P. Kořínek 2.
L. Hudec 60. (p.)
2:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 15:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Šlágr kola mezi druhým Tachovem a třetí Žákavou rozhodoval až penaltový rozstřel


Branky


2. P. Kořínek , 60. L. Hudec (p.) - 4. M. Boukal , 40. T. Nekola
14

První střetnutí těchto dvou celků ve druhém kole podzimní části, vyznělo lépe pro Žákavu, která doma uhájila těsné vítězství 3:2. Po půl roce nebyl průběh hry jiný, jen padlo o branku méně a o druhém bodu musely rozhodnout penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start z obou stran

Utkání začalo zostra a už ve druhé minutě se radovali domácí příznivci, kteří slavili branku Pavla Kořínka. Úsměv na tváři jim ale vydržel pouhých pár chvil. Obratem se totiž skóre srovnalo a za Žákavu střílel na 1:1 Matěj Boukal.

 

Do poločasu byla hra nahoru dolu a nakonec z toho vytěžil branku žákavský sniper Tomáš Nekola, který pět minut před koncem prvního dějství poslal Žákavu do vedení.

 

Pouze srovnání a penaltový závěr

Ve druhém poločase se podařilo domácímu v 60. minutě poze srovnat na 2:2, a to zásluhou nejlepšího střelce soutěže Lukáše Hulce, který vsítil branku z nařízeného pokutového kopu.

 

V nastaveném čase pak domácí vsítili branku na 3:2, ale pomezní sudí se zdviženým praporkem dal jasně najevo, že se bude rozehrávat pro postavení mimo hru před žákavskou bránou.

 

77 přítomných diváků se tak muselo spokojit s dělbou jednoho bodu. O tom druhém rozhodl penaltový rozstřel, který vyzněl v poměru 4:5 lépe pro hosty a ti se tak svému konkurentovi na vrchu tabulky přiblížili na rozdíl dvou bodů. Tachov si stále drží druhou příčku a o případné změně jejich pozic rozhodne až zbytek sezóny, včetně střetnutí obou celků se silným Petřínem, kde jakýkoliv bodový zisk, nebo bodová ztráta, může být pro jeden z těchto týmů aspirujících na postup do krajského přeboru rozhodující.



Ohlasy k zápasu



FK Žákava
Jakub Tišl, kapitán: Zápas byl celkem vyrovnaný, co se týče vytvořených brankových příležitostí. Tachov byl více na míči a z rychlých křídelních akcí každou chvíli centrovali do vápna. Ale my jsme si většinu jejich útoků pohlídali. Ve druhém poločase to od nás byla spíše odkopávaná, jelikož jsme si byli vědomi nejdříve náskoku a později defenzivní síly. Za penaltu jsme nebyli rádi, jelikož si myslíme, že faul byl před vápnem, ale stalo se. Na druhou stranu v závěru utkání pomezní odmával ofsajd poté, co jsme obdrželi branku, takže jsme byli rádi za remízu.



Sestavy


FK Tachov
P. Landrgott [-] - J. Šuranský [-] , P. Sláma [-] (81. G. Nieves [-] ) , T. Roháč [-] (31. O. Khymanych [-] ) , L. Hudec [-] , P. Kořínek [-] , J. Viterna [-] , T. Habart [-] , V. Mráz [-] (55. P. Hána [-] ) , R. Umanskyi [-] (81. D. Bulaiev [-] ) , A. Kořínek [-]

FK Žákava
M. Vykoupil [-] - V. Mencl [-] , J. Smazal [-] , L. Drugda [-] , T. Nekola [-] , O. Soukup [-] , M. Boukal [-] (62. R. Škala [-] ) , S. Nekola [-] , J. Tišl [-] (72. J. Winkelhöfer [-] ) , V. Bouda [-] , J. Aubrecht [-]

ŽK: 75. R. Umanskyi - O. Soukup , 31. L. Drugda , 82. J. Aubrecht .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: Zavadil Jan - RUBÁŠ Jaroslav, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích