér: Od nás to byl takticky velice vydařený zápas. Do Žákavé jsme jeli pouze ve 13 lidech. Chtěli jsme na soupeře počkat, hrát jednoduchý fotbal a využívat našich rychlých křídel, což se nám v první půli dařilo a gólově jsme z toho těžili. Bylo pro nás ohromně důležité, že jsme v tomto utkání byli produktivní, jelikož jsme z šesti střel vsítili pět branek. Smutnou událostí pak bylo zranění Pavky Horáka, kterému i takto na dálku do nemocnice přejeme s týmem brzké uzdravení, ať se drží a že na něj myslíme.



Sestavy


FK Žákava
M. Vykoupil [-] - T. Froněk [-] (69. O. Šimek [-] ) , J. Smazal [-] , L. Drugda [-] , T. Nekola [-] , O. Soukup [-] , M. Štětina [-] , V. Bouda [-] (61. J. Winkelhöfer [-] ) , M. Boukal [-] (65. M. Soukup [-] ) , S. Nekola [-] , J. Aubrecht [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Černý [-] , M. Blacký [-] , V. Iščenko [-] , M. Šinál [-] (66. P. Horák [-] ) , M. Tomášek [-] , D. Frank [-] , J. Malý [-] , V. Landrgott [-] , L. Černý [-] , P. Cingroš [-] (74. R. Černý [-] )

ŽK: 79. J. Smazal - 40. M. Tomášek , 70. D. Frank , 74. V. Landrgott , 85. R. Černý .
Hráči zápasu: T. Nekola - V. Iščenko , M. Černý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRŮS František - ŠKARDA Jiří, NESVADBA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích