3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 18:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední penaltový rozstřel v soutěži se odehrál v Tlumačově


Branky


13. J. Malík , 53. M. Džugan - 35. T. Kohout , 69. M. Bastl
21

Nýrsko mělo oslavy stále v hlavě a Tlumačov se snažil zpříjemnit si dokopnou co nejlepším výsledkem. Fotbalové utkání tak nemělo favorita, a tak se ale odehrálo drama až do posledních minut. Nakonec rozhodly až penalty, které pravděpodobně zasáhly v této soutěži na další léta naposledy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas, ve kterém už ani jednomu týmu o nic nešlo, přinesl 4 branky a drama až do konce. Lépe začali domácí, kteří svým pro soupeře nepříjemným pojetím překvapili hosty a zlobili zejména ze standardních situací. Po jedné z nich zapadl míč do brány hostů z kopačky Jakuba Malíka – 1:0. Ten centroval do vápna, hostující brankář podklouzl a neštěstí bylo na světě. Hosté po této brance převzali iniciativu a pěknými kombinačními akcemi, zejména středem hřiště, se dostávali na dostřel domácí branky. Po jedné z těchto akcí vyrovnal Tadeáš Kohout, jehož pokus vyrážel Pejsar až zpoza brankové čáry.

 

Po poločase byla hra spíše vyrovnaná, hostě měli územní převahu, ale nemohli se dostat do zakončení. Za to domácí zlobili víceméně z nakopávaných balónů. Z jednoho z nich vytěžili vedoucí branku. Tu vstřelil v 53. minutě Michael Džugan, který se nejlépe zorientoval ve vápně soupeře. Hosté se nevzdali a dokázali vyrovnat po pěkném trestném kopu Bastla. Nepříjemnou kaňku na utkání měla reakce Tadeáše Kohouta, který byl faulován Koljou Hamorem, ale po jeho ústním projevu ke Kohoutovi se nýrský hráč zvedl, strčil do soupeře a z tohoto zbytečného projevu si odnesl červenou kartu. Tlumačovský hráč vyvázl se žlutou kartou. V závěrečných minutách mohl o výhře hostů rozhodnout střídající Švec, letící míč do sítě bohužel trefil jeho spoluhráče, který tímto zabránil jistému vítěznému gólu.

 

V penaltovém rozstřelu se domácímu Pejsarovi podařilo lapit dvě penalty a to znamenalo bonusový bod pro domácí Tlumačov.



Ohlasy k zápasu



FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán: Zápas se mi moc hodnotit nechce, v našich hlavách se už slavilo a bylo to vidět. Nechť si všichni, co zápas viděli udělají názor sami. Přirovnal bych to zápasu v Tachově, kde kdyby se chtělo jak se nechtělo, vyhráli bychom 5:0. Celé naše jaro byla jedna velká jízda a statistiky to potvrzují. Za rok 2022 jsme s přípravou a pohárem odehráli 20 utkání – 16x vyhráli, nyní jednou remizovali a 3x prohráli. Za mě skvělý výsledek pro nýrský klub. Chci poděkovat všem lidem, kteří se na tomto skvělém výsledku podíleli a v neposlední řadě Kubovi Volákovi (redaktor), za jeho čas, který věnuje krajskému přeboru a i tím naší soutěž dělá zajímavější. Díky moc!



Sestavy


TJ Start Tlumačov
P. Pejsar [-] - J. Malík [-] , M. Džugan [-] , K. Hamor [-] , M. Frček [-] (46. J. Pfeifer [-] ) , D. Kobes [-] , L. Svoboda [-] , J. Korelus [-] , M. Wolf [-] (76. T. Šindelář [-] ) , D. Žák [-] , M. Váchal [-]

FK Okula Nýrsko
M. Toul [-] - M. Bastl [-] , Z. Mašek [-] (58. Š. Švec [-] ) , M. Brož [-] , J. Čanecký [-] , T. György [-] , I. Varga [-] , T. Kohout [-] , J. Pavlík [-] , M. Vlček [-] , A. Antonovics [-] (54. D. Kotlan [-] )

ŽK: 80. K. Hamor , 88. J. Malík - 56. J. Čanecký , 88. M. Bastl . ČK: 80. T. Kohout .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Bína Roman - BUREŠ Jiří, CUPL Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jan Peterka
Tip experta: výhra domácích

Tlumačov překvapí a doma Nýrsko porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů