Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Košutce padaly krásné branky, body bral ale pouze jeden tým


Branky


17

Zápas dvou tradičních účastníků A třídy odstartoval náporem domácích, ale měl pouze jepičí život a nic velkého z něj nevzešlo, ba naopak skóre se záhy měnilo na druhé straně hřiště. Jak zápas popisuje Milan Primas?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Když nevíš co s míčem...

V 8 minutě byl přibližně 25 metrů od brány faulován mochtínský forward, k exekuci trestného kopu se postavil Čeleda a nádhernou střelou přes zeď otevřel skóre, čímž nevědomky odstartoval neoficiální soutěž o gól týdne, což samozřejmě nemohl ještě tušit, ale k tomu se postupně dostaneme.

 

 

Hosté totiž mohli pak dvakrát zvýšit své vedení, napřed po závaru v pokutovém území, když Frýdl nedůrazným výběhem na Smolíka dal prostor ke vzniku tzv. trmy vrmy, která však naštěstí pro domácí skončila pouze rohovým kopem. Ve 20. minutě pak vyrobil hrubici košutecký stoper Primas, který zdánlivě jednoduše vypadající balon vůbec netrefil a Žiak upaloval sám na bránu, vyběhnuvšího Frýdla se mu povedlo obstřelit, ale nedůraznou střelu ještě stihl na roh uklidit vracející se Hemzáček. No a když další šanci zlikvidoval Frýdl začalo se postupně dávat do běhu staré otřepané pravidlo Nedáš - dostaneš.

 

Celé hřiště najednou začalo patřit domácím a vyrovnávací gól na sebe nenechal dlouho čekat. Na kolmici si na vápně počkal Triner, poradil si se stoperem a tváří v tvář golmanovi se zachoval chladnokrevně a technickým dloubáčkem poslal míč do sítě - 1:1.

 

Za 5 minut už šli domácí do vedení. Odražený balon si našel středopolař Pekník, lehce si ho našteloval na pravou nohu a dělovkou, kterou navíc ještě otřel o pravou tyč, nedal Prokopovi žádnou šanci - 2:1.

 

Již zmiňovanou anketu o neoficiální gól týdne vyšperkoval před poločasem Krejčí. Ve 40. minutě si před vápnem vzal balon a obligátní "když nevíš co s míčem, vystřel", si upravil na "když nevíš co s míčem, obehraj pět lidí a vystřel". Mezi mochtínskými obránci předvedl lahůdkový slalom a přesně zakončil - 3:1.

 

Po návratu ze šaten rozhodně tempo zápasu neupadalo, akorát s tím rozdílem, že otěže zápasu pevně převzali mochtínští. Kontaktní gól mohl přijít hned v minutě 47.  ale velkou šanci reflexivně zlikvidoval Frýdl. Další útok se na domácí svatyni valil o tři minuty později, letící balon si za sebe pustil Krejčí, jenže útočník ho předstihl, na pomoc Krejčímu vyrazil z brány Frýdl a zezadu mochtínského útočníka srazil, neboť do souboje přiletěl o vteřinu později. Exekuce pokutového kopu se chopil sám kapitán, ale Frýdl na něj vyzrál, vystihl střelu a vyrazil jí do bezpečí.

 

To však nebylo zdaleka vše. V 70. minutě se totiž celé procesí opakovalo v podobném duchu. Mochtínský útočník sice zakončil, ale přepadl přes Frýdla, který se mu vrhnul pod nohy a hlavní rozhodčí opět ukázal na penaltový puntík. Míče se tentokrát chopil nejzkušenější hráč Dolejš, ale ani on neuspěl. Mířil do pravé šibenice, ale míč otřel pouze lehce o tyč.

 

 

Rozhodnout zápas tak mohl na druhé straně Liška, ten si sám před bránou krásně zpracoval balon, ale trefil pouze Prokopa. Další vyhrocené momenty, tak teprve měli přijít. V 79. minutě srazil unikajícícho Žiaka zezadu Fikar a rozhodčí Krůs nekompromisně tasil červenou kartu. Domácí pak vehementně prostestovali, že za Fikarem byl ještě Primas a tudíž se nejednalo o posledního hráče, ale marně a Fikar putoval do sprch.

 

 

Domácí už se soustředili pouze na bránění výsledku a osvobozovali se pomocí dlouhých odkopů. Definitivní razítko přišlo v 85. minutě, po krásně sehrané akci trojice Jaroušek - Triner - Kalaš. Akci prakticky na jeden dotek zakončoval posledně jmenovaný 4:1. Myslím, že přítomní diváci se rozhodně nenudili, prtože k vidění byly 4 krásné góly, dva pokutové kopy a červená karta.

 

Autor reportu: Milan Primas



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: Naše výkony letos vypadají jako EKG chlápka co celej život hulí jak elektrárna na černý uhlí. Dáme devět gólů Hrádku a za týden jsme ve Svéradicích nebezpečný jak popcorn v mikrovlnce. Já si za rámeček nedám první poločas, u několika zákroků jsem si málem sám ublížil a vypadal jsem neohrabaně jako kdybych měl kyčelní klouby z recyklovanejch PET flašek. Mochtín měl bránu v druhé půli zakletou. Byl to ten typ zápasu, kdy za vás může hrát v útoku klidně telepat, kterej umí na dálku ohýbat lžíce, ale góla stejně nedáte. Kolotoče od sv. Jiří už jsou odvezený, ale nás to mrzet nemusí, protože v pátek zajíždíme na Petřínskou pouť. Bude záležet na tom jakou budou mít domácí chuť, jestli nás vezmou hned zvostra na centrifugu nebo jenom zlehka povozí na labutích. My doufáme, že nějakou papírovou růži by tam mohl vystřelit Tomáš Pekník, který se vrací z dovolený, kde olizoval žáby a vyvolával duchy faraonů v Egyptě. Těším se, že bude útok opět pohromadě, protože Dan má taky skvělou formu a góly přitahuje jako hromosvod blesky během bouřky. Klukům z Mochtína přeju hodně štěstí v bojích o baráž do přeboru a pokud se jim to nepovede, tak budu moc rád, když se v příští sezoně zase uvidíme, protože mají moc dobrý mančaft a zápasy s nima si vždycky užívám.

TJ Sokol Mochtín
Jiří Čeleda, hráč: Komentář k zápasu bych začal následným: 11.9.2021 – Milan Primas: „Mochtínští měli zápas blbec, i kdyby na tom hřišti byli do Velikonoc, tak jim to prostě nespadne.“ S touto větou jsme nastupovali do zápasu, že to přeci musíme zlomit, jelikož je týden po Velikonocích. A prvních 15 minut vypadalo, že to půjde. Napřed mě postavili k přímáku a já se po 10 letech zase ukopl a spadlo mi to tam. A pak přišel blikanec, po kterým jsme se probrali až v šatně o poločasové pauze se skórem 3:1 pro domácí. Nezbývalo než druhej poločas zase zapnout, začít makat a se skóre něco udělat. A zde přichází kletba Milana Primase – 2 penalty, 2 krát sám na bránu, červená pro domácí a změna skóre na 4:1. Myslím, že předchozí věta asi popisuje celý druhý poločas. Jediné co můžu v sobotu hodnotit kladně je Plznička ve sportovním areálu Košutky, kterou tam mají opravdu exkluzivní. Klukům z Košutky gratuluji ke 3 bodům a doufám, že i v dalších sezónách se budeme nadále potkávat na hřišti a třeba i mimo něj.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - F. Fikar [-] , T. Krejčí [-] (80. D. Král [-] ) , J. Jaroušek [-] , J. Kalaš [-] , P. Macht [-] , K. Liška [-] , D. Triner [-] , J. Pekník [-] , J. Hemzáček [-] , M. Primas [-]

TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - J. Šafránek [-] , Z. Plánička [-] (37. J. Pretzelmayer [-] ) , Z. Smolík [-] , T. Velek [-] , J. Čeleda [-] (62. S. Strejc [-] ) , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , P. Blažek [-] , J. Dolejš [-] , J. Lysek [-]

ŽK: 52. J. Pekník - 84. T. Velek . ČK: 79. F. Fikar .
Hráči zápasu: J. Pekník , D. Triner .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KRŮS František - SIROVÝ Václav, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Daniel Šnour
Tip experta: výhra hostů

Budu rád když nám přespolní kluci z Mochtína pomohou v boji o záchranu a také sami přidají body do případných bojů o baráž do KP.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

2:1

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích