K. Jahn 57.
K. Jahn 75.
3:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2022 16:30

29.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice navzdory bodové ztrátě zvedly nad hlavu pohár


Branky


57. K. Jahn , 75. K. Jahn - 52. T. Knapp , 78. M. Baran
21

Domažlická rezerva už s předstihem mohla slavit výhru v soutěži s obrovským bodovým náskokem, ale až s posledním domácím zápasem jim na stadion přijel i pohár pro vítěze. Utkání s Nepomukem mělo klidný, vyrovnaný průběh a výsledek 2:2 tak víceméně odpovídal předvedené hře obou mužstev. V závěrečném rozstřelu si ještě domácí pojistili druhý bod a v posledním kole se mohou pokusit sezónu ukončit se ziskem krásných 77 bodů. Nepomuk zakončí sezóny v klidném středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský, trenér: V zápase se nám dařila kombinace, ale bohužel jsme měli velmi špatnou finální fázi. Jak poslední přihrávky před zakončením, tak samotné zakončení, se nám vůbec nedařilo. Do druhého poločasu jsme udělali nějaké změny a měli hned dvě stoprocentní šance. Bohužel nás soupeř potrestal hned z naší první chyby v rozehrávce. Ukázali jsme sílu, když jsme dokázali otočit dvěma góly Karla Jahna na 2:1, bohužel jsme si ale nepohlídali obranný roh a dostali gól. Ve zbytku zápasu jsme se pořád hnali za výhrou, ale na můj vkus jsme hru moc otevřeli a bylo to hodně otevřené z naší strany. Soupeř zlobil hlavně z brejků a neodehrál u nás špatné utkání, ale o body jsme přišli hlavně našimi chybami.

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Oproti například zápasu se Staňkovem to byla ohromná změna. Domažlicím jsme se chtěli vyrovnat hlavně běháním, jelikož oni si hrají svojí ligu. Hráči pořád běhají, chtějí hrát, nabízejí se, jejich hra má nějaký systém a fotbal je to na úrovni. V první půli byly z obou stran spíše náznaky šancí a možná jsme nakonec největší šanci měli my, ale Chalupný z malého vápna hlavou přestřelil, ale na začátku druhé půle právě Chalupný využil chybičky domácích, udělal pěknou akci a předložil Knappovi ke skórování do prázdné brány. Na druhé straně proběhla pak podobná akce, když to Černý připravil Jahnovi a bylo srovnáno. Druhou brankou nás domácí potrestali, když jsme špatně vystoupili na půlce a Jahn běžel od půlky sám na brankáře. Povedlo se nám ale střídání a Baran po standardce srovnal. Mohl přidat ještě jednu branku, ale trefil svého spoluhráče na brankové čáře. Penalty se nám nepovedly a jsem rád, že příští sezónu už penalty nebudou. Před zápasem bychom bod brali, takže jsme spokojeni. Musím kluky pochválit, že s nimi vydrželi běhat.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - M. Hojda [-] - D. Sedláček [-] (74. J. Kubr [-] ) , D. Soupír [-] - Z. Peroutka [-] (46. V. Černý [-] ) , A. Vlček [-] , P. Javorský [-] (85. L. Korelus [-] ) , I. Vojtko [-] , F. Copák [-] (46. K. Jahn [-] ) , M. Hoang [-] (85. M. Schneider [-] ) , O. Sloup [-]

FK Nepomuk
M. Flandera [-] - T. Knapp [-] , J. Kalabza [-] , J. Kozák [-] , R. Rous [-] , M. Skala [-] (75. M. Baran [-] ) , J. Chalupný [-] (67. J. Vosyka [-] ) , M. Kašpar [-] (67. L. Sládek [-] ) , D. Šmíd [-] (75. M. Berkovec [-] ) , T. Voráček [-] , P. Panc [-]

ŽK: 86. A. Vlček - 56. J. Chalupný , 86. J. Kozák .
Hráči zápasu: K. Jahn - J. Chalupný .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kubec Václav - RUBÁŠ Jaroslav, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš Ježek
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že Domažlice budou chtít po hořké porážce u nás na Rapidu zvítězit a to se jim podaří 4:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích