Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2022 18:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice vedly 0:2, utkání ale nakonec nezvládly a padly 7:2


13

Kaznějov chtěl jednoznačně v tomto utkání vyhrát, ale začátek zápasu se mu vůbec nepovedl a nebylo daleko od toho, aby se z toho nestal spíše debakl pro Bohemku... Nakonec ale ještě v první půli domácí borci zabrali, srovnali stav a ve druhém dějství si svého soupeře vklidu povodili, jak potřebovali. Jak utkání hodnotí oba trenéři?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Na jaře se nám moc nedaří, ale tentokrát jsme nechtěli brát nic jiného než výhru. Jenže úvodní poločas byl z naší strany totální tragédie, kde jsme byli absolutně nefotbaloví, nepohybliví, totálně bez chuti. Vše vyvrcholilo dvěmi obrovskými chybami brankáře a dvěma góly hostů. Naštěstí jsme ale do poločasu stihli srovnat. Do druhé poloviny jsme prostřídali 3 hráče a chtěli na hosty vlítnout. To se nám nepovedlo, ale získali jsme převahu. Po asi nejhezčí akci zápasu dvojice Vondráček - Fedorco jsme vstřelili vedoucí branku. Potom se již utkání dohrávalo na polovině hostů a my jsme přidávali další branky. Nakonec z toho bylo jednoznačné vítězství, ale naše hra nebyla vůbec ideální, hlavně v prvním poločase.

FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér: Přijeli jsme v dost kombinované sestavě bez asi 8 zraněných hráčů. Možná právě proto nás soupeř, když nás viděl v malém počtu se rozcvičovat, podcenil a my jsme ho v prvních 25 minutách dvakrát překvapili. Juhaňák se nejprve prosadil z trestného kopu, poté ze hry a krátce na to jsme to mohli završit třetí brankou, ale Roman Kába bohužel po své výborné individuální akci nedokázal ideálně přehodit domácího gólmana. Myslím, že by třetí branka byla pro soupeře hodně šokující. Nicméně bylo jasné, že náskok 0:2 nebude dostačující a po trvalém tlaku soupeře a jedné penaltě se podařilo domácím srovnat. V kabině jsme se snažili mluvit o tom, že se nám může povést vsítit ještě další branky, ale po změně stran to měl soupeř zcela ve svých rukách, brzy dal na 3:2. My teď nemáme co ztratit a musíme bojovat o každý bod, proto jsem nechtěl hrát na přijatelnou prohru, ale chtěl jsem bodovat. Proto jsme hru trochu otevřeli, branku se nám vsítil bohužel nepodařilo a v závěru pak padly 4 branky do naší sítě. Budeme se snažit dostat alespoň do baráže o udržení soutěže a soustředit se na to, jestli v ní máme šanci obstát po vyléčení těch menších zraněních, která nás na jaře potkala.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
J. Švamberg [-] - D. Vinkler [-] (46. M. Fedorco [-] ) , M. Tichý [-] , J. Vondráček [-] , J. Kopač [-] , J. Hyneš [-] (73. J. Beránek [-] ) , V. Vašíček [-] (46. J. Fedorco [-] ) , J. Kiss [-] , V. Pícl [-] , D. Pojer [-] (75. J. Valenta [-] ) , O. Běhounek [-] (46. M. Polívka [-] )

FK Svéradice
K. Soukup [-] - O. Šustr [-] , M. Fišer [-] (65. M. Voříšek [-] ) , J. Vonášek [-] , A. Vachuška [-] , P. Lukeš [-] , R. Kába [-] , S. Makovec [-] , P. Chládek [-] , D. Juhaňák [-] , T. Nesveda [-]

ŽK: 13. V. Pícl , 38. M. Tichý , 71. J. Kopač - 34. M. Fišer .
Hráči zápasu: M. Fedorco , J. Vondráček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRŮS František - ADÁMEK Filip, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích