4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 17:30

24.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Tachově rozhodla produktivita


Branky


17

Na cestě za vysněným postupem překonal Tachov další překážku – doma porazil nepříjemný Mochtín 4:0. Pojďme se podívat, jak se utkání vyvíjelo z pera Jana Vydry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celek z Klatovska dorazil až půl hodiny před zápasem, tak tak se rozcvičil a šlo se na to. Utkání začalo vzpomínkou na nedávno zesnulého bývalého prezidenta Jiřího Fialu.

 

Již ve 20. vteřině zápasu hlavičkoval A. Kořínek přesně k Hudcovi, který se ocitnul za zády obrany, ale nastřelil jen nohy brankáře Blahníka. Rychlý gól by nám určitě pomohl, protože takhle hosté mohli zaparkovat autobus a z velmi dobře organizované obrany vyrážet do nebezpečných brejků. Snažili jsme se dobývat obranu soupeře, vyloženou šanci jsme si však nevypracovali. To hosté ve 28. minutě postupoval dva na jednoho, ale naštěstí pro nás brejk špatně vyřešili.

 

Na druhé straně pak zasprintoval Sláma, prosadil se u lajny, přesnou přihrávkou našel Hudce a náš střelec se nemýlil – 1:0. Vzápětí mohl na druhé straně vyrovnat Pretzelmayer, ale náš brankář byl na místě. Hosté přeci jen začali hrát aktivněji a dostávali jsme se do lepších pozic – Sloup našel Dejvise, který ztroskotal na Blahníkovi. Poté vyslal Hudec P. Kořínka, jehož střílený centr pouze proletěl vápnem. O minutu později náš šikula opět u míče, možnosti pro přihrávku byly zavřené, tak vystřelil a tečovaný míč skončil pod břevnem – 2:0.

 

Posledních pět minut se na hřišti rozpoutal blázinec – nejprve Žaik s Pretzelmayerem špatně vyřešili slibný protiútok, na druhé straně Nieves v dobré pozici ukvapeně mířil nad. Opět protiútok, střelu Pretzelmayera skvěle zlikvidoval Umanskyi, na druhé straně hřiště v dobré pozici míří nad Sláma. Tu nejhezčí tečku pak za první půlí udělali Habart s P. Kořínkem – po jejich kombinaci druhý jmenovaný našel před prázdnou brankou Nievese a bylo to 3:0.

 

Trenér Tachovanů chce po svých svěřencích útočný, atraktivní fotbal, obránci hrají vysoko a pokud se najde tým, který umí hrát na brejky, bývá z toho naší defenzivě horko. A Mochtín byl přesně takovým soupeřem.

 

Nejprve zachyboval Umanskyi a Pretzelmayer ztroskotal na Landrgottovi. Náš brankář poté vyběhl daleko do hloubi pole a nadvakrát si poradil proti hostujícímu útočníkovi. Poté zkoušel Landrgotta přelobovat Šafránek, ale neuspěl. Ani hosté už nebránili tak aktivně, a tak se činili i naši forwardi. Většinu útoků jsme táhli po pravé straně, aktivní byl zejména P. Kořínek.

 

V 66. minutě ještě jeho centr prolétl malým vápnem, ale o chvíli později už jeho přesná přihrávka našla Slámu, který se nemýlil – 4:0. Ke cti hostů nutno přiznat, že se stále tlačili dopředu, a tak Landrgott musel ještě dvakrát zasahovat. My jsme zase mohli dvakrát zvýšit Fišerem, ale mladému forwardovi nebylo přáno.



Sestavy


FK Tachov
P. Landrgott [-] - P. Sláma [-] (75. J. Fišer [-] ) , G. Nieves [-] (66. T. Roháč [-] ) , L. Hudec [-] , P. Kořínek [-] , J. Šuranský [-] , T. Habart [-] , J. Viterna [-] , Z. Sloup [-] (46. J. Šroub [-] ) , R. Umanskyi [-] , A. Kořínek [-] (66. V. Mráz [-] )

TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - J. Osvald [-] , Z. Smolík [-] (55. M. Prokop [-] ) , J. Pretzelmayer [-] , J. Šafránek [-] , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , P. Blažek [-] , J. Dolejš [-] , J. Lysek [-]

ŽK: 79. R. Umanskyi - 61. M. Prokop .
Hráči zápasu: P. Kořínek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jakš Jan - BUREŠ Jiří, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Dominik Frank
Tip experta: výhra domácích

Jestli bude Páťa Hánů ve formě, tak Tachov bude brát tři body v suchém triku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích