2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 15:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk vytěžil z minima maximum


Branky


21

Domácím fotbalistům už o nic nešlo, hosté se naopak mohli díky slibně se rozvíjejícímu, o hodinu dříve započatému zápasu, dostat i na třetí příčku. Jenže střelecky to v posledních zápasech vázne, a tak se ke smůle hostů stalo to, že místo možné třetí příčky obsadili konečnou šestou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních 15 minut patřilo domácím. Už ve druhé minutě se po centru z levé strany rozvlnila síť za Volákovo zády. Na centr se natahoval Knapp, ale ten míč jen lehce škrtl, což změnilo trajektorii a od nohy hostujícího Rýdla se odrazil míč nešťastně do jeho sítě. 

 

Záhy se prosadil hostující Huttr, ale pomezní byl zdviženým praporkem proti. Na druhé straně pak brankář Radnic vytěsnil Knappovu střelu na tyč. Těžké chvíle od této situace pro hosty pominuly a byli to právě oni, kteří byli herně na výši. Jenže množství šancí, které si vytvořili, nedokázali proměnit a poločasový stav byl 1:0.

 

 

Druhý poločas byl ve stylu velkého neproměňování šanci hostujícího celku, který mohl s přehledem dát snad i pět branek. Ale byli to domácí, kteří rozhodli zápas, jmenovitě Tomáš Knapp. Ten se po jednom z protiútoků dostal zleva podél brankové čářy, a i když možná hledal své nabíhající spoluhráče, nachytal na přední tyči Voláka, který přes veškerou snahu tečoval míč jen do břevna, od kterého se míč odrazil do sítě.

 

Do konce zápasu nezbývalo mnoho, přesto ale mohli hosté s ohledem na počet šancí zápas otočit. Jedinou branku hostů ale zaznamenal deset minut před koncem pouze Pavel Aubrecht, jehož centr do vápna propadl až do sítě. Další šance se neujaly a hosté tak museli zkousnout porážku, která znamenala odsun až na 6. příčku.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Řekli jsme klukům před zápasem, že bychom chtěli poslední zápas před domácím publikem vyhrát a to se nakonec i se štěstím podařilo. Po prvních dvaceti minutách to ale vypadalo, že budeme mít gólové hody. Jenže po výborném zákroku hostujícího brankáře zůstal rozdíl ve skóre pouze jednobrankový a hosté své šance proměnit nedokázali. Druhé poločas jsme poslali do hry hodně náhradníků, soupeř převzal hru a my hrozili z rychlých akcí. Jedna se nám povedla i ke smůle hostů. Myslím, že pro oko diváka se odehrál pěkný zápas, se šťastným koncem pro nás.

TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Ke složení sestav na sobotní zápasy dostalo přednost naše B mužstvo hrající o postup do 1.B.třídy - které nakonec utkání úspěšně zvládlo. V okleštěné sestavě jsme podali v Nepomuku slušný výkon, ale bohužel v koncovce jsme nebyli tak efektivní jako domácí mužstvo. Ve velkém vedru se hrál oboustranně zajímavý fotbal se šťastným koncem pro Nepomuk.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - A. Viktora [-] (49. D. Šmíd [-] ) , M. Kašpar [-] , T. Knapp [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] (56. M. Berkovec [-] ) , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] (49. R. Rous [-] ) , M. Skala [-] (49. P. Panc [-] ) , J. Chalupný [-] (63. L. Sládek [-] ) , T. Voráček [-]

TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - P. Valenta [-] , M. Krč [-] , D. Rýdl [-] (58. M. Svoboda [-] ) , L. Brož [-] - Š. Huttr [-] , L. Aubrecht [-] , M. Ineman [-] , J. Esterka [-] (76. T. Kroc [-] ) - P. Aubrecht [-] , P. Spěváček [-]

ŽK: 80. J. Kalabza - 43. P. Spěváček , 64. J. Esterka , 69. M. Ineman , 84. T. Kroc . ČK: M. Ineman .
Hráči zápasu: T. Knapp .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - SIROVÝ Václav, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jan Peterka
Tip experta: remíza

Remízový zápas a na penalty vyhrají Radnice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů