Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 17:30

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín po čtyřech prohrách konečně zabral, odnesly to Rokycany


14

Mochtín potřeboval opět bodovat a to se mu nakonec beze zbytku podařilo. Hosté z Rokycan disponují mladým, pracovitým a nebezpečným týmem, ale tentokráte byl Mochtín lepší, body si zasloužil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šli domácí fotbalisté již v 6.minutě, kdy po dlouhém autovém vhazování šikovně hlavou otevřel skóre Pretzelmayer - 1:0. Ve 14. minutě vedl Mochtín již 2:0 a to zásluhou Jakuba Bejvla, který svůj "výlet" do otevřené obrany hostů zakončil dělovkou z hranice šestnáctky.

 

Ve 24.minutě mohl vedení navýšit Jiří Dolejš, ale jeho zakončení hlavou v pádu končí nad břevnem rokycanského golmana Wohlmutha. I hosté se snaží skorovat, ale Mochtínská obrana zatím drží jejich snažení na uzdě.

 

Až ve 30.minutě přichází špatný odkop míče, toho se zmocňuje dirigent týmu hostů Bouda a umístěnou střelou k tyči snižuje na 2:1. Závěr prvního poločasu však opět patřil Mochtínu, který si vypracoval další tři gólovky. Jednu z nich po brejkové akci opět proměnil, po přihrávce Žiaka, Pretzelmayer a do šaten se odcházelo za nadějného stavu 3:1.

 

I po přestávce se hrál i nadále svižný, kvalitní fotbal a to zásluhou obou týmů. Mochtín měl opět více šancí na gól - 1x zvonila tyč rokycanské brány, ale žádnou z nich již neproměnil. Skóre se do konce zápasu nezměnilo, tři body tedy zůstaly v Mochtíně.

 

Zdroj: tjmochtin.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Jiří Čeleda, hráč: K zápasu jsme nastupovali konečně s více jak 11 hráči, a to i za přispění několika navrátilců do sestavy z řad marodky a Pavla Cihláře, který se do Mochtína vrátil po skoro 20 letech.. První poločas nám hodně pomohly rychlé úvodní góly. Pak se ale oklepal i soupeř, který dobře kombinoval, avšak vždy jen po naše vápno. Pak nastalo opět naše střelecké trápení a na místo pohodlných 4:0, soupeř po špatném odkopu snížil na 2:1. Díky bohu, že na konci prvního poločasu jsme pojistili vedení na 3:1. Druhý poločas soupeř začal náporem ve snaze s výsledkem něco udělat a pro nás se tak otvírala okénka v obraně, která jsme již nevyužili. Myslím, že se zaslouží pochválit mladý tým hostů, kteří byli jedni z nejběhavějších soupeřů, proti kterým jsme letos na jaře nastoupili. Zároveň musím tentokrát pochválit i všechny naše hráče, kteří nastoupili a přispěli k vítězství, vše bylo řádně odmakáno a za vítězstvím jsme si šli více než soupeř. Možná mrzí neproměněné šance, ale doufám, že si to naši střelci schovali na Hrádek.

FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: V prvním poločase jsme hráli naší hru, byli lepším týmem na středu hřiště, ale bohužel jen po vápno soupeře. Zde jsme se nedokázali prosadit, kromě Boudy. Soupeř hrozil z rychlých protiútoku, do naší otevřené obrany a k tomu se přidaly individuální chyby při první a třetí brance Mochtína, které jsme obdrželi. Druhý poločas vlastně není co hodnotit. V 60. minutě jsme se snažili přeskupit naše řady a s utkáním ještě něco udělat, ale to se nám nepovedlo. Soupeř si za svoji efektivitu a důraz 3 body zaslouží. Tímto mu ještě jednou gratulujeme.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - J. Pretzelmayer [-] (60. M. Kapusta [-] ) , Z. Plánička [-] (88. M. Prokop [-] ) , P. Cihlář [-] (84. J. Osvald [-] ) , Z. Smolík [-] , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , P. Blažek [-] , J. Dolejš [-] , J. Lysek [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - M. Chmelíř [-] , J. Lev [-] (58. D. Kulle [-] ) , M. Čeliš [-] , J. Bouda [-] , T. Pliml [-] , M. Kužma [-] , R. Ryba [-] (77. M. Pok [-] ) , J. Drábek [-] , M. Drábek [-] (67. J. Pliml [-] ) , J. Ječmen [-]

ŽK: 41. J. Pretzelmayer - 32. J. Lev , 38. M. Chmelíř , 90. T. Pliml .
Hráči zápasu: J. Pretzelmayer .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Pressl Václav - STACH Vladislav, MOLNÁR Ludovít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

13. 5. 2022 11:28
remiza

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů