Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2022 14:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Děsivý závěr zápasu zažila Žihle. Mochtín poslal soupeře na párky


Branky


14

Hosté před týdnem schytali doma v úvodním kole nečekanou a přitom drtivou porážku 0:8 od Svéradic a tak se čekalo v jakém světle se představí v Mochtíně. Nic moc se ale od té doby nezměnilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duel se hrál za nepříjemně silného, nárazového větru, který místy ovlivňoval hru obou týmů. Navíc byl hodně chladný, a tak ovlivnil i diváckou návštěvu. Kdo však přišel - nelitoval. K vidění bylo 10 branek, z toho 9 v síti hostujícího Slavoje. Domácí celek měl jasnou převahu, kterou postupně vyjadřoval i góly. Snaživí hosté se drželi do 50. minuty, kdy snížili Brožem na 3:1, ale v závěru zápasu úplně odpadli.

 

Během posledních dvanácti minut nastřílel Mochtín soupeři "bura", a to i díky střídajícím hráčům, kteří si chtěli jistě říct (někteří "na stará kolena") o větší herní vytížení. Celkově vyhrál Mochtín snad i pro tento celek rekordně 9:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Jiří Čeleda, hráč: Po nepovedeném prvním jarním mistráku jsme se, opět v kombinované sestavě, utkali se soupeřem ze Žihle. Od první minuty jsme soupeře uzavřeli na jeho půlce a trpělivě jsme obehrávali obranný val. Soupeř se dostával do útoku pouze po našich chybách. Druhý jsme začali tradičně zvadle a soupeř trestal. Po této facce jsme opět zapnuli a skóre se zastavilo opravdu vysoko. Z čeho mám ovšem největší radost, že mezi gólové střelce se tentokrát zapsal i jeden z největších srdcařů mochtínského fotbalu, který i v 45 letech nepřemýšlí o fotbalovém důchodu a dává fotbalu opravdu vše. A to nejen na hřišti, ale i stmeluje partu v putice. Tipuji, že tento úspěch bude slavit ještě ve středu.




Sestavy


TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - S. Strejc [-] (46. M. Kapusta [-] ) , J. Čeleda [-] (61. J. Osvald [-] ) , J. Pretzelmayer [-] (75. P. Švátora [-] ) , J. Šafránek [-] (46. J. Lysek [-] ) , Z. Smolík [-] , D. Gajdušek [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , P. Blažek [-]

TJ Slavoj Žihle
D. Rajninec [-] - T. Přibyl [-] , F. Hořejší [-] (56. K. Propper [-] ) , J. Brož [-] , D. Kunt [-] , V. Fink [-] , R. Otcovský [-] , O. Čapek [-] , J. Hána [-] , J. Kubíček [-] , L. Rázek [-]

ŽK: 65. J. Žiak - 25. O. Čapek .
Hráči zápasu: J. Bejvl , P. Švátora .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: Bína Roman - PRESSL Václav, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích