2:1
(1:0)
48. P. Škarda (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 18:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín podruhé za sebou zaváhal, přijde o vedení v soutěži?


Branky


24. D. Kroc , 79. M. Radošovský - 48. P. Škarda (p.)
15

Petřín v minulém kole na domácí půdě prohrál s druhým týmem tabulky a v Rokycanech se chystal na reparát. Jenže domácí fotbalisté nedali svou kůži zadarmo a nakonec na svém hřišti vybojovali všechny tři body po brankách Kroce a Radošovského. Hosté srovnávali po přestávce pouze z penalty. Jak utkání hodnotí oba trenéři?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Zápas s Petřínem přinesl kvalitní fotbal, ve velmi vysokém tempu. Soupeř z Petřína byl na balónu silnější a chvílemi si vytvářel souvislý tlak, kdy nás zatlačil k vápnu. Zde musím, ale své svěřence pochválit. Plnili na maximum taktické pokyny a díky tomu jsme dokázali soupeře ve vápně a nad vápnem včas dostupovat. Soupeř si vytvořil 3 jasné šance, ale v brance v tomto utkání čaroval Martin Wohlmuth. A když se k tomu přidalo i drobet štěstí je z toho krásná výhra 2:1 nad vedoucím mužstvem soutěže. Naši hráči dokázali, že umíme hrát velké zápasy se silnými soupeři, ale bohužel v sezóně máme výpadky hlavně se soupeři ze spodní části tabulky. Velmi se mi také líbal Marek Kužma na středu hřiště... Odběhal a odbránil Zajdu, hráče s divizními zkušenostmi, ale celkově musím pochválit všechny hráče. Tento zápas jsme chtěli vyhrát a kluci pro to udělali na hřišti maximum.

SK Petřín Plzeň B
Jan Pleticha, trenér: Do Rokycan jsme jeli s cílem odčinit domácí porážku s Tachovem. Rokycany chtěly v první půli hrát fotbal, což nám vyhovovalo, ale bohužel jsme nedokázali z vypracovaných šancí dát gól. Rokycany se s přibývajícím časem zaměřovali na obranu, kdy remíza jim vyhovovala a držela v maximálním nasazení. Místo abychom dali gól my, tak jsme ho po sérii chyb dostali. Po vyrovnání jsme se snažili zápas rozhodnout, ale z brejkové situace jsme ho dostali a už jsme nedokázali na něj odpovědět. Teď se potřebujeme ze dvou proher oklepat a dotáhnout takhle dobrou sezónu k prvnímu místu, k čemuž nám chybí ještě 2 výhry.



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - M. Chmelíř [-] , J. Drábek [-] (90. J. Pliml [-] ) , M. Radošovský [-] , T. Pliml [-] , J. Lev [-] , J. Bouda [-] , M. Kužma [-] , J. Ječmen [-] , O. Lang [-] , D. Kroc [-] (61. R. Ryba [-] )

SK Petřín Plzeň B
D. Edelman [-] - D. Vodrážka [-] , M. Štefl [-] (46. Y. Skalozubov [-] ) , P. Škarda [-] , P. Zajíček [-] , D. Voves [-] (83. D. Strejc [-] ) , J. Krystl [-] (64. J. Vodrážka [-] ) , M. Fikrle [-] , A. Demeter [-] , P. Jílek [-] (46. D. Heller [-] ) , J. Veselý [-]

ŽK: 38. J. Drábek , 55. J. Bouda - 74. J. Veselý .
Hráči zápasu: M. Wohlmuth , M. Kužma .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Petrželková Kateřina - BRŮHA Radek, HÁJEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích