2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 10:15

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtvrté penalty v řadě a páté na jaře celkem. Kralovice mají desítkovou průpravu


Branky


13. M. Pánek , 53. M. Pánek - 18. V. Mencl , 85. V. Mencl
16

Očekávalo se vyrovnané utkání, které Kralovice poslední zápasy zažívají velmi často. A opět, pro ně počtvrté v řadě, je čekal penaltový rozstřel o druhý bod. Jenže Žákava má v této individální disciplíně stoprocentní bilanci a svou dominanci v této soutěži potvrdila již popáté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první se prosadili domácí, které poslal do vedení Martin Pánek. Jenže vedení Kralovicím nevydrželo dlouho a už za pět minut lovil Bodurka ze své sítě míč po gólu Martina Pánka. Do poločasu to byla přetlačovaná, ale žádné další branky se diváci nedočkali.

 

Druhý poločas kopíroval ten první. Krátce po pauze poslal domácí celek do vedení opět Martin Pánek, aby krátce před koncem zápasu srovnal stav na konečných 2:2 Václav Mencl a poslal oba týmy do rozstřelu. 

 

V tom se více dařilo hostům ze Žákavy, kteří nenechali svého soupeře kopnout pátého hráče a zvítězili na penalty v poměru 3:5.



Ohlasy k zápasu



FK Žákava
Jakub Tišl, kapitán: Další ze série těžkých utkání. Jsem rád, že jsme to zvládli a musím kluky pochválit za přístup a nasazení. V týdnu nás navždy opustil asistent Jožka, tak jsme ten bod navíc urvali pro něj.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - P. Koča [-] , J. Vlk [-] , M. Bulín [-] (85. M. Kůsa [-] ) , T. Kříž [-] , O. Berbr [-] (46. O. Hurt [-] ) , J. Kulhánek [-] , M. Pánek [-] , M. Řenč [-] , J. Lavička [-] , L. Sládek [-]

FK Žákava
M. Vykoupil [-] - J. Tišl [-] , V. Mencl [-] , J. Smazal [-] , J. Aubrecht [-] , T. Nekola [-] (69. R. Škala [-] ) , O. Soukup [-] , M. Štětina [-] (60. M. Skala [-] ) , M. Boukal [-] , V. Bouda [-] , L. Drugda [-] (32. S. Nekola [-] )

ŽK: 74. J. Kulhánek - 75. J. Smazal .
Hráči zápasu: M. Pánek - V. Mencl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Frgal Lukáš - ŘÍHA Zdeněk, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Tip: remíza

Žákavá nás prověřila v posledním zápase, ale i Kralovice mají silné mužstvo, vidím to na remízu a Vykoupilem vychytané penalty pro Žákavou

Tip: výhra hostů