2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 18:00

29.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí hráči doplatili na lehkovážnost při bránění standardních situací


Branky


21

Utkání nezačalo pro Horní Břízu úplně šťastně. Tlumačov se totiž brzy dostal do vedení, díky brance Džugana. I když po zemi byli domácí fotbalisté po celý zápas lepším týmem, nedokázali své šance proměňovat a ještě pár minut před koncem vedli pouze o jednu branku, když otočili na 2:1. Jenže závěr opět, jako při zápase s Radnicemi, nabídl tragický až laksní přístup k defenzivní práci a vyrovnávací branka Tlumačova byla možná i zasloužená, jelikož hostující hráči dokázali využít své hlavní přednosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér: Připravovali jsme se na jejich taktiku dlouhých nakopávaných balónů a standardních situací. Věděli jsme, že po zemi nás nepřehrajou, ale stalo se přesně to, co jsem nechtěl. Soupeř se se jinak než standardkama nebo dlouhými nákopy do vápna nedostal a po nepokrytém autovém vhazování se dostal do vedení. Naštěstí se nám do přestávky podařilo vyrovnat a v kabině jsem několikrát opakoval, abychom si na standardky dávali pozor. Dostali jsme se do vedení, mohli jsme vedení navýšit, ale opět jsme byli marní v koncovce a v závěru jsme udělali stupidní chybu, kdy jsme mohli jít rychle nahoru, ale namísto toho se hráč s míčem otočil dozadu, míč se ztratil a vytvořila se standardka u našeho vápna, kterou jsme naivně nedohráli a nechali si naflákat vyrovnávací branku. Penalty jsou od některých hráčů tragédie, zejména pak, když někdo nedokáže trefit z deseti metrů bránu.

TJ Start Tlumačov
David Žák, hráč: Horní Bříza byla určitě velkým favoritem zápasu a my bychom před zápasem byli spokojení s jakýmkoliv bodovým ziskem, který by nám pomohl v boji o vyhnutí se baráži. V prvním poločase byli domácí lepší na balonu a přehrávali nás postupnou kombinací. My jsme poctivě bránili a snažili se hrozit z brejků. Ve druhém poločase se hra vyrovnala. Za stavu 2:1 jsme se dostali do 2 velkých šancí, které hostující brankář výbornými zákroky zneškodnil. Nám se povedlo vyrovnat 5 minut před koncem a zápas tak skončil myslím si spravedlivou remízou. Druhý, pro nás velice cenný bod, se naštěstí přiklonil po penaltách na naší stranu.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - A. Lavička [-] , S. Rous [-] , Z. Netáhlo [-] , P. Voves [-] - M. Paukner [-] , J. Paukner [-] , T. Do [-] , T. Koudele [-] , J. Kraček [-] - J. Šmíd [-] (76. D. Reindl [-] )

TJ Start Tlumačov
P. Pejsar [-] - J. Malík [-] , M. Džugan [-] , K. Hamor [-] , R. Šindelář [-] , D. Kobes [-] , J. Pfeifer [-] , T. Šindelář [-] , M. Wolf [-] , D. Žák [-] , M. Váchal [-] (78. J. Korelus [-] )

ŽK: 86. S. Rous , 89. J. Kraček - 82. J. Pfeifer , 89. R. Šindelář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - KRŮS František, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš Ježek
Tip experta: výhra domácích

Zde doufám, že zvítězí domácí. Můj typ je 4:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích