Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

ŠLÁGR KOLA: Petřín oplatil Žákavé jedinou ztrátu v sezóně


Branky


17

Divácky jistě velmi zajímavé utkání přineslo hned osm branek. Celkem 222 diváků tak bylo svědkem zajímavé bitvy, kde rozhodovaly maličkosti a nejen individuální, ale i týmové zkušenosti. Pojďme se podívat na utkání pohledem kapitána Petřínu Plzeň, Petra Škardy:

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na teto zápas jsme se hodně těšili, protože v dosavadním průběhu soutěže je Žákava jediný tým, kterému jsme měli co vracet. Na zápas jsme byli hodně motivovaní, avšak v prvních vteřinách zápasu jsme nebyli moc ve hře a byl to soupeř, co měl více míč na kopačkách.

 

Jenže pak přišla naše pětiminutovka, dvě standardky a vedení 2:0. V tu chvíli byl soupeř vývojem zapasu zaskočený a naopak nám to dodalo sebevědomí a ještě vetší zápal do hry, ze kterého se po chvíli zrodil další gól v soupeřově síti.

 

I nadále jsme měli více ze hry, avšak chvíli před přestávkou Žákava udeřila jejich největší zbraní, a to nákopu do vápna na vysoké hráče - 3:1. Tento gól trochu přibrzdil naši převahu, avšak do konce prvního poločasu už další gól nepadl.

 

Do druhého poločasu jsme šli s tím, že se nenecháme zatlačit a hlavně, že nesmíme dovolit další centry do našeho vápna. To se nám zprvu nedařilo a i díky našim zbytečným faulům na polovině hřiště měla v úvodu druhého dějství Žákava převahu.

 

Jenže pak z ničeho nic jsme na soupeře zatlačili při jeho rozehrávce a Petr Bednář vybojoval míč a ačkoliv byl faulován, tísněn hned dvěma obránci, tak dokázal prostřelit Vykoupila mezi nohy a gól na 4:1 nám dodal zase trochu klidu.

 

Když pak Žákava 30 minut před koncem snížila na 2:4, tak pořád nebylo hotovo. Zodpovědně jsme bránili a hráli na brejky. Po jednom z nich dal Alše Demeter na 5:2. Chvilku na to Demi zkompletoval hattrick, opět po standardce a o osudu zápasu bylo rozhodnuto.

 



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Jakub Tišl, kapitán: Myslím, že to byl hezký zápas pro diváka. Začátek zápasu jsme si nepohlídali o dva góly, pak se hra vyrovnala a měli jsme taky šance. Rozdíl byl v tom, že jsme dělali individuální chyby a Petřín je neomylně trestal.

SK Petřín Plzeň B
Petr Škarda, kapitán: Zápas se hrál zejména v prvním poločase ve vysokém tempu a výsledek je pro soupeře možná až příliš krutý, i když jsme měli i další šance na vstřelení branky. Rád bych pochválil naše standardní situace, kde jsme ukázali velikou kvalitu jak nákopu, tak samotného zakončení. V této dovednosti jsme se soupeři plně vyrovnali a nakonec i předčili. Za výhru jsem moc rád, protože jsme dokázali, že naše postavení v tabulce je právoplatné. Celkově tým šlapal velice dobře a moc mě potěšilo, že všichni do jednoho byli vtaženi do hry. Přeci jen bych chtěl ještě vyzdvihnout jedno jméno, a to je 17 letý Lukáš Salák, který tenhle těžký zápas zvládl na jedničku, hrozně moc toho ve středu zálohy oběhal a zvládl to moc dobře.



Sestavy


FK Žákava
M. Vykoupil [-] - J. Tišl [-] , V. Mencl [-] , J. Smazal [-] (60. M. Štětina [-] ) , J. Aubrecht [-] (60. V. Bouda [-] ) , M. Soukup [-] (85. R. Škala [-] ) , T. Nekola [-] (71. M. Soukup [-] ) , O. Soukup [-] , M. Boukal [-] (85. O. Šimek [-] ) , S. Nekola [-] , L. Drugda [-]

SK Petřín Plzeň B
D. Edelman [-] - A. Demeter [-] (85. R. Žemlička [-] ) , D. Voves [-] , J. Krystl [-] , L. Salák [-] , L. Kotěšovec [-] (73. P. Šedivý [-] ) , D. Heller [-] , D. Vodrážka [-] , P. Škarda [-] (85. S. Kacerovský [-] ) , P. Bednář [-] , M. Trojovský [-]

Hráči zápasu: P. Bednář , A. Demeter .
Počet diváků: 222. Rozhodčí: Ruda Daniel - KŘEN Jiří, BOGDAN Gabriel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Daniel Šnour
Tip experta: výhra hostů

Šlágr kola.... Myslím si, že se hostující tým pohlídá rychlost domácích hráčů a zápas si pohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

0:4

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů