Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2022 18:00

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Odpolední páteční utkání vyznělo lépe pro domácí Petřín, který si pro nepřízeň počasí zvolil jako povrch umělku


Branky


16

Celý víkendový program je ovlivněn nevlídným počasím a Petřín možná i díky ještě pátečnímu utkání nemusel svůj souboj s Křimicemi odkládat. Jistě k tomu ale přispěla i možnost využití umělého povrchu, který májí domácí v rámci svého rozsáhlého areálu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes nepřízeň počasí, kdy foukal mrazivý vítr a lehký déšť se mýchal s mrazivými krupkami, se u umělky sešlo 80 příznivců fotbalu. V 18:00 tak sudí Šálková zahájila hru a fotbal mohl začít.

 

Jako první se radovali domácí. Za ty se po čtvrt hodině hry prosadil Petr Bendl a poslal Petřín do vedení. Zároveň musely Křimice zkousnout další špatnou zprávu, a to v podobě střídání zraněného zkušeného Martina Košťála. 

 

Dlouho se pak hrál dobrý fotbal, ve které vynikal křimický brankář, jež držel naděje svého týmu na slušný výsledek. Ke konci první půle ale přeci jen byl ještě dvakrát překonán. Ve 40. minutě se prosadil Jan Vodrážka a o čtyři minuty po něm Jakub Krystl

 

Do druhého poločasu vstoupily oba tými se změnami na soupisce. A jedna ze změn se také prosadila. Byl jím Yuriy Skalozubov, jenž vsítil chvilku po hodině hry čtvrtou a poslední branku Petřína v tomto chladném utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Jaroslav Levý, asistent trenéra: Musím říct, že jsme hráli opravdu dobře. I přes rozměrově menší umělku se nám dařila hra v křídelních prostorech a spoustu zajímavých situací z těchto prostorů se ještě nepodařilo dotáhnout a ideálně vyřešit. Musím ale pochválit i soupeře, snažil se hrát fotbal a ne jen bořit a i to nám z mého pohledu trochu hrálo do karet. Z opět kompaktního týmového výkonu bych tentokráte vyzdvihl individuální příspěvek Petra Bendla a Dominika Vovese. A na druhé straně i hostujícího gólmana, který po výkonu na Petříně možná dostane do schránky pozvánku od Jaroslava Šilhavého. Pokud se i on dostane do sestavy kola, budu tentokráte hlasovat proti svým (směje se).




Sestavy


SK Petřín Plzeň B
D. Strejc [-] - D. Vodrážka [-] (71. V. Suchý [-] ) , J. Veselý [-] , L. Zoubek [-] (46. Y. Skalozubov [-] ) , P. Bendl [-] , J. Vodrážka [-] (46. L. Kotěšovec [-] ) , D. Voves [-] (70. J. Levý [-] ) , M. Fikrle [-] , M. Štefl [-] (46. J. Zíma [-] ) , P. Škarda [-] , J. Krystl [-]

FC Křimice
J. Moravec [-] - P. Grambal [-] , J. Vonášek [-] (75. J. Sluka [-] ) , M. Košťál [-] (15. J. Zapoměl [-] ) , J. Šváb [-] (75. P. Beneš [-] ) , T. Čechura [-] , J. Szedmák [-] , O. Havlíček [-] (46. L. Koutek [-] ) , J. Dytrt [-] (60. V. Kuneš [-] ) , V. Brejcha [-] , T. Pata [-]

ŽK: 36. D. Vodrážka - 39. J. Moravec .
Hráči zápasu: P. Bendl , D. Voves .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šálková Helena - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jaromír Králík
Tip experta: výhra domácích

Jasná jednička, tady není nad čím přemýšlet. Tip: 5:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích