2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Košutka ztratila body v samém závěru utkání


Branky


42. K. Liška , 45. T. Pekník - 35. L. Hudec , 46. P. Hána , 87. L. Hudec
15

Do utkání tentokrát nenastoupil náš glosátor Milan Primas a tak se břemene hodnocení zápasu chopil brankář David Frýdl. Namísto reportáže z průběhu utkání tentokrát sáhneme pouze po hodnoceních z obou táborů. Jistě si o průběhu zápasu tak sami uděláte obrázek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
David Frýdl, brankář: Do zápasu jsme šli s tím, že nemáme co ztratit, zároveň odhodláni napravit nezdary z prvních dvou jarních kol. Dle mého názoru se na poměry naší soutěže hrál kvalitní a pro diváky velmi atraktivní zápas plný zajímavých útočných akcí a bojovného nasazení z obou stran. Hosté se u nás dlouho nemohli prosadit, spoustu šancí hostů jsme s vypětím všech sil, a často i s notnou dávkou štěstí, odvrátili. Do vedení šli až díky proměněnému přímému kopu z hranice velkého vápna. Zápas jsme ještě v prvním poločase dokázali otočit, bohužel k velkému hříchu jsme vedení trochu smolně neudrželi do poločasové přestávky, což považuji za rozhodující moment celého zápasu. V druhém poločase nás Tachov zatlačil, nebyl mu uznán gól pro ofsajd, nastřelil břevno, další šance se mi společně se srdnatě bojujícími spoluhráči podařilo odvrátit. Bohužel, zlom přišel tři minuty před koncem, kdy hostující Hudec přesprintoval našeho obránce a střelou na zadní tyč rozhodl zápas ve prospěch hostů. Výsledek zápasu mě velmi mrzí, musím kluky pochválit za skvělý a bojovný výkon, i když byl Tachov celkově lepší, minimálně bod jsme si za bojovnost zasloužili. Je frustrující ztratit zápas podruhé za sebou v posledních minutách zápasu, nicméně věřím, že se nám v neděli povede na tento výkon navázat, a že si z Rokycan již první jarní body odvezeme.

FK Tachov
Jaroslav Pták, trenér: Do utkání jsme nevstoupili moc dobře. Bez pohybu, bez elánu, profesorsky... Na suchém a hrbolatém terénu se nám nedařilo ani kombinovat. Měli jsme několik nadějných situací ke vstřelení gólu, ale nic jsme nedotáhli. V koncovce chyběla koncentrace, klid a kvalita. Domácí hrozili rychlými brejky a vůbec nepřipomínali tým, který u nás na podzim vysoko prohrál... Branky padaly až v posledních, bláznivých 10 minutách prvního poločasu. Do druhého poločasu jsme vstoupili s tím, že to utkání prostě musíme vyhrát. Začali jsme tlakem, ale domácí se zatáhli a bránili ve velkém počtu hráčů. Snažili jsme se hrát jednodušeji a větším tlakem do branky, ale musím uznat, že domácí bránili skvěle. Paradoxně si po standartní situaci vytvořili obrovskou příležitost jít do vedení, téměř jistému gólu zabránil náš brankář zmenšením úhlu a domácí hráč ho trefil do obličeje. Skoro jistý gól náš brankář zachránil díky jeho nebojácnosti a obětavosti. Petře děkujeme. Postupem času se druhá půle rozmělňovala do neustálého přerušování hry, ošetřování, zakopávání míčů, zdržování a my se jen ztěžka dostávali do tempa. Naše převaha a držení míče byla platonická. Naštěstí jsme v 87. minutě dobře vykombinovali po levé straně obranu domácích a náš střelec Lukáš Hudec se tváří v tvář nemýlil a zkušeně uklidil míč k tyči. Bylo to vydřené vítězství, které se ale počítá za tři body. Cením si toho, že jsme si za tím šli až do konce. Jinak, domácí předvedli skvělý výkon, byli hodně bojovní, a proto si vítězství musíme vážit. Nebylo to snadné. Nicméně si ale nemohu odpustit poznámku... Dost mi vadí to stálé zdržování, polehávání, tahání času při rozehrávce. To, že se hraje jen s jedním míčem, a i když ho zakopnou někam do zahrádek, tak náhradní míč do hry prostě nedají, přitom mají pět míčů u lavičky. To vše za přihlížení rozhodčích, kteří nemají zájem zdržující týmy trochu popohnat... To se prolíná všemi soutěžemi, potom se divíme, že nám svět utíká... No a k rozhodčím se vyjadřovat nechci, děvčatům to slušelo, ale to je asi tak všechno.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Hemzáček [-] , T. Krejčí [-] (65. X. Nguyen [-] ) , J. Kalaš [-] , P. Sobotka [-] , K. Liška [-] , D. Triner [-] (79. L. Kovařík [-] ) , D. Král [-] , T. Pekník [-] (75. M. Kadlec [-] ) , J. Pekník [-] , P. Macht [-]

FK Tachov
P. Landrgott [-] - P. Hána [-] (51. J. Fišer [-] ) , P. Sláma [-] (65. G. Nieves [-] ) , O. Khymanych [-] (89. T. Roháč [-] ) , L. Hudec [-] , P. Kořínek [-] , J. Šuranský [-] , J. Viterna [-] , T. Habart [-] , R. Umanskyi [-] , A. Kořínek [-]

Hráči zápasu: L. Hudec .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šálková Helena - RUDA Daniel, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Tomáš Pata
Tip experta: výhra hostů

Tachov chce postoupit a zápas bude probíhat jednoznačně - tip: 0:5.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů