Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2022 14:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Abrt oslavil návrat na hřiště výborným výkonem a útočníci si zastříleli


Branky


13

Rezerva divizního Mýta se na domácím druhém hřišti střetla s hosty z Mochtína. Mýto ukázalo, že na domácím hřišti i s občasnou výpomocí pár hráčů z Áčka, dokáží vybojovat velmi zajímavé výsledky a to se jim podařilo i proti oslabenému Mochtínu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mýto udeřilo už v 8. minutě, kdy se prosadil Ondřej Pecháček. Poté se několikrát mohlo vedení zvýšit, ale hostující obrana ještě v první půli držela. Mochtín zároveň hrozil z mnoha standardních situací, které ale s přehledem vyřešil vysoký navrátilec k fotbalu v Mýtě, Jiří Abrt. Poločas tedy skončil rozdílem jedné branky.

 

Do druhé půle naskočili domácí o něco aktivněji a brzy se jim větší elán na hřišti začal dařit. Po 10 minutách druhé půle zvýšil Jan Melka na 2:0. 

 

Následně proběhlo postupné střídání, které napomohlo udržet aktivitu v nohách domácího mužstva a vykřesat další branky do sítě unaveného soupeře. V 70. minutě přesně zakončil Martin Lávička, a o deset minut později to bylo už 5:0, když se prosadil střídající Tomáš Hatina a po něm Simon Mackovič.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto B
Milan Huml, trenér: Jsem spokojen. Ze začátku jsme byli hodně aktivní a měli jsme i dost šancí z nichž jedna se vydařila. Ale zhruba od 25 minuty jsme se začali přizpůsobovat soupeři, začali jsme propadat a bylo trápení až do půle. Soupeř měl hromadu standardek a zejména rohů, při kterých nás několikrát zachránil navrátilec k fotbalu Abrt. Ve druhé půli jsme opět nasadili aktivitu, jako na začátku zápasu, to se nám vyplatilo a postupně jsme navyšovali vedení. Povedlo se i střídání, když dva střídající žolíci dali branky. Řekl bych, že po tom podzimu je tým už zkušenější a budeme na jaře snad lepší než v první polovině sezóny.

TJ Sokol Mochtín
Jiří Čeleda, hráč: Asi takhle, jet k prvnímu mistráku s 5 hráči z béčka z čehož 3 museli do základu, je asi vypovídající. První půle byla v celku vyrovnaná, domácí posilněni o několik hráčů z A týmu dali rychlou branku po naší chybě na půli hřiště a největší naše šance vychytal brankář domácích. Druhou půlku už hráli domácí na jejich malém náhradním hřišti a prostřídání několika hráčů dobře dozadu a skvěle využívali brejkové situace. Gratulujeme domácím k zasloužené výhře. My snad do příštího týdne doléčíme zraněné a odneseme si 3 body.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - J. Abrt [-] , J. Perlík [-] , T. Vonášek [-] , J. Kadar [-] (46. P. Zbuzek [-] ) - J. Melka [-] , M. Lávička [-] (75. M. Pfeifer [-] ) , M. Lupáč [-] (80. Š. Končal [-] ) , P. Bejček [-] , M. Melka [-] (65. S. Mackovič [-] ) - O. Pecháček [-] (65. T. Hatina [-] )

TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - S. Strejc [-] , J. Pretzelmayer [-] , J. Šafránek [-] (55. J. Osvald [-] ) , Z. Smolík [-] , D. Gajdušek [-] , T. Velek [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , P. Blažek [-]

ŽK: 86. P. Zbuzek .
Hráči zápasu: J. Abrt , M. Lupáč .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pressl Václav - MAREK Pavel, STACH Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Milan Primas
Tip experta: remíza

Mýto B vs. Mochtín, Můj tip 2:3 po penaltách. Vidím to na plichtu, záležet bude v jaké sestavě se domácí slezou. Určitě bude hrát hodně mladých jezdců. Mochtín má kvalitní mužstvo a očekávám remízu a bod pro hosty navíc po penaltách.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích