0:7
(0:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2022 18:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domažlice se rozloučily s krajským přeborem stylově. Přihlíželi Šádek s Limberským


Branky


6. M. Hojda , 12. M. Hoang , 27. K. Jahn , 41. P. Mužík , 45. K. Jahn , 55. D. Soupír , 80. L. Tumpach
16

Domažlickou rezervu přijel na hřiště Holýšova podpořit i prezident chodského klubu, Jaroslav Ticháček, nebo také plzeňský boss Adolf Šádek s Davidem Limberským. Před jejich zraky pak "Benfika" rozstřílela svého soupeře 0:7. Před samým začátkem zápasu si hráči navíc vyslechli radostnou zprávu od majitele klubu, který jim umožní postup do divize.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domažlice začaly zostra a už v 6. minutě mířil hlavou přesně Miroslav Hojda. Netrvalo dlouho a stejnou minutáž později navyšoval nejlepší hráč zápasu, Martin Hoang Minh Kien. Hra nadále odehrávala vesměs před bránou domácího celku a před půlhodinkou hry zvyšoval na 0:3 Karel Jahn

 

Ale i na druhé straně se zapotil brankář Červený, který musel likvidovat nebezpečnou střelu Černohorského. Na chvilku povedená akce Holýšov nakopla, ale do šaten šli domácí za stavu 0:5, když se prosadili kapitán domažlického áčka, Petr Mužík a v poslední minutě první půle znovu Karel Jahn.

 

Druhý poločas byl už v klidnějším tempu. Benfika stihla ještě před větším střídáním navýšit Davidem Soupírem na 0:6 a zbytek zápasu už se jen dohrával. Až v 80. minutě si položil brankáře Třeštíka střídající Lukáš Tumpach, aby zavěsil naposledy a zaokrouhlil počet vstřelených branek Domažlic na číslovku 90!



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský, trenér: S klukama jsme si před zápasem řekli, že sezónu chceme zakončit stejně, jako jsme ji začali a to vítězstvím. Holýšovu chyběl důležitý hráč Venca Šperl, jeden z nejlepších střelců krajského přeboru. My jsme po celý zápas kontrolovali balon a odměnou nám je vysoké vítězství. Děkuji také Petru Mužíkovi, který si s námi chtěl jít zahrát a pro kluky to byla určitě velká motivace zahrát si s kapitánem našeho áčka. Velkou motivací nám byl také předzápasový rozhovor s naším majitelem, panem Ticháčkem, který nám oznámil, že bereme postup do divize. Na nový ročník divize se velmi těšíme, ale také z této soutěže máme velký respekt. Benfika bude ale bojovat o každý bod jako vždy a na konci sezóny uvidíme, na co to bude stačit.



Sestavy


FK Holýšov
P. Třeštík [-] - S. Staněk [-] , Z. Štěpán [-] , R. Kraus [-] , J. Vnouček [-] , T. Michálek [-] , T. Vítek [-] (57. O. Salák [-] ) , M. Černohorský [-] , P. Juráš [-] (76. V. Kaas [-] ) , L. Šlégl [-] , P. Trhlík [-] (46. A. Kadavý [-] )

TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] (63. J. Rudolf [-] ) - M. Hojda [-] - D. Sedláček [-] , D. Soupír [-] - P. Mužík [-] , V. Černý [-] (46. L. Tumpach [-] ) , K. Jahn [-] (57. F. Copák [-] ) , A. Vlček [-] (57. Z. Peroutka [-] ) , I. Vojtko [-] , M. Hoang [-] , O. Sloup [-] (74. L. Korelus [-] )

ŽK: 87. M. Černohorský , 89. J. Vnouček .
Hráči zápasu: M. Hoang .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - MIČAN Jan, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jan Peterka
Tip experta: výhra hostů

Domažlice si nepokazí dokopnou a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích