V. Beránek 35. (p.)
1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek překvapil ve Svéradicích. Domácí ztratily nejdůležitější body v sezóně


Branky


35. V. Beránek (p.) - 20. J. Kutil , 33. R. Kočí , 50. R. Kočí , 89. P. Illek
14

Svéradice bojují alespoň o účast v barážových zápasech, aby nebyly přímými sestupujícími z 1.A třídy a na jejich hřišti se měl odehrát jeden z nejdůležitějších zápasů jara. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trenér Mareš popisuje průběh zápasu

Domácí začali náporem a v úvodu si vytvořili několik standardních situací, ale žádnou nevyužili. Postupně se hra začala vyrovnávat a hrozili jsme z brejku po stranách, které ovšem vždy končily nepřesnou finální přihrávkou.

 

Ve 20. minutě předvedl krásnou individuální akci Jiří Kutil, kterou následně bezpečně proměnil - 0:1. Ve 33. minutě opět po rychlém protiútoku se dostal sám před domácího brankáře Radek Kočí a nedal mu žádnou šanci - 0:2 Domácí v té době hráli dlouhé míče na Vlastu Beránka, který dělal hostující obraně velké problémy, ale do zakončení se nedostaval.         

 

Ovšem domácí ihned po obdrženém gólu rozehráli a v po souboji Beránka se Šouralem na hranici velkého vápna nařídil rozhodčí penaltu, kterou Beránek bezpečně promenil. U hostů následně došlo kvůli zranění k výměně brankářů.

 

V posledních 10 minutách byla hra více méně vyrovnaná, my jsme hráli na brejky, domácí obrana některé brejky jen těžce odvracela. Na druhé straně těsně před poločasem nádherné vystřelil Beránek a brankář “Šoupal” vytáhl neskutečný zákrok a tak jsme první poločas vyhráli 1:2.

 

Druhý poločas začal vyloženou šancí domácích, kdy Beránka opět vychytal náš brankář. Od té doby jsme podle mě kontrolovali hru a přidali Radkem Kočím po chybě domácího brankáře třetí gol. Drželi jsme míč, domácím dělala velký problem rychlost a pohyb našich mladíků, ale žádnou vyloženou šanci jsme si nevytvořili.

 

Naopak nás opět podržel brankář, kdy neskutečne zneškodnil střelu z malého vapna. Svůj výborný výkon potvrdil v 80. minutě kdy chytil Beránkovi penaltu. V závěru ještě Radek Kočí připravil nejmladšímu hráči na hřišti Pavlovi Illekovi vyloženo šanci, který ji bezpečně proměnil.



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér: Úvodní tlak jsme nevyužili, z několika po sobě jdoucích rozích gól nepadl a soupeř z ojedinělé šance po rychlé akci skóroval. Po několika našich šancích jsme inkasovali do poločasu znovu. Před přestávkou Beránek snížil na 1:2... Bohužel jsme museli znovu střídat kvůli zranění a momentálně máme prakticky 7 hráčů ze základu zraněných. A to je pro náš tým přímo katastrofa. Pokusili jsme se vyhecovat o přestávce k obratu. Bohužel jsme inkasovali další branku. Šance na dotažení soupeře byla po nařízené druhé penaltě, kterou vybojoval nás největší bojovník Standa Makovec, ale tu Vlasta Beránek tentokrát neproměnil. V závěru při hře vabank jsme dostali ještě jednoho góla... No, naše mužstvo je ve velice složité situaci.

TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Pochvalu zaslouží celý tým. Všichni plnili to, co jsme si řekli a v utkání jsme zaslouženě zvítězili. Domácí obrana měla velké problémy s rychlostí a pohybem našich hráčů. Z domácích podali výborný výkon Beránek a Makovec. Z našich hráčů musím pochválit všechny.



Sestavy


FK Svéradice
K. Soukup [-] - R. Kába [-] , L. Pícka [-] (69. P. Majer [-] ) , Š. Brynda [-] (37. A. Brožík [-] ) , S. Makovec [-] , P. Chládek [-] (69. A. Vachuška [-] ) , M. Hájek [-] (69. M. Baudyš [-] ) , M. Heimlich [-] , V. Beránek [-] , D. Juhaňák [-] , T. Nesveda [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] (25. T. Šoural [-] ) - V. Skála [-] , J. Sekyra [-] , A. Štěpán [-] , J. Kutil [-] (87. M. Pavlíček [-] ) , R. Kočí [-] , M. Jiřina [-] , F. Mareš [-] , Š. Fremund [-] (72. P. Illek [-] ) , S. Ryba [-] , L. Šoural [-]

ŽK: 1. D. Juhaňák - 35. V. Skála , 60. J. Kutil , 77. L. Šoural .
Hráči zápasu: V. Beránek - R. Kočí .
Počet diváků: 199. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - LIŠKUTÍN Antonín, NESVADBA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

13. 5. 2022 11:27
výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích