P. Illek 83.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín pod Svatoborem nezaváhal


Branky


15

Nedělní derby utkání Hrádek - Mochtín překvapení nepřineslo. Mochtínské áčko potvrdilo své dosavadní postavení uprostřed tabulky I.A třídy a porazilo domácí Svatobor Hrádek, který tabulku uzavírá na sestupové 15. příčce hladce 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo čekal nelítostnou bitvu o každý metr hřiště a tvrdé osobní souboje o každý míč, ten byl tentokráte zklamán. Nic takového k vidění nebylo. Domácí Svatobor má za sebou nepovedenou sezónu, dohrává soutěž s mladíky v sestavě a očividně je smířen se sestupem do I.B třídy. Mochtín tak měl ulehčenou úlohu, hrál uvolněně, měl celý zápas převahu a spoustu šancí na gól. Nakonec proměnil jen tři a to mu stačilo k očekávanému zisku všech mistrovských bodů.

 

Skóre otevřel již v 9. minutě parádní střelou do šibenice ze 20 metrů Zdeněk Plánička. Pak zvonila tyč domácí brány po zakončení Pretzelmayera a gólem neskončila ani šance dalšího mochtínského útočníka Jana Šafránka.

 

Až ve 26. minutě se prosadil Jan Žiak a upravuje na 0:2 pro Mochtín. Domácí v 1. poločase zahrozili jen při dvou rohových kopech, které kopali, jinak byli neškodní.

 

I po přestávce se hrálo pod taktovkou hosrujícího celku a zápas se prakticky jen dohrával. V 77. minutě zvýšil na 0:3 po závaru před domácí bránou opět Jan Žiak, ale poslední změnu skóre obstaral domácí 15 letý mladíček Pavel Illek, který přítomné fanoušky fotbalu potěšil nevídanou střelou ze 25 metrů, jenž skončila přesně v šibenici mochtínské brány. Upravil tak stav na konečných 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: V zápase zaslouženě vyhráli hosté z Mochtína. Od začátku měli zápas pod kontrolou, pouze ke konci utkání nám dovolili ohrozit jejich branku. V zápase byly k vidění 2 nádherné branky a to od mochtínského Pláničky na 0:1 a domácího Illeka, který pouze zmírnil porážku. Velké problémy nám dělal hostující Žiak a jeho rychlost. Nedokázali jsme navázat na předchozí výkon ve Svéradicích, z naší strany to bylo bez nápadu a pohybu. Musím uznat ze Mochtín hrál velmi zkušeně a utkání si s přehledem pohlídal.




Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
T. Šoural [-] - M. Pavlíček [-] (46. P. Illek [-] ) , V. Skála [-] , J. Sekyra [-] , A. Štěpán [-] , J. Kutil [-] , R. Kočí [-] , M. Jiřina [-] (46. P. Slopovský [-] ) , F. Mareš [-] , S. Ryba [-] , L. Šoural [-]

TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - J. Šafránek [-] , J. Pretzelmayer [-] (77. M. Prokop [-] ) , Z. Plánička [-] (90. P. Švátora [-] ) , Z. Smolík [-] (56. J. Osvald [-] ) , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , P. Blažek [-] , J. Dolejš [-] , J. Lysek [-]

ŽK: 65. J. Pretzelmayer .
Hráči zápasu: J. Žiak .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: NESVADBA Karel - LIŠKUTÍN Antonín, KRAUZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích